Hae
Diiskuneiti

TOP 5: PARHAAT BLACK FRIDAY TARJOUKSET 2018

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulla on 24.11 syntymäpäivä ja Black Friday ostospäivä osuu juuri päivää ennen synttäreitäni 23.11 perjantaina. Musta on hassua, sillä aikaisemmin tuo 23.11 on ollut aina ”älä osta mitään” päivä ja nyt siitä onkin tullut koko vuoden isoin ostospäivä. Osa kaupoista pitää ostospäivän ainoastaan tuolloin perjantaina, kun sitten taas jotkin yritykset pitävät Black Friday ostoshuumaa päällä koko viikon ajan.

Sain ennakkoon käsiini listan eri liikkeiden tulevia Black Friday -tarjouksia, josta valitsin viisi parhainta ja jaan ne nyt teillekin täällä blogissa. Black Friday on hyvä tilaisuus tehdä jouluostoksia edullisesti ja säästää hankinnoissa jotka ovat olleet hankintalistalla. Olen itse tuona perjantaina töissä, joten varmaan aika kreisi työpäivä tulossa meidänkin liikkeessä 😀

THE BODY SHOP

TBS:llä on myynnissä Black Friday -ennakkotarjouksena e-vitamiini kosteusvoide, joka on ollut yksi mun suosikki voiteista jo pitkään. Tämä kosteusvoide on TBS:n yksi myydyimpiä voiteita ja se on nyt ihan huikeassa alessa 10€ / purkki. Normaalihinta on lähemmäs 22€ ja kävinkin jo Hansakorttelin The Body Shopin liikkeessä ostamassa itselleni tämän – ja sain siis viimeisen purkin. Verkkokaupasta näitä saa vielä, joten klik klik äkkiä tilaukseen!

Tuote: The Body Shop e-vitamiini kosteusvoide 50ml – myynnissä heti!

Alennus: 21,90 = 10€.

Myynnissä: The Body Shopin liikkeet sekä *verkkokauppa.


MAKUJAKAUPPA

Makujakauppa on keittiö- ja designtuotteiden verkkokauppa. Makujakaupasta löytyy vaikka mitä ihania merkkejä ja ne ovat edullisempia kuin missään muualla. Täältä löytyy mm. Arabian Muumi-mukeja, Iittalaa, Fiskarsia, Mariamekkoa ja vaikka mitä. Kurkkaa tästä mun alle 20€ *joululahjavinkit aikuisille Makujakaupasta.

Tuote: Kaikki tuotteet -20% ajalla 19.-25.11.2018.

Alennus: -20% koodilla BLACK18.

Myynnissä: Makujakaupan *verkkokauppa.


VAMSKO

Entinen Vamos kenkäkauppa on muuttanut nimeään kansainvälisiä markkinoita varten ja heidän uusi nimensä on Vamsko. Kaikilla kenkäkaupoilla on varastot täynnä talvikenkiä, koska ainakaan tänne etelään talvi ei vaan näytä tulevan ja vielä marraskuun puolessa välissäkin me nautitaan täällä +10 asteen kelistä. Nyt kannattaakin tilata talvikengät odottamaan talven tuloa tai shoppailla pikkujouluihin kengät, sillä Vamsko tarjoaa kaikista kengistä -30% alennuksen.

Tuote: Kaikki tuotteet -30% ajalla 23.-26.11.2018.

Alennus: -30% ja koodia ei tarvita. Vamskon sivuilla myös erikoisalennuksia jopa -80% saakka.

Myynnissä: Vamsko kivijalkaliike ja *verkkokauppa.


LINDEX

Euroopan johtava vaatekauppa Lindex tarjoaa -25% koko valikoimasta. Täältä voit tilata uuden talvitakin tai uusia alusvaatteet tai hankkia vaikka pyjamia pukinkonttiin. Ihan super hyvä alennus mun mielestä ja tämä on voimassa myös liikkeissä. Itse ainakin tartten alkkareita ja sukkia 😀

Tuote: Kaikki tuotteet -20% ajalla 23.-26.11.2018.

