Hae
Diiskuneiti

ELOKUUN KASVOSUIHKESUOSIKKI: EVOLVE ORGANIC BEAUTY DAILY DEFENCE

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen nyt koko kevään ja kesän ajan huhtikuusta asti jakanut täällä blogissa mun kasvosuihke suosikkeja. Nyt eletään jo elokuun puolta väliä ja vaikka hellettä piisaa, niin on tullut aika esitellä tämän kesän viimeisen kasvosuihkesuosikkini, joka on Evolven Daily Defence kosteuttava -kasvosuihke. Tämä kasvosuihke on nyt myös alennuksessa House Of Organicin *luonnonkosmetiikkapäivillä 20€ (norm. 26€) 21.8.2022 saakka 🙂

VINKKEJÄ KASVOSUIHKEIDEN KÄYTTÖÖN

  • Kasvosuihkeet ovat täydellinen ja nopea apu ihon piristämiseen ja kosteuttamiseen päivän aikana. Pidä yksi pullo mukana laukussa ja toinen kotona tai töissä jääkaapissa.
  • Kasvosuihketta voi annostella myös suoraan vanulappuun ja sillä voi kosteuttaa puhtaan ihon ennen seerumin laittoa esim. aamulla / illalla ihonhoitorutiinin yhteydessä.
  • Kasvosuihke on oiva apu kuivassa lentokoneilmassa ja esim. laivaristeilyllä, jossa ilmastointi vetää ihon aivan kuivaksi.
  • Itse tykkään saunan jälkeen suihkuttaa kasvovettä suoraan kämmeniin ja painella pitkin painalluksin kasvoille.
  • Jos meikki tuntuu kesken päivää kuivuvan ihoon kiinni, niin suihkuta meikin päälle kasvosuihketta.
  • Kasvosuihketta voi käyttää myös ns. primerinä eli suihkuta kasvot kauttaaltaan kasvovedellä ennen meikin levitystä. Meikkisienellä tai vanulapulla saat kasvosuihkeen imeytymään nopeasti ihoon.
  • Kasvosuihkeet sopivat myös hyvin vartalolle ja kaulalle.
  • Kesäisin kasvosuihkeet virkistävät ja talvella ne ovat todella hyvä apu kuivan pakkasihon hoitamiseen.

EVOLVE ORGANIC BEAUTY DAILY DEFENCE

Evolve Organic Beauty on luonnonkosmetiikkasarja Englannista. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan pienissä erissä käsityönä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Pienien erien valmistamisella varmistetaan tuotteiden tuoreus ja vältetään hävikin syntymistä. Evolven tuotteiden valmistuksessa käytetään luonnollisia öljyjä ja superfoodeja 🙂

Evolve Organic Beauty Daily Defence on prebioottinen kasvosuihke. Prebioottien tehtävänä on vahvistaa ihon vastustuskykyä, tasapainottaa ihoa ja lisätä hyödyllisten mikrobien kasvua iholla. Tuotteiden vaikutukset alkavat näkyä välittömästi, kun ihon oma mikrobiomi ensin eheytyy eli noin viikon kuluessa. Prebiootit tehostavat myös ihon hyaluronihappotuotantoa sekä lisäävät kollageenin tuotantoa, joten suihke sopii aivan mahtavasti ikääntyvälle ja herkälle iholle.

Beauty Daily Defence on todella kosteuttava ja sitä voi käyttää ympäri päivän myös meikin päälle. Kasvosuihke sisältää kaktusviikunauutetta, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa, samalla kiinteyttäen, suojaten ja parantaen ihon kosteuspitoisuutta. Suihkeen tuoksuna on appelssiinikukan ja ruusuveden tuoksu, joka on minusta ihanan raikas.

  • Sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti hyvä ikääntyvälle iholle.
  • Luonnonkosmetiikkaa.
  • Vegaaninen.
  • Eläinkokeeton.
  • Hinta: 26€ | Osta House Of Orcanicin verkkokaupasta *tästä.

House Of Organic -verkkokaupassa on käynnissä luonnonkosmetiikkapäivät ja tämäkin kasvosuihke on siellä tarjouksessa 20€ 21.8.2022 saakka! Hyppää ostoksille *tästä! Onko Evolven tuotteet sinulle jo tuttuja? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

HEINÄKUUN KASVOSUIHKE SUOSIKKI: LÖWENGRIP INSTANT GLOW FACIAL MIST

MISS KAYN IHANAT KESÄTUOKSUT OVAT TÄÄLLÄ

URTEKRAMIN UUDET KOLMEN MINUUTIN KASVONAAMIOT

4 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Itse en henkilökohtaisesti juurikaan noista suihkeista välitä. En tiedä johtuuko se siitä miltä se suihkutus tuntuu kasvoilla vai mikä. Olen kyllä koittanut muutamia testailla, kun tarttisin tuommoisen.

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Minulla on aina jokin kasvosuihke käytössä. Niin kuin kirjoitit, ne on varsin monipuolisia tuotteita. Itse käytän myös hiuksiin hätätapauksessa.

  3. Hengittävää elämää etsimässä -blogi / Niina kirjoitti:

    Kiitos esittelystä! Koko kasvosuihke-genre tuli minulle ihan uutena informaationa =)

  4. Marjut kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä käyttöön, tuli juuri hyvään kohtaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *