Hae
Diiskuneiti

SNEAK PEAK: ROSA GRAFIN JOULUKALENTERI 2016

*JOULUKALENTERI ON SAATU PR-NÄYTTEENÄ.

Kirjoittelin aikaisemmin artikkelin, jossa esittelin teille viisi kiinnostavinta kauneus- ja lifestyle joulukalenteria, jotka kaikki ovat saatavissa suomesta. Ilokseni sain PR-näytteenä Rosa Grafin kauneuskalenterin, joka on suunniteltu +30 vuotiaille naisille. Itse täytin juuri 30-vuotta, joten tämä Rosa Grafin -joulukalenteri on mulle ihan täydellinen. Rosa Graf on saksalainen ammattikosmetiikkasarja. Rosa Grafin tuotteissa pyritään hyödyntämään mahdollisimman paljon luonnollisia raaka-aineita. Rosa Grafin tuotteita ei löydy markettien hyllyiltä vaan sarjaa myyvät eri kauneushoitolat ympäri suomen. Lähimmän kauneushoitolasi voit tarkastaa tästä.

Joulukalenteri on todella suuren kokoinen, sillä se sisältää 24 kosmetiikka tuotetta. Väri on herkullinen liila ja kalenterissa on ripustuskoukku, jotta sen saa seinälle. Kalenterin takana lukee mitä tuotteita se sisältää, mutta tietenkään tuoteluettelosta ei selviä mikä tuote tulee mistäkin luukusta. En halua paljastaa kaikkia tuotteita mitä kalenteri sisältää, sillä aion esitellä teille joulukuussa kaikki tuotteet yksitellen. Tässä kuitenkin muutama joulukalenterin tuote:

  • Kauneus-seerumi
  • Puhdistusmaito
  • Kasvovoide
  • Käsivoide

Kiinnostavimpia tuotteita kalenterissa ovat ehdottomasti etana-uutetta sisältävät seerumit ja voiteet. Tulisipa pian joulukuu, että pääsen avamaan kalenterin luukkuja. Raportoin teille sitten jokaisesta tuotteesta erikseen. Rosa Grafin joulukalenteria voi ostaa kauneushoitoloista tai suoraan Rosa Grafin maahantuonnista. Joulukalenterin hinta on 70 euroa.

Sain ystäväpariskunnalta synttärilahjaksi The Body Shopin -joulukalenterin, joten nyt olen kahden joulukalenterin onnellinen omistaja. En ole vuosiin omistanut mitään joulukalenteria, joten olen enemmän kuin innoissani! Aiotko sinä ostaa itsellesi tänä vuonna joulukalenteria? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.