Alennus: -25% ja koodia ei tarvita.

Myynnissä: Lindex myymälät ja *verkkokauppa.


MATSMART

Matsmart myy ruokaa, joka muuten joutuisi hävikkiin johtuen ylituotannosta, pakkausten vaihtumisesta, sesonkivaihteluista (esim. joulu) ja lähestyvistä parasta ennen -päiväyksistä. Varsinkin nyt joulun aikaan keksit, suklaat, kahvit sun muut kannattaa ostaa Matsmartista – saat tuotteet jopa -90% alennuksella ja olet samalla mukana vähentämässä ruokahävikkiä.

Tuote: Loppusummasta -20% ajalla 22.-26.11.2018.

Alennus: -20%, alennuksen saa koodilla BF18FI

Myynnissä: Matsmart *verkkokauppa.

Black Friday – Yay or Nay?

 

19 kommenttia

 1. Jasu kirjoitti:

  Kivoja tarjouksia! Toi Matsmart oli ihan uus tuttavuus 😮 pitääpä perehtyä!

 2. Rosa kirjoitti:

  Matsmart on ihan huikea! 😀 Kivoja tarjouksia, kiitos tästä <3

 3. Anni kirjoitti:

  En oo itse jotenkin yhtään vielä osannut asennoitua tuohon black Fridayhin.. Hyviä tarjouksia varmasti on ja mun mies niitä vahtiikin, mutta itse en ole niinkään innostunut. Mutta! That being said, Lindex:n tarjous pitää ehdottomasti hyödyntää!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mulla menee vähän pää sekaisin, kun joka puolelta puskee tarjousta toisen perään ja sitten tietty meillä töissä on Black Weekend -hulinat, niin aikamoista pyöritystä 😀 Olenkin tehnyt listan, että MITÄ OIKEASTI tarvii ostaa esim. itselle ja joululahjaksi ja mitään turhaa en osta 🙂

   • Anni kirjoitti:

    Joo, tuoha listahan on tosi hyvä idea. Helposti varmaan tämmösissä mega-alennuksissa rahaa palaa enemmän kun on tarkoitus ja heräteostoksia on helpompi tehdä kun kaikki on niin halpaa..

 4. Ansku kirjoitti:

  Mä sanoisin Nay! Tai jos tuo olisi vain Black Friday, niin ok, jos todella tarvitset jotain, mutta tämä koko viikon kestävä hössötys on alkanut jo ärsyttää minua.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Joo mulla on vähän sama fiilis. Tarjouksia on joka päivä niin paljon, etten jaksa niitä edes katsoa, joten parempi olisi vain tuo yksi päivä 🙂

 5. NelliL kirjoitti:

  Meillä vietetään mieluiten älä osta mitään -päivää. Hyvä pysähtyä miettimään tarkkaan mitä oikeasti tarvitsee ja mitä ei.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mulla on älä osta mitään päivä ympäri vuoden 😀 Mutta jos jokin tarpeellinen hankinta on kiikarissa, niin silloin kannattaa hyödyntää alennuksia 🙂

 6. Nimetön kirjoitti:

  Yay, koska saan hankittua nyt tarvittavia tuotteita edullisempaan hintaan 🙂

 7. Minna M kirjoitti:

  En innostu näistäostoshulinoista. Esikoinen tarvitaisi talvikengät. Eli ne pitäisi kyllä ostaa. Onneksi lenkkareilla on vielä pärjännyt…

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Löysitkö talvikengät? 🙂

   • Minna M kirjoitti:

    20% alennuksella löytyi Caterpillarit, kun kävelimme sattumalta kaupan ohi. Poika oli kyseisiä kenkiä aiemmin sovittanut, mutta jätettiin ostamatta kun ajattelin netistä löytyvän halvemmalla. Ei löytynyt kyseistä väriä/mallia. Onneksi hidasteltiin ostopäätöksessä. Saatiin edes pieni alennus.

 8. Minna kirjoitti:

  Matsmart on hyvä juttu, mutta muuten en itse innostunut yhtään black fridaysta, kun en tarvinnut mitään uutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *