Hae
Diiskuneiti

BETTEBOX ON NYT GOODIEBOX: UNBOXING

*Sisältää mainoslinkkejä
Suosittu Bette Box yhdistyi tänä vuonna Goodieboxin kanssa ja samalla Bette Box nimi jäi historiaan ja boksi kulkee nyt Goodieboxin nimellä. Olen vanha Bette Boxin tilaaja ja pääsin nyt kurkistamaan mitä Goodiebox sisältää. Vanhat Bette Boxin tilaajat siirtyivät helmikuussa automaattisesti Goodieboxin tilaajiksi.

HEMMOTTELE ITSEÄSI

Goodiebox on helppo ja jännittävä keino lisätä luksusta arkeen. Yllätysboksi täynnä kosmetiikkaa on varmasti mieluinen kaikille kauneudesta, ihonhoidota ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Boksi on myös ihan mahtava lahjaidea esim. synttärilahjaksi tai äitienpäiväksi.
 • Normaalikokoiset tuotteet.
 • Ei turhia testereitä ja näytepusseja.
 • Laadukkaita ja uusia brändejä.
 • Hinta-laatusuhde on todella hyvä.

HINTA

Kauneusboksi kustantaa 24.95€ kuukaudessa ja se sisältää tuotteita aina vähintään 75€ arvosta. Goodiebox on selkeästi Bette Boxiin verrattuna laadukkaampi, sillä vanhan Bette Boxin tavoin se ei sisällä turhia testi-, ja näytepaketteja ja markettituotteita. Goodieboxin saa tilata ilman määräaikaista sopimusta, eli voit tilata vaikka vain yhden boksin silloin kun haluat tai esim. lahjaksi. Hintaan sisältyy myös postikulut, joten mitään ylimääräisiä hintoja ei kuukausimaksun päälle tule.

 • 24,95€ kuukaudessa ilman määräaikaista sopimusta.
 • Ilmainen toimitus.
 • Kahden kuukauden tyytyväisyystakuu.
 • Koodilla ONNI saa 49€ arvoisen lahjan boksin mukaan. Tilaa *tästä!

UNBOXING

Sain PR-näytteenä testiin helmikuun Goodieboxin, joka oli sisällöltään todella positiivinen yllätys. Testasin kaikki tuotteet ensin kunnolla, joten nyt pystyn kertomaan niistä laajemmin teille. Mun mielestä näissä kauneusbokseissa on parasta se, että pääsee testaamaan sellaisia tuotteita, joita ei muuten ehkä osaisi tai raaskisi ostaa. Monesti olen löytänyt kauneusbokseista uusia suosikkeja, joita olen sitten ostanut myös uudestaankin. Boksi on ulkoasultaan jämäkkää materiaalia, joten siinä voi säilyttää jotain tai käyttää lahjapakettina.

Kurkataanpa nyt mitä kaikkea ihanaa Goodiebox sisälsi:

KASVOSUIHKE

Essentials by Goodiebox Face Mist | 9,90€

Minä olen suuri kasvosuihkeiden kuluttaja ja se on ehkä kauneustuote mitä käytän kasvovoiteen lisäksi eniten. Minulla on aina käsilaukussa ja pöydällä kasvosuihke, jota suihkutan kasvoille, kun iho tuntuu kuivalta tai väsyneeltä. Minulla on tapana myös heti aamulla suihkasta pari painallusta suihketta kasvoille, siinä herää mukavasti. Boksista tuli Goodieboxin oma kasvosuihke, joka on hinnaltaan 9,90€. Suihke on levittyy hyvin iholle, eikä tahmaa tai sotke, mutta tuoksusta en tykännyt yhtään. Mulla on siis joku todella iso ongelma aina tuoksujen suhteen ja harvemmin minua miellyttää mikään. Suihke sisältää puuvillan siemeniä ja puuvillan kukka-uutetta, jotka yhdessä kosteuttavat kasvoja. Suihketta voi laittaa päivän aikana myös meikin päälle, kun iho alkaa tuntua kuivalta.

YÖNAAMIO

Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask | 9,90€

Kaikki yönaamiot ovat todella kiinnostavia ja olen vasta nyt tajunnut niiden olemassa olon. Täytyy siis ehdottomasti testailla enemmänkin yönaamioita. Yönaamio levitetään puhdistetuille kasvoille yövoiteen tapaan nukkumaan mennessä. Käytin yönaamiota muutamana yönä ja iho oli aamulla kuin vauvan peppu eli ehdottomasti jatkoon ja tätä voidetta on pakko saada lisää sitten kun se loppuu 😀
IHOA KUORIVA SIENI

Starskin Glowstar Foaming Peeling Puff | 10.50€

Luulin aluksi pakkauksen perusteella, että tämä on sheet mask, mutta pakkauksesta paljastuikin kuoriva sieni.  Pakkaus riittää noin kahteen käyttökertaan, sillä kuorinta-ainetta on mukana vain pieni pussi. Sienen voi toki säästää ja sen kanssa voi käyttää myös muita kasvoille tarkoitettuja kuorinta-aineita. Kuorintasieni oli vähän liiankin tehokas, sillä se syväpuhdisti niin hyvin, että mulla kupli epäpuhtaudet kunnolla esiin ja viikon ajan sain kulkea muutama jättifinni naamassa 😀

HOITOAINE

Naobayn Protective Conditioner | 11,95€

Hoitoaineille on aina tarvetta, sillä niitä kuluu ainakin itselläni hyvä määrä vuodessa. Tämä hoitsukka on tarkoitettu erityisesti talviaikaan, jolloin ilma on kuivaa ja hiukset ovat elottomat. Hoitoaine on luonnonkosmetiikkaa ja se sisältää arganöljyä ja baobab-öljyä. Baobab-öljy tulee puusta ja se edistää hiusten uusiutumista, korjaa hiuksen pintaa ja kosteuttaa. Mulla on aina kunnon takkutukka ja tällä lähti kyllä takut ja hiukset olivat ihan sileät sekä helposti harjattavat.

SEERUMI
Mudmasky Aftermask Vitamin Serum | 59€

Tämä oli varmasti boksin mielenkiintoisin tuote, ainakin sen jälkeen kun näin hinnan. Kyseessä on ”after mask” seerumi, eli tätä levitetään kasvonaamion jälkeen. Tuote sisältää merilevää ja kasvien vitamiineja. Mulla kuivuu helposti iho syväpuhdistavien naamioiden käytön jälkeen ja tämä on ollut hyvä apu siihen. Olen laittanut kasvonaamion pesun jälkeen tätä seerumia ja sen jälkeen vielä kasvovoidetta. Iho kyllä kiittää, mutta en ole huomannut mitään eroa esim. verrattuna normaalin seerumin käyttöön. Ehdottomasti käytän tämän loppuun ja oli kiva päästä testaamaan näin tyyristä seerumia, jota en normaalisti itse ikinä olisi raaskinut ostaa.

KAMPANJAKOODI:
Jos haluat tilata Goodieboxin, niin muista naputella kassalle koodi ONNI. Saat sillä 49€ arvoisen lahjan boksin mukaan. Tilaa Goodiebox *tästä.
Oletko sinä tilannut joskus tai tilaatko tällä hetkellä jotain kauneusboksia? 🙂

14 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tykkäsin kyllä boxin sisällöstä kovasti <3

 2. villananna kirjoitti:

  Kivan oloisia tuotteita tässä boxissa.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Minulle jälleen monta uutta tuotetuttavuutta. Ihan kivanoloinen boxi!

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kauniit kuvat näistä tuotteista, jotka olivat itselleni vieraita.

 5. Jenskuli kirjoitti:

  Sain tänään maaliskuun boxin ja pettymys oli kyllä suuri kun kuudesta tuotteesta kaksi oli muuta kuin normaali kokoa. Toinen 1/2 ja toinen vaan 1/4 osa normaalikokoisesta.. meni hieman maku kyllä tästä, vaikka tuotteet itsessään ovatkin hyviä!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mitä ihmettä! Mielestäni heillä on lupaus, että aina täysikokoisia tuotteita vähintään 75€ arvon edestä.

 6. Jenskuli kirjoitti:

  No nyt tässä oli vain 4 täysikokoista ja kun heille asiasta laitoin s.postia ja kerroin että moni vaikuttaja mainostaa Goodieboxia ja sanoo että tuotteet ovat täysikokoisia.. vastauksena oli vaan, että vaikuttajille sattuu virheitä eivätkä kaikki tuotteet ole täysikokoisia..

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   No kiva! Heidän sivuillaan lukee niin, josta itsekin tuon tiedon otin. Täytyypä ottaa yhteyttä sinne ja muutan oman tekstini heti.

   Hyvä, että sanoit. En todellakaan haluaa jakaa valheellista tietoa, eikä yritys voi sanoa noin ”että tapahtuu virheitä”, jos heidän omassa tiedotteessa sanotaan niin.

   Meni kyllä nyt maku tähän boksiin ?

 7. Jenskuli kirjoitti:

  No tietkö kun mä muistaisin kans lukeneeni noin heidän omilta sivuiltaan, mut nyt siellä ei lue enää niin.. sit aloin miettimään, et oonko vaan lukenu huonosti. ???
  Mä siis tilasin tän sen jälkeen, kun Sara Sieppi kertoi tästä instassa ja sanoi juurikin, et tuotteet ovat normaalikokoisia eikä mitään testereitä. Samoin tilaamisen yhteydessä luki, että saa edellisen kuun boxin heti ja sen jälkeen sit liittymiskuun boxin. Tästä tuli mielleyhtymä, et se edellisen kuun boxi olis ilmainen ns. tervetuliaislahja.. veloituksesta ei puhuttu siis mitään. Ja kappas, kaikki boxit veloitetaan eli ei ollut lahja.. ?ja näistä kun antaa palautetta ni vastaus on et ”harmi et oot ymmärtäny näin ja pahoittelut asiasta”, mut mitään kompensaatiota tai alekoodia tai hyvitystä ei tullut, vaikka se olis ollut oikea peliliike aspalta… Mul meni maku ja peruin koko tilauksen. Tuotteet ovat musta loistavia ja laadukkaita, mut tää virheellinen markkinoiti, kuluttajien harhaanjohtaminen ja huono palautteen vastaanottaminen paino kyl enemmän nyt.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Onpas tosi kurjaa!
   Mäkin ymmärsin, että se edellisen kuukauden boksi on lahja. Kannattaisi ehkä vielä laittaa aspaan viestiä tästä.
   Sain itse nyt yllätyksenä huhtikuun Goodieboksin, mutta en tiedä haluanko siitä edes kirjoittaa. Mutta jos kirjoitan, niin oikaisen nuo jutut ajantasalle. Kuluttajaa ei saa ikinä johtaa harhaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.