Hae
Diiskuneiti

UUSI HAJUSTEETON JA KOTIMAINEN ERISAN+ SARJA HERKÄLLE IHOLLE

Erisan+ on uusi hajusteeton luonnonkosmetiikan tuotesarja, joka on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Tuotesarjan tuotteet ovat vegaanisia ja ne sisältävät prebiotteeja, jotka vahvistavat ihon vastustuskykyä, tasapainottavat ihoa ja lisäävät hyödyllisten mikrobien kasvua iholla. Tuotteiden vaikutukset alkavat näkyä välittömästi, kun ihon oma mikrobiomi ensin eheytyy. Tuotteet sisältävät mm. kauraöljyä, ratamo-, levä-, ja karhunvatukkauutetta. Leväuute tehostaa vaikutuskykyä ja prebiootit tehostavat ihon hyaluronihappotuotantoa sekä lisäävät kollageenisynteesia. Tuotesarja tasapainottaa ihon omaa PH-arvoa.

Erisan+ sarjaa myy Citymarket, Stockmann, Prisma ja Tokmanni ja hintataso on 9-20€.

 • Luonnonkosmetiikkaa.
 • Vegaaninen.
 • Sopii todella herkälle iholle, allergisille ja astmaatikoille.
 • Tuotesarja sisältää prebiotteeja.
 • Tuotteet ovat kotimaisia ja ne myös valmistetaan Suomessa.
 • FI-Natura luonnonkosmetiikan sertifikaatti.
 • Allergia-, Iho-, ja Astmaliiton allergiatunnus.

Talvi ja kaamos tulevat ja nyt on hyvä yksinkertaistaa ihonhoito rituaalia ja valita talveksi kunnolla kosteuttavat ja ihoa hoitavat tuotteet. Osallistuin viime kuussa Erisan+ PR-tilaisuuteen, josta sain itselleni testiin uuden tuotesarjan kaikki tuotteet, johon kuuluvat puhdistusgeeli, kasvosuihke, seerumi, päivävoide ja yövoide. Olen niitä nyt testaillut ja olen ollut hämmästynyt kuinka nopeasti iho tulee prebioottien kanssa hyvään kuntoon. Suosittelen tuotesarjaa ehdottomasti kaikille, ketkä kärsivät harmaasta ja elottomasta ihosta. Näillä tuotteilla ihon saa uuteen loistoon! Tuotteet ovat tosiaan kokonaan tuoksuttomia, joten nämä sopivat hyvin myös hajuherkille.

PUHDISTUSGEELI

Puhdistusgeeli sopii hyvin silmänmeikinpoistoon ja se ei kirvele yhtään. Geeli poistaa tehokkaasti meikit, eikä silmän ympärysiho jää punaiseksi. Geeli supistaa tehokkaasti ihohuokosia, mutta iho jää silti kosteutetuksi. Hinta: 9€.

Käyttö: huuhtele kasvot ja levitä puhdistusgeeliä pyörivin liikkein kasvoille ja kaulalle. Huuhtele pois vedellä.

KASVOSUIHKE

Kasvosuihke tasapainottaa ihon PH-arvoa ja sitä voi suihkuttaa kasvoille aina, kun iho tuntuu janoiselta tai väsyneeltä. Itselläni on tapana aloittaa aamu aina kasvosuihkeella ja suihkin kasvosuihketta kasvoille myös työpäivän aikana. Kasvosuihke kannattaa säilyttää jääkaapissa, koska viileä suihke tuntuu aivan ihanalta kasvoilla. Kasvosuihke sisältää kotimaisesta sokerijuurikkaasta valmistetua inositolia, joka suojaa edistää ihon uusiutumista. Hinta: 12€.

 • Supistaa ihohuokosia.
 • Voi suihkuttaa myös meikin päälle.
 • Tehokosteuttaja.

SEERUMI

Seerumia kannattaa laittaa aina aamulla sekä illalla kasvovoiteen alle, sillä se tehostaa voiteiden tehoa. Ratamouute poistaa ihosta tulehduksia ja punoitusta. Seerumi imeytyy ihoon todella hyvin ja se sisältää ison annokset prebiootteja. Hinta: 20,00€.

Vinkki: jos ihossa on todella kuivia kohtia, niin seerumi toimii myös tehoapuna ja voit laittaa seerumia punaisiin ja kuiviin kohtiin päivän aikana.

PÄIVÄVOIDE

Päivävoide imeytyy ihoon todella hyvin eikä iho jää rasvaiseksi tai kiiltäväksi. Päivävoide sopii myös meikin alle. Prebiootit tasapainottavat ihon mikrobiomia ja vähentävät ihon rasvaisuutta. Kauraöljy rauhoittaa ihoa ja ratamouute vähentää punoitusta. Hinta: 17,50€.

YÖVOIDE

Yövoide levitetään nukkumaan mennessä seerumin jälkeen. Voide korjaa ja ravitsee ihoa yön aikana. Jos kärsit todella kuivasta ihosta, niin yövoidetta voi käyttää myös päivävoiteena. Yövoide on todella tärkeä varsinkin ikääntyvälle iholle, sillä nukkuessa iho uusiutuu ja yövoiteella on iso rooli auttaa ihoa voimaan hyvin. Hinta: 17,50€.

Erisan+ sarjan tuotteet sopivat kaikille ja erityisesti kuivalle sekä herkälle iholle. Erisan+ sarja sopii loistavasti talviaikaan, kun iho tarvitsee kaiken mahdollisen avun ja hoivan. Onko Erisan sinulle tuttu merkki ja miltä tämä uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja kuulostaa? 🙂

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: LUONNONKOSMETIIKAN ANTI-AGE TUOTTEET

PULPE DE VIE: IHONHOITOSARJA, JOKA TEHDÄÄN HEDELMÄHÄVIKISTÄ

TESTISSÄ: PULPE DE VIEN HEDELMÄHÄVIKISTÄ VALMISTETUT KAUNEUSTUOTTEET

2 kommenttia

 1. Noora kirjoitti:

  Mielenkiintoista kuulla tämän suomalaisen klassikon uudesta aluevaltauksesta luonnonkosmetiikan puolella! Tuoksuttomuudesta plussaa, en itse pidä siitä, jos kosmetiikka tuoksuu kovin voimakkaasti.

  -Noora
  https://wonderworldofnoora.com/ringana-luonnonkosmetiikka/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.