Hae
Diiskuneiti

LEFFASUOSITUS: NETFLIX IBIZA

Tulin yksi ilta töistä kotiin ihan kuolleena ja ajattelin, että en kykene muuhun kuin kaatumaan sohvalle. Poikaystävä oli sopivasti pois kotoa ja sain vallata sohvan sekä telkkarin kokonaan itselleni. Avasin Netflixin, joka ehdotti minulle uutta Ibiza -elokuvaa. Luin nopeasti juonen: ”kolme kaverusta ovat Espanjassa ja he voivat tehdä ihan mitä huvittaa. Harperille se tarkoittaa lintsaamista töistä, jotta hän voi lentää Ibizalle ja etsiä edellisiltana tapaamaansa ihanaa maailmankuulua DJ:tä.” – OK, eli juonen perusteella leffa kuulosti hyvältä aivot narikkaan viihteeltä työpäivän jälkeen.

En ehkä odottanut, että elokuva olisi mitenkään ihmeellinen vaan perus aivotonta hömppää, mutta elokuva olikin ihan törkeän hyvä ja mulle tuli kauheat flasbackit omaan nuoruuteen (nythän olen muka jo niin vanha 31-vuotias) 😀 Matkusteltiin nuorempana usein ystävien kanssa Euroopassa, käytiin klubeilla, ihastuttiin, rakastuttiin, hulluteltiin ja ennen kaikkea biletettiin. EDM-musiikki on ollut mulle tärkeää ja lähellä sydäntä jo teinistä saakka ja se, että elokuva perustui EDM-musiikin ympärille sai mun ihon elokuvan aikana ihan kananlihalle.

Tarina oli ihana, hauska ja herätti ainakin itsessäni tuttuja tunteita ihastumisen suhteen ja muistoja siitä, kuinka ollaan joskus istuttu klubi-illan jälkeen välimeren rannalla auringon noustessa jo ylös. Vaikka nykyään olenkin aika kalkkis ja biletys on varjo vain, niin oli ihanaa, kun elokuva sai vanhat muistot ja fiilikset pintaan. Elokuvan jälkeen mietinkin pitäisikö repäistä ja lähteä vielä viimeisen kerran ennen vauvatouhuja Ibizalle bilettämään. Olen aina halunnut Ibizalle, mutta aina matkaa varatessa ollaan lähdetykkin jonnekin muualle kuin sinne.

Leffan jälkeen mun oli pakko heti saada käsiini elokuvan soundtrack eli leffassa soitetut kappaleet. Varmaan pari tuntia googletin ja löysin mun lempparibiisit leffasta, jotka ajattelin jakaa nyt tässä teillekin jos joku muukin rakastui leffan musaan.

Oletko sinä jo nähnyt Ibiza -elokuvan ja mitä itse pidit siitä? Kukapa ei haluaisi lähteä Ibizalle ja rakastua esim. Armin Van Buureniin 😀 Leffan pääset katsomaan omilla Netflix tunnareillasi tästä!

6 kommenttia

  1. Jasu kirjoitti:

    Ihan uusi tuttavuus minulle, mutta aion varmasti katsoa tulevaisuudessa 🙂 Netflix laulamaan!

  2. Ansku kirjoitti:

    Ehdottomasti lähdet heittämään Ibizan reissun ennen perheen perustamista.

  3. Rosa kirjoitti:

    Mullekin EDM on lähellä sydäntä <3 En olisi oikeasti susta arvannut, että nuoruus on mennyt Ibizan kaltaisissa bilemestoissa – vieläpä kun IG:ssä kerroit, että esim. Tomorrowland on nähty! Herranjestas 😀 Otettava tämä elokuva to do -listalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *