Hae
Diiskuneiti

TOP 5: KAUNEIMMAT VALKOISET TEKOJOULUKUUSET

*Sisältää mainoslinkkejä

Tänä vuonna mun on pakko ostaa uusi joulukuusi. 2-vuotta vanha Ikesta ostetettu vihreä tekokuusi alkaa näyttää siltä, että se olisi ollut tulipalossa 😀 Vaihtelun vuoksi haluan välillä valkoisen joulukuusen ja selvitin millaisia sellaisia tänä vuonna on myynnissä ja missä. Tekojoulukuusi on hyvä vaihtoehto jos neulasten jatkuva siivoaminen ärsyttää tai omaat kissatalouden, jossa kuusen kaatuminen on enemmän kuin varmaa. Tekokuusi sopii myös allergisille ja kunnollinen tekokuusi kestää useampia vuosia, joten säästyt kuusikaupoille lähtemisestä. Itselleni neulasten imurointi ja kuusen hävittäminen joulun jälkeen ovat tuottaneet ylimääräistä päänvaivaa, joten päädyin jo useita vuosia sitten tekokuusen käyttäjäksi. Tekokuusen saa taiteltua pieneen tilaan ja sen säilytys on helppoa – lisäksi kuusen voi ottaa esiin jo vaikka marraskuussa jos haluaa. Kuulun Facebookissa joulua rakastavien ihmisten ryhmään, nimeltä Sydämeeni joulun teen, jossa jouluun liittyvät keskustelut käyvät jo kuumana. Jos rakastat joulua, niin suosittelen liittymään kyseiseen ryhmään, sieltä saa saletisti joulufiiliksen vaikka keskellä kesää! ?

CELLBES

Cellbesin verkkokaupasta löytyy näyttävä ja tuuhea 210 cm valkoinen joulukuusi jalalla. Halkaisija on 130 cm ja oksien asennon voi säätää sellaiseksi kun haluaa.

Pituus: 210 cm

Hinta: 79,90

Muuta: Alennuskoodilla 1820 saa -20% alennuksen 18.11.2018 saakka!

Kuva: Cellbes.

*Osta tästä!

HONKONG

Hongkongista bongasin kaksi söpöä joulukuusta, jotka ovat molemmat hinnoiltaan 34,90 . Eka vaihtoehto on aika basic-versio eli 180 cm tekokuusi, johon kuuluu jalka. Toinen kuusivaihtoehto on samanmittainen, mutta paljon tuuheampi ja se sisältää 455 kuusen tupsua. Molempiin kuusiin kuuluu jalka ja ne ovat palatamatonta materiaalia, joka on tietty aina vain plussaa!

1. BASIC JOULUKUUSI

Pituus: 180 cm

Hinta: 34,99

*Osta tästä!

2. TUUHEA JOULUKUUSI

Pituus: 180 cm ja sisältää 455 kuusen tupsua.

Hinta: 34,99

Kuvat: HongKong.

*Osta tästä!

STOCKMANN

Oioioi tämä jalallinen Star Christmas Tree Sparkle on mun mielestä niin ihana – ja siis ylläri, että iskin silmäni tietty kalleimpaan. Mun täytyy kyllä hieman miettiä raskinko ostaa näin kallista joulukuusta – katsotaan 😀  Tässä tekokuusessa on valmiina jo valot, joten tietty myös se nostaa hintaa. Kuusi on jo sellaisenaan niin kaunis, että tarviiko tähän edes laittaa koristeita? Kuusi on 210 cm korkea ja leveys on 113cm.

Pituus: 210 cm

Hinta: 139

Kuva: Stockmann.

*Osta tästä!

HOBBY HALL

Hobby Hallista löytyy edukas ja kaunis valkoinen muovikuusi. Korkeus on 180 cm ja mukana tulee metallinen jalka.

Pituus: 180 cm

Hinta: 29,90

Kuva: Hobby Hall.

*Osta tästä!

 

Meillä on ollut kotona pienestä asti perinne, että syntymäpäivänäni 24.11 olemme aina koristelleet joulukuusen. Tätä perinnettä olen jatkanut myös aikuisena eli tänäkin vuonna meidän olkkariin ilmestyy joulukuusi syntymäpäivänäni. Perinne on minulle rakas ja joulukuusen koristelu on edelleenkin paras juttu koko syntymäpäivässä. Haluan tilata itselleni tänä vuonna synttärilahjaksi uuden kuusen, joten saa nähdä mihinkä näistä lopulta päädyn.

Entäs sinä – valkoinen vai vihreä joulukuusi? 🙂

20 kommenttia

 1. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Viime vuonna pohdin valkoista kuusta, mutta silloin se jäi ostamatta. Kiitos kivasta kuusien katselmuksesta. Ehkä tänä vuonna on valkoisen kuusen aika.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Sama juttu, mun piti jo viime vuonna ostaa valkoinen kuusi, mutta se jäi siinä jouluhässäkässä tekemättä. Mukava kuulla, että pidit artikkelista ja ihanaa joulun odotusta sinulle 🙂

 2. Krissu H kirjoitti:

  Meillä on porukoilla ollut aina vihreä tekokuusi ja itsellä on tummanvihreä kuusi. En oikein syty tuolle valkoiselle, vaikka kauniita toki ovat nekin. 🙂 Tekokuusi on siitä hyvä ratkaisu, että se kestää kymmenenkin vuotta, eikä metsän puita tarvitse kaataa hetken ilon vuoksi.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Värit ovat tietenkin ihan makuasia ja onhan vihreä kuusi klassisen perinteikäs 🙂
   No sanos muuta, säästyy metsän puut ja lintujen pesät 🙂

 3. Mira kirjoitti:

  Lapsuudessa meillä on aina ollut vihreä kuusi, mutta omassa kodissa valkoinen kuusi on koristanut olohuonetta jo useamman vuoden ajan sillä se on mielestäni paljon kauniimpi, jos ei aitoon kuuseen ole mahdollisuutta. Ja valkoinen kuusi on myös siitä kiva, että sitä jaksaa katsella useammankin viikon kun se ei kuitenkaan ole niiiiin silmiinpistävä kuin vihreä. Voi siis hyvillä mielin laittaa kuusen jo marraskuun puolella ja antaa sen olla paikoillaan sen parikin kuukautta tuomassa valoa tähän pimeään vuodenaikaan 🙂 Ja vaikka se tosiaan maksaisikin hieman enemmän, niin ainakin siitä on iloa useammaksi vuodeksi 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Se on ihan totta, että valkoinen kuusi tuo mukavasti valoa asuntoon. Kuusessahan voi pitää aluksi vain ”kaamosvaloja” ja koristella kuusi sitten vaikka vasta joulukuussa tai jouluna. Kyllä tekokuusen hankinta tulee edullisemmaksi ja on järkevämpi hankinta, kuin metsän hakkuu joka vuosi 🙂

 4. Reetta kirjoitti:

  Valkoinen kuusi on kyllä tosi ihana, mutta en osaa itselleni kuvitella muuta kuin vihreää. Meillä on ollut vuosia vihreä tekokuusi, jossa on suloiset valotkin valmiina! 🙂

 5. Minnea kirjoitti:

  Olen aina vähän vierastanut valkoiosta joulukuusen värinä, mutta tuo ensimmäinen kuusi on kyllä oikeasti kaunis!

  Meille ei tule kuusta, koska ollaan aina jouluna pohjoisessa perheeni luona. Pääsee kotona vähemmällä, kun ei tarvitse laittaa joulua 😀

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Tuo eka kuusi on aivan ihana ja sen varmaan itse tilaankin, koska on nyt -20% 😀
   Oih mä muistan kans, kun lapsena mentiin aina sukulaisten luo Pohjoiseen. Kotona ei laitettu joulua, mutta Pohjoisessa odotti joulukuuset, pihavalot ja ihanasti koristeltu talo. Aivan ihania lapsuusmuistoja! 🙂

 6. Nina / Monta syytä rakastaa kirjoitti:

  Itselläni oli joskus valkoinen joulukuusi, mutta silloin oli sisustuskin täysin erilainen kuin tänä päivänä. Nyt meille ei muuttaisi muovikuusi missään nimessä, mieluummin olen ilman joulukuusta ja tuon jotenkin muuten meille joulutunnelmaa. 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Onneksi joulutunnelmaa voi luoda monella tapaa ilman kuusiakin ja se tärkein joulun tunnelma tulee omasta sydämestä 🙂

 7. Jasu kirjoitti:

  Valkoiset kuuset on kyllä nättejä. Niistä saa niin sisustuksellisia erivärisiä ja tyylisillä koristeilla

 8. Ansku kirjoitti:

  Meidän edellinen muovikuusi (vihreä) kesti yli 10 vuotta. Viime jouluna sitten hankin vihdoinkin (mieheltä salaa) valkoisen kuusen ja olen siihen tosi tyytyväinen. Ja kyllä mieskin siihen tottui sitten viimein.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   En kestä, repesin niin paljon tätä ”mieheltä salaa ja kyllä se siihen sitten tottui” oikein hahah! 😀 Mutta joo siis muovikuuset ovat kyllä kestäviä, ettei ole mikään jokavuotinen hankinta 🙂

 9. Anni kirjoitti:

  Vaikka nuo valkoiset kuuset on tosi kauniita, niin en kyllä itse osaisi sellaista kotiin laittaa. Meilläkin on tekokuusi, käytännön syistä. Odotankin jo, että saan ruveta laittamaan joulua kotiin. Onko nyt liian aikaista?
  Ps. Ihana uusi banneri sulla! Tosi kiva idea vaihdella sesongin mukaan. Varmaan vaihtaisin itsekin, jos vaan osaisin tehdä niitä itse.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Ei todellakaan ole liian aikaista 🙂 Miksi sitä joulua pitää pantata viimeiseen saakka, kun ei siitä ehdi sitten nauttimaan yhtään. Mun mielestä on just parasta alkaa marraskuussa laittamaan koti joulukuntoon ja fiilistellä oikein kunnolla. Otan kaikki koristeet heti uudenvuoden päivänä pois ja aloitan siitä ns. kevään odottelun.

   Kiitos, pyrin aina vaihtamaan bannerin eri sesonkeihin sopivaksi – kiva, että huomasit 🙂

 10. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Oi ihana postaus!<3 Meillä on omassa kodissa myös valkoinen kuusi, koska koin sen sopivimmaksi omaan sisustukseen. Tänä vuonna ostin myös vaaleanpunaisen pienen pöytäkuusen aiemman kaveriksi 😀

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Voi kiitos Elli 🙂
   Siis vaaleanpunainen kuusi – en ehkä kestä, se on varmaan ihana. Ehkä nään instan puolella siitä vilauksen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *