Hae
Diiskuneiti

TOP 5: KOKO PERHEEN HALLOWEEN ELOKUVAT

*Sisältää mainoslinkkejä

Jos halloween-juhlat jää tänä vuonna välistä, niin kerätkää koko perhe kokoon ja järjestäkää hurja elokuvailta, josta lapset ja nuoret innostuvat varmasti. Valmistakaa ensin yhdessä hurjia halloween-sormisyötäviä (vinkkejä löydät tästä), askarrelkaa muutama halloween-lyhty, pukeutukaa karmivasti ja asettukaa television ääreen. Tässä tulee viisi koko perheelle sopivaa Halloween-elokuvaa.

GOOSEBUMPS ELOKUVAT

Muistatteko 90-luvulta R.L Stinen kirjoittaman Goosebumps kirjasarjan? Mun lemppari oli ”elävien nukkejen yö” -kirja ja kävinkin aina kirjastosta noita kirjoja lainaamassa. Goosebumpista on tehty tv-sarja, joka on katseltavissa Netflix-palvelussa. Goosebumpista on tuotettu myös kaksi elokuvaa, jossa R.L Stinen kirjojen hirviöt heräävät eloon. Molemmissa elokuvissa esiintyy ”elävien nukkejen yö” kirjasta oleva nukke Slappy ja elokuvissa ihastuttaa ihana Jack Black. Tykkäsin molemmista elokuvista tosi paljon ja ihan perheen pienemmille ne eivät oikeen sovi, sillä ikärajoitus on K-12.

VUOKRAA TÄSTÄ:

*GOOSEBUMPS / 4€.

*GOOSEBUMPS 2: HAUNTED HALLOWEEN / 5€.

SCOOBY-DOO

Rakastan Scooby-Doo piirrettyjä ja näistä on tehty kaksi Hollywood-elokuvaakin. Scooby-Doo ja kumppanit lähtevät tässä elokuvassa tutkimaan karmivia tapahtumia huvipuistossa ja tämä on hauska elokuva koko perheelle. Scooby-Doo sarjassa ja elokuvissa on kivaa se, että ne päättyvät aina siihen, että hirviöiden takaa paljastuu ihminen, joka vain näyttelee, eikä oikeita kummituksia ei ole olemassa. Voitte pitää vaikka leffamaratonin ja katsoa molemmat Scooby-Doo elokuvat putkeen tai sitten perheen pienimmille löytyy myös *Scoobyn piirrettyjä elokuvia.

*SCOOBY DOO 1 / 3€.

*SCOOBY DOO 2: MONSTERIT VAPAALLA / 3€.

ADDAMS FAMILY

Rakastetut Addams family elokuvat ovat klassikko vuodesta toiseen. Elokuvat perustuvat 1960-luvulla tehtyyn Addams family tv-sarjaan. Perheen isän Gomezin veli Fester on ollut kadoksissa 25-vuotta. Talolle saapuu epäilyttäviä tyyppejä, jotka väittävät löytäneensä bermudan kolmioon kadonneen Festerin. Gomez on innoissaan veljensä löytymisestä ja yhdessä vaimonsa Mortician kanssa he haluavat pitää Festerille juhlat. Perheen lapsilla on kuitenkin epäilyksiä, siitä, että onko Fester vain huijari, joka haluaa osalliseksi perheen omaisuutta. PS. elokuvateattereihin on tulossa 1.11 uusi Addams Familyn animaatioelokuva! Kurkkaa siitä lisäinfoa tästä!

*VUOKRAA TÄSTÄ ALKAEN 3€.

HOTEL TRANSYLVANIA ELOKUVAT

Hotel Transylvanian piirretyt elokuvat ovat ihania ja ne sopivat jo pienillekin katsojille. Kaikki elokuvat saa vuokrattua myös suomenkielellä puhuttuna. Kreivi Dracula pitää luksushotellia hirviöille, jonne he voivat tulla rauhassa lomailemaan ilman ihmisien katseita. Draculan tytär Mavisin syntymäpäivillä hotelliin ilmestyy vieraiden mukana ihmispoika, johon Mavis rakastuu. Elokuva ovat täynnä hauskaa huumoria ja pelottavat örkit, eivät ole pelottavia. Hotel Transylvaniasta on tehty myös tv-sarja, joka löytyy Netflixistä.

*VUOKRAA TÄSTÄ ALKAEN 3€.

HOKKUS POKKUS

Noitasiskokset Sarah, Mary ja Winifred kuolivat 1600-luvulla ja eräs poika herättää heidät Halloweenina henkiin tälle vuosisadalle. Noidat haluavat itselleen lisää voimaa ja he saavat sitä lapsista. Noidan alkavat tekemään karmivia taikoja saadakseen koko kylän lapset itselleen. Noidat henkiin herättänyt poika, hänen  siskonsa ja ystävä yrittävät kumota noitien loitsut ja tästä alkaakin elokuvan mittainen seikkailu. Tämä on yksi mun lemppari elokuvista vielä näin aikuisenakin ja tässä pääosassa on muuten Sinkkuelämää -sarjan Carrie. Elokuvalle on huhuttu tulevan jatkoa, mutta en tiedä onko tämä totta. Toivottavasti jatko-osassa on samat näyttelijät kuin alkuperäisessä elokuvassa.

*VUOKRAA TÄSTÄ / 3€.

Nimeä alle sun lemppari koko perheen halloween-elokuva 🙂

Yksi kommentti

  1. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

    En osaa nimetä suosikkihalloween -elokuvia. Joskus on jokunen vahingossa tullut nähtyä. Näistä minua voisivat kiinnostaa Hotel Transsylvania -elokuvat, sillä pikkusiskoni oli kaksi vuotta töissä Bulgariassa. Ja sieltähän kreivi Dracula on kotoisin.
    Hyvää tulevaa Halloweenia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *