Hae
Diiskuneiti

TOP 5: KIINNOSTAVIMMAT JOULUKALENTERIT 2016

*Sisältää mainoslinkkejä

Pian alkaa olemaan se aika, kun lapsille hankitaan joulukalenterit. Kuuntelin juuri 10-vuotiaan pikkusiskoni toivetta PetShop -joulukalenterista ja aloin miettimään, että olisipa kiva saada itsellekkin jokin ihana joulukalenteri. Suklaa- ja kuvakalenterit ei enää tässä 29-vuoden iässä oikeen napostele ja aloinkin selvittämään millaisia kauneus & lifestyle -joulukalentereita on saatavilla naisille Suomesta. Löysin ihania kalenteri vaihtoehtoja ja koostin suosikeistani TOP 5 -listan.

THE BODY SHOP

Kiinnitin ensimmäistä kertaa viime vuonna huomioni tähän *The Body Shopin -joulukalenteriin. Julia Jokiniemi esitteli Fifty Ways -blogissaan koko joulukalenterin sisällön, jota ihastelin silmät säihkyen.

Kuva: Julia Jokiniemi

Kalenteri sisälsi erilaisia voiteita, pesugeelejä, meikkejä, pesutarvikkeita, kasvovettä, saippuaa, meikkausvälineitä, hajuvesiä ja kynsilakkoja. Kysyinkin onko Julia käyttänyt jo kalenterin 2015 tuotteet ja mitkä olivat hänen kolme suosikkiaan.

”Olen käyttänyt tuotteita tosi ahkerasti ja kokonsa puolesta ne ovat olleet tosi käteviä ottaa mukaan reissuille, ja esimerkiksi uimahalliin. Ihan kaikkea en ole ehtinyt vielä kuluttamaan loppuun. Lemppareitani ovat olleet hunajainen huulivoide, mansikkainen käsivoide sekä Fuji Green Tea suihkugeeli”. – Julia Jokiniemi

Tänä vuonna joulukalentereja löytyy kolmea erilaista: perus, deluxe ja ultimate!

Hinta: 79-129 euroa

Saatavuus: The Body Shop myymälät & *verkkokauppa

ROSA GRAF

Rosa Grafin joulukalenterissa olevat yllätykset soveltuvat parhaiten ikääntyvälle iholle. Kalenteri sisältää kosmetiikkatuotteita mm. 30+ ja 40+ iholle.

Tämä kalenteri sopii siis parhaiten aikuisen iholle ja minua tämän kalenterin sisältö kiinnostaa kovasti, sillä kolmekymmentä tulee täyteen vielä tänä vuonna (iik!). Rosa Graf on Saksalainen kosmetiikkasarja ja heidän tuotteensa ovat olleet Suomessa 1990-luvusta lähtien. Tätä sarjaa ei valitettavasti ainakaan vielä löydä kauppojen hyllyltä, mutta tuotteita saa onneksi kauneushoitoloista ja jälleenmyyjien kautta ympäri Suomea.

Hinta: 70 euroa

Saatavuus: Kalentereita voi ostaa ainoastaan Rosa Graf jälleenmyyjiltä ja kauneushoitoloista. Kalenteri on mahdollista tilata myös postiennakolta suoraan maahantuonnista.

YANKEE CANDLE

En ole koskaan ostanut Yankee Candlen tuotteita, mutta brändi kiehtoo jostain syytä minua kovasti. Nämä kynttilät ovat siis jenkkilän ylpeys ja ne ovatkin erityisen suosittuja ympäri maailmaa. Joulukalenteri sisältää 23 kpl tuikkuja jossa jokaisessa on jokin jouluinen tuoksu. Luukussa 24 odottaa votiivikynttilä, jonka voi sitten heti aattoaamuna sytyttää.

yankee-candle-joulukalenterii

Poltan paljon kynttilöitä  ja minua kiehtoo ajatus, että joka päivä saisi polttaa jouluisen tuoksuisen tuikun – se varmasti lisäisi myös joulumieltä. Jos hankin tämän kalenterin niin osaan kuvitella, että sytytän jokainen ilta yhden tuikun viltiin kääriytyneenä, viinin tai glögin kera.

Hinta: 49,50 euroa

Saatavuus:  Sisustuskauppa.

ENGLISH TEA SHOP

Tee -kalenteri on ihana idea talven kylmiin ja pimeneviin hetkiin. Selvittelin, että kalenteri sisältää mustaa sekä vihreää teetä ja ikävä kyllä jokaisesta luukusta ei paljastu eri makuja, vaan kalenteri sisältää myös samoja makuja. Tämä on toki ymmärrettävää ettei yrityksellä ole välttämättä valikoimassa 24 eri teemakua.

english-tea-shop-joulukalenteri

Itse nautin teetä yleensä työpäivän jälkeen kotona ja avaisinkin tämän joulukalenterin luukut aina iltaisin ottamalla itselleni lämpimän ja rauhoittavan teehetken ennen untenmaille menoa. Tämä joulukalenteri olisi myös ihana yllätyslahja ystävälle tai perheenjäsenelle. Minusta olisi ihana ilahduttaa tällä kalenterilla esim. mummia ja antaa pieni lahja jo ennen joulua.

