Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: LUONNONKOSMETIIKKA UUTUUDET 2018

*Sisältää mainoslinkkejä

*TUOTTEET SAATU PR-NÄYTTEINÄ.

Testailin viime kesänä Aubrey ja Kivvi -sarjan luonnonkosmetiikka tuotteita, joihin tykästyin kovasti – voit lukea vanhan artikkelin tästä. Suomalainen *Waku-Organics -verkkokauppa tuo maahan näitä merkkejä ja kun he kysyivät haluaisinko testata lisää kyseisten sarjojen tuotteita, niin innostuin heti, koska pidin edellisistäkin tuotteista niin kovasti. Olen testannut saamiani tuotteita noin neljän kuukauden ajan ja nyt olen valmis jakamaan testitulokset niistä tuotteista joista pidin 🙂

AUBREY

Aubrey on vuonna 1967 perustettu Aubrey Hamptonin luonnonkosmetiikkamerkki. Kaikkia tuotteita koristaa pupumerkki, joka on eläineettisen kosmetiikan tunnus. Aubrey-Organics on mm. listattu Suomen Eläinsuojeluliitto Animalian listalla. Kaikki tuotteet valmistetaan käsin luonnon omista raaka-aineista.

AUBREY CHIA SIEMENÖLJY

Ensi kosketukseni Chia siemenöljyyn ei ollut kovin mairitteleva, sillä en pidä ollenkaan öljyn tuoksusta. Olen kuitenkin oppinut käyttämään sitä sillä tavalla, että lisään öljyä noin 3 tippaa kasvovoiteen sekaan. Chia siemenöljy on erityisen hyvä nyt talvella, koska se kosteuttaa välittömästi herkkää ja kuivaa ihoa. Siemenöljy sisältää runsaasti Omega 3 rasvahappoja ja öljy auttaa lieventämään myös ihon punoitusta.

Vinkki: chia siemenöljyä voi hieroa myös kuivaan päänahkaan, sillä se auttaa kutinaan ja hilseilyyn.

AUBREY KASVIPOHJAINEN DEODORANTTI

Aubreyn kasvipohjainen deodorantti on täysin alumiiniton. Deodoranttia saa roll-onin muodossa. Deodorantti vähentää hienhajua, mutta itse olen kokenut ettei se pidä hienhajua ihan koko päivää. Käytän tätä deodoranttia lähinnä kotioloissa, koska tuntuu, että töissä se saattaa välillä pettää. Deodorantti sisältää e-vitamiinia, aloe veraa ja taikapähkinää eli kyseisestä kasvista tislattua kukkaisvettä, joka supistaa ihohuokosia ja virkistää ihoa.

AUBREY TEHOSEERUMI HIUKSILLE

Tähän hiusseerumiin rakastuin heti ensi testauksella. Seerumi tuoksuu aivan mielettömän hyvälle laventelille. Tehoseerumi on auttanut minulla suuresti sähköisiin hiuksiin ja se tekee hiuksista sileät ja pehmoiset. Tehoseerumia kannattaa laittaa hiuksiin ennen föönausta, sillä se suojaa hiuksia lämmöltä ja korjaa katkenneita hiuksia. Itse käytän seerumia ns. tehohoitona ja laitan seerumin hiuksiin pesun jälkeen, mutta sitä voi käyttää myös hoitoaineena, jolloin se pestään pois.

KIVVI

Pääsin testailemaan myös ihania Kivvin peruslinjan ihonhoitotuotteita, jotka valmistetaan Latviassa. Kivvi -tuotteita tuo Suomeen Waku Organics ja tuotteet ovat olleet saatavilla Suomesta vasta vuodesta 2015 lähtien. Kivvi-tuotteet valmistetaan käsin ja ne sisältävät paljon vitamiineja, jotka ovat lähtöisin marjoista. Ikäsuositus näille tuotteille on 25+. Tuotteet suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta ja voiteet viivyttävät ryppyjen muodostumista. Testailin aikaisemmin kesällä Kivvin Ribes Nigrum -sarjan tuotteita ja arvostelun voit lukea täältä.

KIVVI TEHO SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Mulla on ongelmana ollut jo pitkään inhottavat silmäpussit. Tuntuu, että ne vaan roikkuvat ja roikkuvat yhä enemmän. Olen käyttänyt tätä teho silmänympärysvoidetta aina heti aamulla sekä illalla, kun menen nukkumaan. Silmänympärysvoide on todella hellävarainen, eikä ärsytä millään tavalla silmänympärystä. Voide sisältää A-, C-, E- ja K-vitamiineja sekä luomukasviöljyjä ja -uutteita. Silmänympärysvoide on yksi mun tärkeimmistä tuotteista ja en haluaisi edes tietää miltä mun silmäpussit näyttäisivät ellen käyttäisi tätä voidetta.

Ruusunmarjaöljy: kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa sekä silottaa ryppyjä.

Ratamouute: lievittää turvotusta ja tummia silmänalusia, auttaa ihosolujen uusiutumista.

Vinkki: laita silmänympärysvoide jääkaappiin, sillä viileä voide auttaa lievittämään turvotusta ja tuntuu ihanalta iholla varsinkin aamuisin.

KIVVI PÄIVÄVOIDE

Päivävoide tuoksuu todella raikkaalta ja se sisältääkin vadelma-, ja omenauutetta. Päivävoide stimuloi kollageenituotantoa ja solujen uusiutumista eli se suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Päivävoide on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti, jonka jälkeen päivämeikki on helppo loihtia iholle.

KIVVI YÖVOIDE

Pidän yövoidetta yöpöydälläni ja rakastan hetkeä, kun ennen nukkumaanmenoa saan levittää tätä ihanan tuoksuista yövoidetta kasvoilleni.  Yövoide on tarkoitettu sekaiholle ja voide pitää kasvojen kosteustasapainon kunnossa myös yöllä. Yövoide sisältää luomukasviuutteita, A-, C- ja E-vitamiinia. Yövoide imeytyy nopeasti, eikä sotke tyynyliinaa. Voide myös supistaa ihohuokosia ja säätelee talin muodostusta eli hyvä tuote minulle, koska mulle tulee edelleenkin näppylöitä, vaikka olen jo 31 😀

Oletko sinä käyttänyt Aubrey ja Kivvi sarjan -tuotteita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.