Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

TESTISSÄ: MAAILMAN SÖPÖIMMÄT IHONHOITOTUOTTEET

Kaupallinen yhteistyö: Nobebeauty.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Kauneudenhoito voi olla tehokasta sekä söpöä! *Nobebeauty.fi verkkokauppa myy ihastuttavia TonyMoly kosmetiikkabrändin tuotteita. TonyMoly on todella suosittu korealainen kosmetiikkamerkki jota myös Vogue, Cosmopolitan, Bazaar ja Elle ovat hehkuttaneet. TonyMoly on voittanut palkintoja mm. Alluren Beauty Awardseissa. Olen itse käyttänyt paljon TonyMolyn kangasnaamioita, mutta muita heidän tuotteitaan en ole koskaan ostanut, joten oli mahtavaa, että pääsin nyt yhteistyön merkeissä testaamaan heidän tuotteitaan, joita olen monesti kauppojen hyllyillä kuolannut. Testiin pääsi mukaan myös Frank Bodyn kofeiinia sisältävä kasvovoide sekä maailman söpöin kasvosuihke Bling Cat -merkiltä. TonyMolyn tuotteet ovat todella tehokkaita, sillä ne sisältävät uutteita hedelmistä ja kasveista – tuotteet eivät ole siis pelkästään söpöjä, vaan oikeasti toimivia. Kurkataanpa nyt miten tuotteet toimivat omassa käytössäni.

BANAANI YÖNAAMIO

OMG! Tämä banaani yönaamio nousi välittömästi suosikkeihini. Ensinnäkin yönaamio tuoksuu aivan banaanijäätelöltä, joten on ihana nukahtaa sen tuoksuun. Yönaamio levitetään yövoiteen tavoin puhdistetulle iholle ennen nukkumaan menemistä ja se huuhdellaan aamulla pois. Aamulla iho on todella kirkas ja hehkuvan näköinen. Kalium on välttämätön veren suola, mutta ihmisen keho ei tuota sitä itse, joten kalium tulee hankkia ravinnosta. Esimerkiksi banaani sisältää rutkasti kaliumia, joten ei muuta kuin banaania poskeen ja kasvoille. Naamio sopii erityisesti kuivalle iholle, sillä se kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti yön aikana. Tuote sisältää: kaliumia, maitoproteiinia, kamomillauutetta ja A-vitamiinia. Yönaamion lisäksi banaanisarjasta löytyy tuotteita myös käsille ja huulille. Kurkkaa kaikki TonyMolyn banaaniherkut iholle *tästä!

TONYMOLY Magic Food Banana Sleeping Pack

| 19,90€ | Osta *tästä!

CAT’S PURRFECT PÄIVÄVOIDE ja silmänympärysPUIKKO

MIAU! En kestä kuinka söpöissä purkeissa nämä *Cat’s Purrfect-tuotteet tulevat. Purkkien ulkonäöllä saattoi olla jotain tekemistä ostopäätökseen, koska rakastan kissoja. Voide ei ole koostumukseltaan perinteistä kasvovoidetta, vaan se on kuin laittaisi sormet vanukaspurkkiin. Voide on toooodella kosteuttavaa ja iho tuntuu heti ihanan pehmoiselta. Sarjaan kuuluu päivä-, ja yövoide sekä silmänympäryspuikko. Harmi, että yövoide oli juuri tilaushetkellä loppu, mutta aion ostaa sen kyllä myöhemmin, SILLÄ nämä kissatuotteet ovat aivan ihania ja oikeasti toimivia. Silmänympärysvoide tulee kätevässä puikossa, josta sen voi levittää suoraan silmänympäryksille. Tuote on todella kosteuttava ja se tuo myös valoa iholle. Silmänympäryspuikko sisältää silkki-, ja maitoproteeinia.

CATS’ PURRFECT päivävoide

| 24,90€ | Osta *tästä!

CATS’ PURRFECT silmänympäryspuikko

| 14,90€ | Osta *tästä!

TONYMOLY BUNNY KASVOSUIHKE

Tätä tuotetta olen halunnut jo pitkään, mutta en ole raaskinut ostaa, koska olen halunnut käyttää vanhat kasvosuihkeet ensin vekeen. Tätä kasvosuihketta on hehkutettu ihan hulluna eikä suotta, sillä tämä on IHANA. Tuote tuoksuu todella raikkaalta ja suihke imeytyy ihoon todella hyvin ilman, että naama on ihan märkä. Jos kasvosuihke on sinulle uusi tuttavuus, niin sen tarkoituksena on siis kosteuttaa ihoa päivän aikana. Suihketta voi suihkia meikin alle tai päälle ja se kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Bunny kasvosuihke sisältää uutteita karhunvatukasta, mansikasta, vadelmasta ja aloeverasta eli voitte vaan kuvitella kuinka ihanalta tämä tuoksuu. Bunny saa multa ehdottomasti 10/10 pisteet ja en turhaan ollut siis kuolannut tätä tuotetta 😀

TONYMOLY Pocket Bunny Moist Mist

| 14,90€ | Osta *tästä!

PANDA’S DREAM ROSE GEELIVOIDE

Mä rakastan ruusun tuoksua ja tämä geelivoide tuoksuu ihan ruusupuskalta, sillä se sisältää ruusuvettä, ruusu-uutetta ja ruusunmarja uutetta. Rakastan The Body Shopin British Rose -sarjaa ja tämä tuote tuoksuu ihan samalta kuin TBS:n sarja, joten tämä menee ehdottomasti jatkoon! Jos kaipaat kunnollista kosteutusta ihollesi, niin tämä voide kosteuttaa ihan todella tehokkaasti ihoa. Tykkäsin tässä voiteesta erityisesti siitä, että se on todella ohutta eikä jätä tahmaista fiilistä iholle.

TONYMOLY Panda’s Dream Rose Hyaluronic Face Cream

| 29,90€ | Osta *tästä!

PANDA’S DREAM KOSTEUTTAVA ÖLJYPUIKKO KASVOILLE

Enpäs ollut aikaisemmin tiennytkään tälläisen tuotteen olemassa olosta, kyseessä on siis kosteuttava öljypuikko – whaaat! Olen käyttänyt tuotetta nyt muutaman päivän ja tykkään tästä ihan hirveästi. Mulla kuivuu aina nenänpielet sekä leuka ja tällä öljypuikolla voi kosteuttaa ihon kuivia kohtia pitkin päivää. Kaikki varmaan vihaa sitä tunnetta, kun meikkivoide on levitetty ja ihoon ilmestyy kuivia kohtia. Öljypuikolla saa korjattua kätevästi ihon kuivat kohdat. Tuotetta voi käyttää myös muihin vartaloon osiin, kuten esimerkiksi kuiviin kyynerpäihin. Tuote sisältää: ruusunmarjauutetta, ruusuvettä, ruusuöljyä, macadamiaöljyä ja jojobaöljyä.

TONYMOLY Panda’s Dream Rose Oil Moisture Stick

| 19,90€ | Osta *tästä!

PANDA’S DREAM TEHOKOSTEUTTAVA GEELIVOIDE

Tämä geelimäinen kasvovoide sopii erityisesti herkälle iholle. Voide tuoksuu ihan mielettömän hyvälle ja raikkaalle. Voide sisältää uutteita teepuusta ja bambusta ja ne rauhoittavat kasvojen ihoa. Voide on todella kevyttä ja imeytyy ihon tosi nopeasti. Tykkäsin tässä voiteessa erityisesti siitä, että se jättää iholle mattamaisen pinnan, jonka päälle on helppo levittää meikkivoide.

TONYMOLY Panda’s Dream Moisture Gel Dream

| 24,90€ | Osta *tästä!

FRANK BODY KOFEIINI-KASVOVOIDE

Tämä voide on tooooosi kevyttä ja vähän sotkevaakin, kun se valuu solkenaan purkista ulos. Voide on vegaaninen ja se sisältää kofeiinia, joka laittaa kasvojen verenkierron liikkeelle. Tuote sisältää sheavoita, E-vitamiinia, Arabica-kahvin siemenöljyä, kaakota sekä kookos-, manteli ja viinirypäleöljyjä. Voidepurkissa on siis melkoisen vitamiinipommi kasvojen iholle. Itse en pitänyt voiteen koostumuksesta tai tuoksusta, mutta toimivuus oli kyllä huippua. Kasvot kirkastuu oikeasti todella paljon ja purkissa lukeekin ”makes you look 3 again, maybe” 😀

FRANK BODY Caffeinated Face Moisturiser

| 25,90€ | Osta *tästä!

TONYMOLY BLING CAT KASVOSUIKE

PURRRR! Olen kasvosuihkeiden suurkuluttaja ja niiden kohdalla minua on vaikea miellyttää, sillä olen tosi tarkka tuoksuista – mikään kun ei tunnu kelpaavan nokalleni. Tässä kasvosuihkeessa on kuitenkin ihan ok:n miellyttävä tuoksu ja suihke imeytyy nopeasti ihoon. Tuote sopii koko perheelle, sillä se on tehty herkälle iholle. Tuotepurkki on ihan miellettömän söpö, sillä korkin päällä roikkuu kissa. Tuote sisältää: uutteita vesimelonista ja kurpitsasta sekä maitoproteiinia. Tätä suihketta voisin ostaa myös uudelleen.

FRANK BODY Bling Cat Facial Mist

| 14,90€ | Osta *tästä!

Eikö olekin valtavan söpöjä tuotepakkauksia?

LUE MYÖS:

ESSENCEN KEVÄT JA KESÄ UUTUUKSIA + ALEKOODI

BETTEBOX ON NYT GOODIEBOX: UNBOXING

TESTISSÄ: EDULLINEN LUONNONKOSMETIIKKAMERKKI – ORGANIC SHOP

Kaupallinen yhteistyö: Nobebeauty.fi

4 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    En kestä mitä söpöläisiä nuo ovat <3

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    TONYMOLY:lla on kyllä maailman suloisimmat pakkaukset <3

  3. Marjo kirjoitti:

    Onpa nuo TONYMOLYn pakkaukset ihania! Voisin ostaa ne pelkästään
    jo ulkokuoren takia. Näitähän ei raaski edes heittää pois kun tuote on
    käytetty loppuun. Suloisia <3

    https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    No nyt on panostettu pakkauksiin! Banaanit kiinnostivat sen verran, että piti käydä kurkkaamassa tarkemminkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *