Hae
Diiskuneiti

YOGITEAN SULOINEN TEEJOULUKALENTERI 2021

*Sisältää mainoslinkkejä

*Joulukalenteri saatu PR-näytteenä.

Rakastan YogiTean teesekoituksia ja olinkin ihan fiiliksissä, kun sain heidän *joulukalenterin testiin. Mikä onkaan ihanempaa, kuin juoda joka aamu tai ilta kupillinen teetä jouluaattoa odotellessa. Teejoulukalenterissa on 24 luukkua ja jokaisesta luukusta tulee vaihtuva teemaku. YogiTea on tunnettu luomulaadustaan ja teemaut sisältävät Ayurvedisiä luomuyrttejä. Teejoulukalenterissa on mukana yrtti-, mauste- ja hedelmäteetä sekä näiden sekoituksia. Teelajeista löytyy mm. mustaa teetä, vihreää teetä, rooibosta yms! YogiTea tulee amerikasta ja he ovat valmistaneet heidän huippusuosittuja teesekoituksiaan jo 40-vuotta. Teesekoitusten raaka-aineet valitaan aina tarkasti ja YogiTea toimii aina eettisten periaatteiden mukaisesti.

Joulukalenteria myydään neliömallisessa pakkauksessa ja sen sisältä löytyy upea taiteltava joulukalenteri, jota voi pitää pystyssä esim. pöydällä, kirjahyllyssä yms. Jokaisessa luukussa on vaihtuvan teemaun lisäksi aina jokin ihana mietelause päivään. Joulukalenterin kuvitus on suloinen jouluinen talo, jonka ikkunoissa seikkailevat söpöt eläimet, jouluiset hahmot ja tietenkin joulupukki. Kalenteri tuoksuu aivan mielettömän ihanalta ja odotan jo innoilla, että pääsen availemaan sen luukkuja.

SISÄLTÖ

YogiTean joulukalenteri on mainio tapa tutustua kaikkiin heidän teesekoituksiinsa. Mun lemppari YogiTean teesekoituksista on ollut jo vuosia Organic, joka maistuu ihan joululta. Uskon, että tämän teejoulukalenterin avulla löydän jonkun uuden suosikkimaun ellen useampiakin 🙂

 • Classic Organic.
 • Ginger Lemon Organic.
 • Bedtime Organic.
 • Green Tea Matcha Lemon Organic.
 • Turmeric Chai Organic.
 • Lime Mint Organic.
 • Licorice Organic.
 • Turmeric Orange Organic.
 • Choco Organic.
 • Women’s Tea Organic.
 • Ginger Orange with Vanilla Organic.
 • Green Chai Organic.
 • White Tea with Aloe Vera Organic.
 • Ginger Organic.
 • Sweet Chai Organic.
 • Green Balance.
 • Sweet Chili Organic.
 • Rooibos Organic.
 • Wellbeing.
 • Black Chai Organic.
 • Minty Chlorella.
 • Licorice Mint.
 • Christmas Tea.

HINTA JA SAATAVUUS

YogiTean joulukalenterin hinta vaihtelee hieman myyntipaikoittain, mutta edullisimmin sen saa tällä hetkellä *Hyvinvoinnin.fi -verkkokaupasta hintaan 14,95 euroa. Teejoulukalenteria myyvät myös ainakin Sokos, Citymarketit ja Ruohonjuuri. Nyt kun eletään jo marraskuuta niin suosittelen joulukalenterin hankkimista n-y-t ettet jää ilman. Katsoin esimerkiksi Hyvinvoinnin joulukalenterien varastosaldon, joka oli enää 31kpl.

Tilaa oma YogiTean joulukalenterisi 14,95 euron hintaan *tästä!

LAHJAKSI

Joulukalenterit ovat aina myös ihan paras lahjaidea. Kukapa ei innostuisi 24 luukullisesta yllätyksiä ja varsinkin jos lahjojen ostaminen tuntuu hankalalta, niin joulukalenteri on oiva lahja. Itse aion tänä vuonna antaa äidilleni ja toiselle siskolleni teejoulukalenterit joululahjaksi. Annan joulukalenterit heille paketoituna marraskuun lopussa ja näin sitten mun ei tarvitse jouluaattona antaa enään mitään – ellen sitten erikseen vielä halua 😉

Joko sinulla on joulukalenteri hankittuna tai aiotko antaa sellaisen lahjaksi? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

NIVEAN JOULUKALENTERI 2021

ESSENCEN JOULUKALENTERIT 2021

IHANIMMAT JOULUAIHEISET KIRJAT

4 kommenttia

 1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Testasin viime vuonna jonkun merkkistä teejoulukalenteria, olisihan se terveellinen vaihtoehto suklaalle 🙂 – mutta osaltani innostusta vähensi lopulta vihreä teen suuri osuus vaihtoehdoista, itse kun olen mustan teen ystävä. Tuosta listasta ei ihan vielä pysty päättelemään tämän sisältöä, mutta voihan olla, että tämä on monipuolisempi tuolta osin!

 2. Jane / Yhtä kuin kirjoitti:

  Ihailinkin tätä jo Instagramissakin – ihana! Sain itsekin juuri (toisenlaisen tosin) teekalenterin mieheltä lahjaksi – ihanaa kun joulu tulee!

 3. Asta Buchanan kirjoitti:

  Mulla on ollut monena vuonna teejoulukalenteri, enkä kyllä halua olla ilman tänäkään vuonna! Miulta löytyy teetä muutenkin vaikka muille jaettavaksi, ja teejoulukalenterit on ihan paras mahdollinen tapa vähän laajentaa repertuaaria 😉

 4. Marjut kirjoitti:

  Oii tuollainen kalenteri olisi ihana itselle, etenkin kun, entistä enemmän tulee juotua teetä nykyään. Lapsille on kalenterit jo hommattu, mutta josko itsellekin tänä vuonna. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.