Hinta: 12,95 euroa

Saatavuus: Vaihtelevasti Sokos Emotion myymälöissä sekä verkkokaupassa (kannattaa tarkastaa saatavuus Sokoksen nettisivuilta)

TEE-SE-ITSE PARISUHDE JOULUKALENTERI

DIY joulukalentereja käytetään monissa lapsiperheissä ja muistan itsekkin lapsuudesta, että äiti askarteli 24 pussukkaa, jonne tonttu oli yön aikana vienyt seuraavan päivän yllätyksen. Pussukat sisälsivät joka päivä eri yllätyksiä kuten namuja ja leluja.

advent-calendar-1236036_1920

Minulle heräsi idea, että mitä jos tekisin minulle ja poikaystävälleni yhteisen joulukalenterin. Kalenteri voitaisiin avata aamuisin tai iltaisin molempien työvuorojen mukaan. Tämä voisi olla hauskaa ja samalla tulisi tehtyä yhdessä juttuja, sillä pussukoihin voisi piilottaa vaikka leffaliput, ravintolavarauksen, tai ihan mitä vain keksiikään tai haluaa oman kullan kanssa tehdä.

joulukalenteri-tee-se-itse

Löysin Jollyroomista valmiiksi numeroidut joulupussukat, jotka voi ripustaa narun kanssa seinälle. Numeroituihin pusseihin voi laittaa vaikka viestejä esim. ”katso parvekkeelle tänä iltana kello 20:30” tai jotain tehtäviä. Viestien avulla voisi sitten antaa vähän isompiakin juttuja, mitkä pusseihin ei mahdu. Tästä joulukalenterista voi ideoita juuri sellaisen kuin itse haluaa ja uskon, että tämmöinen tekisi samalla parisuhteellekkin hyvää. Ja tietenkin pussukoihin voisi laittaa molempien lemppari karkkeja ja muita herkkuja. Miltä tälläinen kalenteri kuulostaa? Mitä juttuja, viestejä tai tehtäviä sinä laittaisit pussukoihin?

Millaisen joulukalenterin sinä aiot hankkia tänä vuonna ja nousiko näistä joku suosikiksesi? Itse en osaa vielä päättää minkä joulukalenterin hankin, joten laittakaa ihmeessä myös omia ehdotuksianne ja ideoitanne! 🙂

LUE MYÖS:

ESSENCEN JOULUKALENTERIN UNBOXING 2018

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2018

12 kommenttia

 1. Anniina kirjoitti:

  Onpa kivoja, en ole tajunnutkaan, että joulukalentereita olisi näin paljon erilaisia. Tosin olen jo ajatellut askarrella juurikin tuollaisen parisuhdekalenterin 🙂

  • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

   Erilaisia kalentereja löytyy vaikka kuinka paljon lisääkin, mutta listasin tähän ne mitkä minua erityisesti kiinnosti. Glitterillä on korukalenteri, joka kuulosti myös kivalta. Saa nähdä mihin kalenteriin itse tulee päädyttyä. Toivottavasti teet sitten postauksen sun rakkaus-kalenterista, kun olet sen saanut tehtyä, odotan innolla! 🙂

 2. Margue_ kirjoitti:

  Onpa kivoja kalentereita. Toi parisuhdejuttu on kyllä tosi hyvä idea eli ehkä se menee toteutukseen. Kiitos ideasta.

 3. Maarit kirjoitti:

  Glitterin joulukalenteri oli viime vuonna ainakin tosi iso pettymys 🙁
  Tuntui, että luukkuihin oli laitettu koruja, jotka eivät oo kellekään kelvanneet.

 4. Aikainen lintu kirjoitti:

  Glitterissä on nähtävillä mitä kalenterit sisältää. Korukalenteri sopii mielestäni parhaiten 5-9lk eli peruskoululaiselle. Itselle tulee yankee candlen seppeleen mallinen kalenteri jossa 25 tuikkua. Itse tilasin reilu vko sitten ja 2 kalenteria maksoi postikuluineen alle 32€ Joten hyvin edullisesti sain. Kuusen mallinen taitaa olla tuo mainitsemasi n.50e mut sekin oli toissapäivänä jo loppu, jospa tulee vielä lisää myyntiin. Sokeriton suklaakalenteri ois ihan huippu!

 5. Mimmi kirjoitti:

  Myös Partylite:llä on oma joulukalenteri joka sisältää tuikkukynttilöitä kaikki eri tuoksusia ☺ monesti on pitänyt se ostaa ja on ollut yleensä sen 19,90€. Tuo body shopin kalenteri olis kyl ihana ❤

 6. Wellys kirjoitti:

  Mulla on joka vuosi sellainen kynttilä, missä on numerot. Joka päivä siitä poltelaan sitten Se sentin verran että numerot pysyy aikataulussa 🙂
  tällainen mulla on ollu aina siitä asti kun on tulitikut ja kynttilä uskallettu jättää mun huostaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.