Hae
Diiskuneiti

TOP 5: KOKO PERHEEN HALLOWEEN ELOKUVAT

*Sisältää mainoslinkkejä

Lasten kanssa voi viettää Halloweenina yhteistä leffailtaa. Valmistakaa ensin yhdessä hurjia Halloween herkkuja, pukeutukaa karmivasti ja asettukaa television eteen. Tässä tulee viisi koko perheelle sopivaa Halloween-elokuvaa 🙂

HOKKUS POKKUS

Noitasiskokset Sarah, Mary ja Winifred heräävät henkiin 1600-luvulta tähän päivään ja palaavat Halloweenina Salemin-kylään tekemään taikoja. Lapset yrittävät kumota noitien loitsut, sillä aikuiset eivät tahdo ymmärtää, että noidat olisivat oikeita. Tämä on yksi mun lemppari elokuvista vielä näin aikuisenakin ja tässä pääosassa on muuten Sinkkuelämää -sarjan Carrie.

PS. Huhujen mukaan Hokkus Pokkuksesta on tulossa pian jatko-osa 😉

CASPER

Isä James asettuu asumaan tyttärensä Katin kanssa vanhaan aavemaiseen linnaan. Linnassa asuu ystävällinen Casper haamu ja hänen ei niin ystävälliset enot Stretch, Stinkie ja Fatso. Elokuvassa seurataan Katin ja Casperin ystävystymistä ja enojen kepposia. Aivan ihana elokuva koko perheelle.

ADAM’S FAMILY

Kauan kadoksissa ollut Fester eno saapuu takaisin kotiin ja hänelle järjestetään isot juhlat. Fester paljastuu Adam’s suvun kartanon perilliseksi ja muut perheen jäsenet joutuvat ekaa kertaa menemään oikeisiin töihin. Perheen karmivat jäsenet eivät oikein onnistu työelämässä ja perheen äiti yrittää puhua Fester enon ottamaan heidät takaisin kotiin. Siitä alkaakin eriskummallisten tapahtumien sarja ja kommellukset ja kuka yrittää herättää kuolleita eloon?

LABYRINTTI

Peikkokuningas rakastuu Sarah nimiseen tyttöön ja kidnappaa Sarahin pikkuveljen valtakuntaansa ja yrittää näin houkutella Sarahin mukaansa. Sarah lähtee etsimään pikkuveljeään ja hänellä on vain 13 tuntia aikaa päästä ulos suuresta labyrintista, jonka keskellä odottaa linna, jossa peikkokuningas odottaa Sarahin pikkuveljen kanssa.

GREMLINS

Billy saa itselleen lemmikin, joka ei ole ihan mikä lemmikki tahansa. Lemmikin mukana tulee ohjeet:

  • Älä kastele sitä.
  • Pidä se poissa kirkkaasta valosta.
  • Vaikka se kuinka itkisi ja rukoilisi, älä ikinä syötä sitä keskiyön jälkeen.

Riiviöt on hauska, mutta samalla vähän pelottava elokuva. Miten perhe selviää tämän uuden lemmikin kanssa ja mitä jos niitä syntyy lisää?

Tuleeko teille mieleen jotain hyviä koko perheen elokuvia? Viaplay ja Netflix on pullollaan vaikka mitä elokuvia. *Viaplayn voi ottaa maksutta kokeiluun kahdeksi viikoksi ja sen voi lopettaa koska vain, joten tuon Viaplayn voi ottaa kätevästi testiin vaikka vain Halloweeniksi. Viaplay tarjoaa myös vaihtoehdon, että voit vuokrata haluamasi elokuvan kertahinnalla, kun Netflix toimii pelkällä kuukausimaksulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *