Hae
Diiskuneiti

PALUU YSÄRILLE: YSTÄVÄKIRJA 2017

Löysin ihanan Rosa Camillan blogista aikuisten ystäväkirja -haasteen. Muistatteko nuo ihanat ystäväkirjat, joita kannettiin repussa mukaan kouluun ja kaikkien piti niihin kirjoittaa? Olen sata varma, että jos nyt jonkin vanhan ystäväkirjan saisin käteeni, niin olen kirjoittanut lempi bändin kohdaksi Spice Girls tai Hanson ja lempi elokuvaksi Jurassic Park.

Harmi, että minulla ei ole tallessa ainuttakaan vanhaa ystäväkirjaa. Jos jollakin on tallessa ystäväkirja, josta löytyy minun kirjoittamia juttuja, niin ota kännykällä kuva ja laita mulle sähköpostia diina.laakso@hotmail.com. Ehkä tämä olisi samalla hyvä tapa verkostoitua vanhoihin lapsuuden ystäviin ja luokkakavereihin, joita ei ole nähnyt aikuiseksi kasvamisen jälkeen. Mutta vastataanpa nyt vuoden 2017 ystäväkirjan kysymyksiin 😀

Nimeni on… Diina-Maria. Minua luullaan usein ruotsalaiseksi, mutta olen täysin suomalainen ja suomessa syntynyt. Asuin kyllä pienenä Tukholmassa ja ensimmäiset sanani olivat ruotsia, mutta ruotsin kielen taito on jäänyt jonnekin unholaan, sillä en puhu ruotsia enää laisinkaan 🙁 Blogini nimi tulee ystäväni Jennan antamasta lempinimestä Diiskuneiti. Olen aina rakastanut Muumeja, mutta lempihahmoni ei ole kuitenkaan Niiskuneiti, vaan Mymmeli.

Jotkut tosin kutsuvat minua… nimillä Dinsku, Dii ja Tintti.

Olen syntynyt… vuonna 1986 Turussa.

Lapsuuskotini langallinen numero… ei mitään käryä? Olikohan meillä edes puhelinta? Muistan aina soittaneeni mummille puhelinkioskista.

Pienenä olin varma, että minusta tulisi…pop-tähti, näyttelijä tai tanssija.

Isona minusta tulikin… merkonomi ja kulttuurituottaja.

Täydellinen puoliso… tekee mulle ruokaa, kun olen väsynyt ja ei koskaan päästä minua nukkumaan ilman hyvänyön pusua.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen… viettäisin enemmän aikaa läheisten kanssa, urheilisin, askartelisin ja kirjoittaisin blogia.

Harrastan nyt… unelmointia tulevasta joulusta ja jouluaskartelut käyvät jo kuumana.

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä… jos olen yksin kotona, niin luultavasti Marshallista pauhaa Armin Van Buurenin State of Trance. Jos mukana on kavereita, niin yleensä silloin soi ysäri. Jos olemme miehen kanssa kahdelleen, niin kuuntelemme räppiä 😀

Noloin tv-ohjelma josta pidän… mä en seuraa mitään tv-sarjoja, katson ainoastaan elokuvia sekä dokkareita ja sillon tällöin ehkä napakymppiä ja haluatko miljonääriksi.

Bravuurini keittiössä… osaan paistaa täydellisen munan!

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina, kun… itkussa ei ole mun mielestä mitään hävettävää, mä olen tosi herkkä ja saatan herkistyä melkein mistä vain. Viimeksi taisin itkeä, kun näin videon missä eläintarhassa ikuisuuden olleet tiikerit päästettiin vapaiksi ja he olivat niin happy!

Lapsuuden lempilelu oli… Spice Girls barbit tietty.

Lempilelu nykyään… iPhone.

Salainen paheeni on… laiskottelu.

Eikun se ihan oikea salainen paheeni on… mustapäiden puristelu.

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut… älä mene vihaisena nukkumaan.

En haasta ketään, mutta odotan, että joku lähettäisi mulle kuvia lapsena täytetyistä ystäväkirjoista. Voin sitten julkaista ne täällä blogissa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.