Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

EDULLISIA LAHJAIDEOITA JA PAKETOINTI VINKKEJÄ

Kaupallinen yhteistyö: Tokmanni
*Sisältää mainoslinkkejä

Jouluun on enää kaksi viikkoa ja nyt viimeistään on tullut aika hankkia lahjat pukinkonttiin. Itse ole hankkinut jo kaikki lahjat, ehkä pari pientä juttua tulee vielä miehelle ja siskoille ostettua. Me ollaan yleensä sovittu miehen kanssa niin, että minä ostan joululahjat minun sukulaisille ja hän omillensa. Ollaan tehty jo muutaman vuoden ajan kaikki lahjaostokset Tokmannilta, koska sieltä löytyy kaikille jotain ja hinnat ovat edulliset. Itse en tykkää pyöriä kaupoissa, joten on tosi kiva, kun voi ostaa kaiken siitä yhdestä kaupasta, jonne astuu sisään. Siinä säästää aikaa ja rahaa – sopii minulle.

Pääsin yhteistyössä Tokmannin kanssa shoppailemaan joululahjoja heidän valikoimastaan ja voitte varmaan vain kuvitella, kuinka mieluinen tehtävä tämä oli minulle. Kävin tekemässä lahjaostoksia sekä Maskun, että Turun Tokmanneilla, sekä selasin tuotteita myös Tokmannin verkkokaupasta. Myös kaikki joulupaperit ja paketointitarvikkeet löytyi kätevästi ja edullisesti heiltä. Kurkataanpa nyt mitä lahjaideoita minulle on jakaa teille.

LAHJAT, JOTKA SOPIVAT KAIKILLE

Varmin lahja on tietenkin aina lahjakortti, jos et tiedä yhtään mitä ostaisit. Lahjan saaja ilahtuu enemmän siitä, että saa ostaa lahjakortilla mitä itse tarvii, kuin se, että saa jonkin turhan tavaran kaappiin pölyttymään. Lahjakortin lisäksi myös pelit ovat aina hyvä lahjaidea. Tokmannilla on erilaisia pelejä aina vauvasta vaariin ja mikä olisikaan parempaa, kuin yhteinen pelihetki jouluna. Ruudut pois ja lautapelit esiin – se on sitä yhdessäoloa parhaimmillaan. Meidän lempi peli on Afrikan tähti ja ostin nyt siskolleni lahjaksi *Inkan Aarre -pelin, jossa on samantyyppinen idea, kuin Afrikan tähdessä, mutta Inkan Aarteessa seikkaillaan Etelä-Amerikassa. Odotan ehkä eniten, että saan antaa tämän lahjan siskolleni ja päästään heti aattona pelaamaan glögin äärellä. Kurkkaa kaikki lautapelit *tästä!

MUUMI-FANEILLE

Muumeista pitäville Tokmannilta löytyy todella paljon hyviä lahjaideoita. Heillä on valikoimassaan Arabian Muumi-mukeja ja itse pyysin joulupukilta Näkymätön Ninni -mukia, saa nähdä odottaako se aattona kuusen alla. Valikoimasta löytyy myös Arabian Muumi-lautaset, kipot ja purnukat. Miehille sekä naisille löytyy myös Muumi-yöasuja, sukkia yms. Helppoja ja edullisia Muumimaisia lahjoja pukinkonttiin ovat esim. Muumi-kahvit, suklaat ja Novitan Muumi-langat. Kurkkaa Tokmannin koko Muumi-valikoima *tästä!

MIEHILLE

Tokmannilta löytyy miehille paljon erilaisia söpöjä sukkia, t-paitoja ja muita vaatteita. Heillä on myynnissä laadukkaita miesten alushousuja ja ostinkin miehelleni pakettiin useammat bokserit sekä sukkia, joista tuntuu olevan aina pula – syökö muiden pesukoneet sukkia? Miehille löytyy myös kosmetiikkaa ja bongasin söpön ”six-packin” shampoita ja pesuaineita. Paketti oli jo itsessään niin kaunis, että laitoin sen vain lahjakassiin. Miehille löytyy myös iso valikoima elektroniikkaa mm. partakoneita, aktiivisuusrannekkeita sekä tietokone-, ja pelitarvikkeita. Kurkkaa lisää lahjaideoita miehille *tästä!

LAPSILLE

Tokmannilta löytyy oma leluosasto lapsille. Ihan kaikissa Tokmanneissa leluosastoa ei löydy, mutta isommissa Tokmanneissa sellainen kyllä yleensä on. Leluja löytyy hyvin vauvoista kouluikäisiin ja hyllyiltä löytyy myös aina vuoden hittilahjoja. Itse ostin tänä vuonna Tokmannilta pikkusiskolle ja ystävieni lapsille legoja ja petsejä. Tokmannilla on aina hyviä lelutarjouksia ja itse nappasin legoja -30% hintaan myymälässä käydessäni. Myymälässä on aina esillä iso läjä söpöjä jättipehmoja, joita ei voi ohittaa silittämättä. Katso kaikki lelut *tästä!

NAISILLE

Tyttöystävälle, mummille, siskolle ja äidille Tokmannilta löytyy vaikka ja mitä. Itse ostin äidilleni sekä siskolleni suloiset Muumi-yöasut ja pörrösukat. Jos itse saisin pyytää lahjatoivetta Tokmannilta, niin toivoisin varmaankin tuoksukynttilöitä, astioita, pyyhkeitä, lakanoita tai kosmetiikkaa. Valikoimasta löytyy myös suositut aktiivisuusrannekkeet ja hiustenkuivaimet. Kurkkaa lisää lahjaideoita naisille *tästä!

KOSMETIIKKAA

Tokmannilla on todella hyvä ja iso kosmetiikkavalikoima. Tokmannilla on myynnissä mm. oma lemppari merkkini essence. *Essencen tuotteet ovat laadukkaita, mutta kuitenkin edullisia. Osta pieni meikkipussi ja täytä se meikeillä, kynsilakoilla, kasvonaamiolla tai vaikka suihkutuotteilla. Saat pienellä rahalla kivan paketin. Tokmannilla on paljon myös *valmiita kosmetiikan lahjapakkauksia , jos haluat päästä helpolla. Myös kaikki kihartimet, suoristusraudat yms. löytyy valikoimasta. Tokmannilla on myynnissä myös palkittu ja suosittu Organic Shop -kosmetiikkasarja, jota voin suositella todella lämpimästi. Olen itse alkanut nyt vähän aikaa sitten käyttämään tämän merkin tuotteita ja olen rakastanut! Kaikki Organic Shop -tuotteet ovat BDIH- ja Cosmos Natural -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ne ovat todella hyviä, mutta samalla myös edullisia. Katso kaikki sarjan tuotteet *tästä!

PIENIÄ JOULUTERVEHDYKSIÄ ESIM. KOULUUN, TÖIHIN JA PÄIVÄKOTIIN

Jos haluat muistaa ystävää, työkaveria tai opettajaa jollain pienellä jutulla, niin Tokmannilta löytyy myös vaikka mitä kivaa pikkurahalla. Itse olen monesti ostanut Kotikullan kauniita patalappuja ja keittiöpyyhkeitä. Patakintaan voi täyttää vaikka suklaakarkeilla ja arvalla. Kotikullan tuotteet ovat todella edullisia ja nytkin kaikki patalaput, kintaat ja keittiöpyyhkeet maksoivat vain 1€. Suklaita ja konvehtirasioita löytyy myymälöistä melkoinen valikoima ja itse hommasin joulusuklaat täältä, sillä en ole missään muualla nähnyt joulukarkkeja niin edullisesti. Kukka on myös aina kiva antaa, kun haluat antaa jonkin pienen muistamisen. Tokmannilta saa erilaisia joulukukkia ja kasveja edukkaaseen hintaan. Osta sypressi, laita siihen pari joulukoristetta ja kääri se sellofaaniin – lahjan saaja tykkää varmasti.

HELPPOJA PAKETOINTIVINKKEJÄ

Tokmannilta löytyy hyvä valikoima erilaisia joulupapereita, lahjakasseja, naruja, kortteja ja muita paketointitarvikkeita edulliseen hintaan. Olen jo monena vuonna ostanut paketointijutut Tokmannilta ja heiltä saa ostettua myös kätevästi joulumerkit. Itse tykkään laittaa paketteihin muutakin, kuin paperia ja narua. Näillä seuraavilla pienillä tuunauksilla saat paketeista upean näköisiä.

 • Käytän itse paljon paketoinnissa luonnonmateriaaleja, kuten käpyjä ja oksia. Tähän vuoden aikaan maassa olevat kävyt ovat sulkeutuneet, mutta ne saa avautumaan kauniisti, kun ne laittaa hetkeksi uuniin.
 • Jos luontoa ei ole lähellä, niin Tokmannilta voi ostaa edullisesti aitoja joulukukkia, joista voi leikata oksia joulupaketteihin. Itse ostin sypressin, jonka pilkon paketteihin koristeeksi. Oksat kannattaa kiinnittää vasta jouluaattona, etteivät ne kuivu ja varise. Suosittelen myös, että niihin kannattaa suihkauttaa pieni määrä hiuslakkaa.
 • Joulukoristeilla saa myös tuunattua paketteja upean näköiseksi. Paketteihin voi kiinnittää joulupalloja ja samalla lahjan saaja saa itselleen muistoksi joulukoristeen kuuseen.
 • Jos olet laiska paketoimaan, niin lahjakassit ovat aina toimiva idea. Lahjakassin kahvat voi kiinnittää yhteen lahjanarulla ja naruun voi kiinnittää myös luonnonmateriaaleja tai koristeita.
 • Erilaiset karkit toimivat myös hyvin pakettien somisteena. Ostan itse aina karkkikeppejä, joita kiinnitän paketteihin.

Kaikki viimeistään 17.12 tilatut tuotteet ehtivät vielä jouluksi kotiin. Voit myös ostaa *verkkokaupasta ja noutaa tilauksen myymälästä. Myymälään tilaaminen ei maksa mitään, joten kuinka kätevää on shoppailla verkossa ja hakea koottu paketti lähimmältä Tokmannilta. Yli 30€ ostoksiin saa nyt myös kaupan päälle Viking Linen lahjakortin (rajoitettu erä).

Joko sinä olet hankkinut joululahjat? 🙂

 

LUE MYÖS:

HELPPOJA JA NÄYTTÄVIÄ HERKKUJA LOPPUVUODEN JUHLIIN

TOP 5: PARHAAT JOULUELOKUVAT AIKUISILLE

25 KYSYMYSTÄ JOULUSTA

Kaupallinen yhteistyö: Tokmanni

8 kommenttia

 1. Iina / MouMou kirjoitti:

  Inkan Aarre on huikee! Ihan menestys. Hyvin valinta lahjaksi. 🙂

  http://moumou.fi

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Kahden aikuisen taloudessa skippaamme lahjat kokonaan. Silloin kun lähipiirissä oli vielä alle 18-vuotiaita, niin heitä tavattiin lahjoa, mutta aikuisten osalta helpompaa on, että kukin lahjoo itsensä haluamallaan tavalla haluamanaan ajankohtana 🙂
  Nyt jouluun liittyvät lähinnä ruoka, juoma, hiukan suklaata ja vähän kukkia ja kynttilöitä.

 3. Melissa Laitakari kirjoitti:

  Kivoja lahjavinkkejä 🙂 Mä niin odotan jo lomaa ja menoa ja meininkiä 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. Mira Rinne | Voimaannuttajana matkallasi osoitteessa www.fashionpoetry.store kirjoitti:

  Lahjavinkkejä on aina kiva lukea ja näin kanssajouluilijana fiilistelen niin Sunkin puolesta, kun pääsit tekemään tälläistä yhteistyötä -voin vain kuvitella miten fiiliksissä olit! <3 🙂

  Ja moon just se ärsyttävä tyyppi, joka hankkii viime tipassa kaikki lahjat 😀 Ollut aina.
  Tosin välillä pitkin vuotta tulee tutkailtua asioita siltä kannalta ja tänäkin vuonna on siis lahjasaalista kertynyt eli ihan nollasta en listaani aloita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.