Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: UUSI HIMALAYA HERBALS PROTEIINI HIUSTENHOITOSARJA

*Tuotteet saatu PR-toimistolta.

Shampoo ja hoitoaine on asioita, joita ilman en voisi elää ja uskon, että tuskin kukaan muukaan 😀 Olen testannut kymmeniä eri shampoita ja en tiedä olenko jotenkin nirso, koska kovinkaan moni shampoo -merkeistä ei ole päässyt suosikkilistalleni. Sain helmikuussa PR-toimistolta paketin, joka sisälsi Himalaya Herbalsin shampoita ja hoitoaineita. Merkki oli minulle täysin vieras enkä heti vakuuttunut pakkausten ulkonäöstä, koska ne eivät mielestäni ollut visuaalisesti kovinkaan houkuttelevan näköisiä.

Himalaya on perustettu jo vuonna 1930 ja sarjaa myydään yli 90-maassa ja monet ovat hamstranneet ulkomaanmatkoilla matkalaukut täyteen tämän sarjan tuotteita, sillä Suomessa niiden saaminen on ollut kiven alla, mutta nyt Himalya Herbalsia saa Citymarketeista. Sarja sopii koko perheelle ja tuotteet ovat testattu iholääkäreiden toimesta ja ne ovat valmistettu 100% kasvipohjasista raaka-aineista. Tuotteet sisältävät proteiineja ja minulle uusi tieto olikin, että hiukset koostuvat 90% proteiineista!

Miksi hiukset tarvitsevat proteiinia?

  • Vahvistavat hiusten rakennetta.
  • Ehkäisevät hiusten katkeilua ja kuivumista.
  • Jos värjäät hiuksia, et ehkä ollut tietoinen tästä: värjääminen rikkoo hiusten proteiinirakennetta, joten on tärkeää antaa hiuksille kunnon proteiiniannostus värikäsittelyn jälkeen.
  • Suojaa auringonpaisteelta ja lämpökäsittelyltä.

Sain testattavaksi tänä vuonna lanseeratusta Himalaya Herbals Protein -sarjasta: Anti-Hair Fall Protein, Volume & Bounce Protein ja Repair & Regenaration shampoot sekä hoitoaineista Repair & Regenaration ja Softness & Shinen.

Anti-Hair Fall: sopii jos omaat todella hennot ja katkeilevat hiukset. Shampoo ravitsee hiusjuuria ja vahvistaa siten hiuksia. Proteiinit paikkaavat katkeilevia hiuksia ja ehkäisevät näin hiusten katkeilua. Tuote sisältää Bengalin leiskupuuta, Noronepikki kukkasta ja kasvisosia Pongamia pinnata puusta.

Volume & Bounce: on tarkoitettu ohuille ja veltoille hiuksille, koska shampoo antaa hiuksille vahvuutta ja ryhtiä. Shampoo korjaa hiuksiin jo tulleita vaurioita ja suojaa uusilta vahingoilta. Tuote sisältää saippuamarjaa, lakritsia ja kikhernettä.

Repair & Regenaration: tämä shampoo on mun lemppari näistä tuotteista. Jos omaat todella vaurioituneet, värjätyt ja väsyneet hiukset, niin tämä shampoo on extra rakennepaikkaava ja korjaa oikeasti tehokkaasti hiuksen rakennetta ja suojaa uusilta vaurioilta. Mulla on lähtenyt aikaisemmin myös ihan kamalasti hiuksia ja tämä shampoo on selkeästi auttanut, ettei hiuksia irtoa enää niin paljon – sen huomaa imuroidessa, vaatteista ja hiusharjasta! 😀 Tämä shampoo sisältää kikhernettä ja manteliöljyä.

Olen käyttänyt Repair & Regenaration shampoon kanssa siihen kuuluvaa samannimistä hoitoainetta, joka korjaa ja uudistaa värjättyjen hiuksien aiheuttamia vaurioita. Hoitoaine sisältää kikhernettä, mutta myös kosteuttavaa ja rauhoittavaa Aloe Veraa sekä kärsämöä, joka auttaa pörröisyyteen. Softness & Shine hoitoaine lupaa antaa elottomille hiuksille kiiltoa ja se sisältää kikhernettä, kauraa ja kiinanruusua. Molemmat hoitoaineet ovat olleet todella hyviä ja ne jättävät hiukset pehmeiksi ja selvittävät kaikki takut – sillä niitä minulla yleensä riittää 😀

Mitä mieltä olin tuotteista?

Kuten artikkelin alussa sanoin, niin pakkausten ulkonäkö ei näyttänyt kovinkaan houkuttelevalta, mutta sisältö olikin ihan 10/10! Tuotteita myy tosiaan Citymarketit ja luulen, etten ennen tätä testausta olisi shampoo-osastolta näitä tuotteita valinnut ulkonäön vuoksi, mutta jatkossa kyllä aion näitä ostaa ja toivottavasti tästä artikkelista oli muillekkin hyötyä, jos olet miettinyt, että mikä ihmeen Himalaya Herbals 😀 Parasta tässä hiustenhoitosarjassa on niiden todellinen toimivuus ja ne tuoksuvat niin ihanilta, ettei järkeä. Shampoiden tuoksu tuo minulle mieleen mummin kosteusvoiteen, jota aina minäkin sain pienenä saunan jälkeen laittaa. Tuoksu on minulle siis hypähdys suoraan lapsuuteen. Hyvä puoli tuotteissa on myös se, että ne eivät sisällä parabeeneja eivätkä synteettisiä väriaineita!

Oletteko te kuulleet aikaisemmin tästä hiustenhoitosarjasta? 🙂

13 kommenttia

  1. Jasu kirjoitti:

    Mä oon käyttänyt tän merkin kosteusvoidetta ja se oli hurjan hyvä! Mielenkiintoinen postaus 🙂

  2. Minna Rajala kirjoitti:

    Mä olen tainnut kokeilla shampoota tai hoitoainetta joskus 🙂 Kiva postaus!

  3. Ansku kirjoitti:

    Oliko noista joku sellainen, että sopisi erittäin kuivalle päänahalle?

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Suosittelen tuota Repair & Regenaration, joka oli mun lemppari. Mullakin on meinaan tosi kuivat hiukset ja tämä on auttanut vähän pehmentämään niitä 🙂

  4. Sukat hukassa kirjoitti:

    Tää oli mielenkiintoinen postaus, olen nähnytkin noita purnukoita cittarissa ja täytyy sanoa ettei kyllä purkin perusteella päätyisi omaan ostoskoriini 😀

    Kiva kuulla että oot tykännyt!

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Ai sulle on tullut ulkonäöstä sama fiilis No onneksi sisältö on priimaa! Yksi pesukertakin riittää siihen, että hiukset vaahtoaa

  5. Leila kirjoitti:

    Minulla lopussa Himalaya Herbals jalkavoide.. Mistä sitä voi ostaa, tai noita tuotteita yleensä?

  6. Niina kirjoitti:

    Hi missä cittarista saa himalya shampoo nimittäin olen käynyt muutama cittarista mutta nämä hiushoito sarja ei ollut

    Hi mistä cittarista löytyy himalya hius tuotteet ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *