Hae
Diiskuneiti

SOMA – KREIKKALAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet on saatu PR-näytteinä.

Olen vihdoin löytänyt aivan huipun luonnonkosmetiikkasarjan, joka on oikeasti toimiva, tuotteiden koostumukset tuotteissa ovat miellyttäviä – upeista luonnollisista tuoksuista puhumattakaan! Kyseessä on *Soma, joka on uudehko pieni paikallinen yritys Kreikan Thessalonikista. Rakastan Kreikkaa ja olen ennenkin täällä blogissa hehkuttanut Kreikkalaista kosmetiikkaa. Kreikkalaiset ne vaan osaa tehdä aivan huippua tavaraa ja onhan heillä kyllä aivan parhaat raaka-aineetkin, kuten oliivit, rypäleet, erilaiset kasvit yms. mistä saadaan uutettua mahtavia kasvisöljyjä. Kaikki Soman uotteet ovat suunniteltu todella huolellisesti ja tuotteissa käytetään ainoastaan puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita 🙂

 • Tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa.
 • Raaka-aineina on välimerellisiä ainesosia, kuten kasviöljyjä ja mineraaleja.
 • Tuoksut ja värit tulevat täysin luonnollisista ainesosista.
 • Tuotevalikoima: ihonhoito, vartalovoiteet ja öljyt, tuoksukynttilät sekä yrttihaudukkeet.
 • Tuotteet ovat pakattu kauniisiin ja käytännöllisiin pakkauksiin.
 • Cruelty free!

Soma – Emerald kasvoseerumi

Emerald kasvoseerumi on aivan ihana, sen koostumus on silkkinen ja ainakin oma ihoni oikein imaisee sen, kuin saisi jotain herkkua. Seerumi sisältää smaragdijauhetta (kyllä luit oikein – timanttia kasvoille), hyaluronihappoa, kvitteniuutetta, omenapektiiniä, E-vitamiinia ja probiootteja. Seerumi on extra kosteuttava, vahvistava ja rauhoittava. Seerumin retinoli huolehtii ihon uudistumisesta ja tuote sopii aivan kaikille ihotyypeille. Seerumissa on todella raikas tuoksu ja se sopii hyvin myös miehille.

 • Kvitteniuute: Kvitteniuute on luonnostaan ihoa tehokkaasti kosteuttava ainesosa, joka vahvistaa myös ihon luontaista suojamuuria. Se ei pelkästään suojaa, mutta myös rauhoittaa ja kosteuttaa.
 • Hyaluronihappo: Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti, sillä se pystyy sitomaan itseensä kosteutta monikertaisen määrän. Parhaan hyödyn hyaluronihaposta saa, kun sitä sisältävän tuotteen levittää kostealle iholle.
 • Retinoli: Retinoli, eli A-vitamiini tehostaa ihon uusiutumista. Näin se on myös tehokas häivyttämään juonteita tai maksaläiskiä.
 • Probiootit: Probiootit rauhoittavat ärtynyttä ihoa, vähentävät ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, vahvistavat ihoa, tasoittavat pH-tasapainoa ja pitävät ihon kimmoisana ja kuulaana.
 • E-vitamiini: Tehokas antioksidantti e-vitamiini, joka ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä.
 • Omenapektiini: Omenapektiini sisältää A ja C-vitamiineja. Se sitoo kosteutta, tehostaa ihon uusiutumista ja on hyödyksi ihon mikrobiomille. Näin se vahvistaa ihon normaalia bakteeritasapainoa ja luontaista suojamuuria.

PS. seerumi levitetään aina puhdistetuille kasvoille ennen kasvovoiteen laittoa.

Hinta: 35,90€ | Osta *tästä!

Soma – Emerald kasvovoide

Emerald kasvovoide on seerumin paras kaveri ja yhdessä seerumin kanssa se saa kasvot oikein sädehtimään. Kasvovoide on todella miellyttävä levittää kasvoille, koska sen tuoksu on raikas ja se levittäytyy iholle todella smoothisti. Voide sisältää persiljauutetta, retinolia, rypäleöljyä, kaakaovoita ja siankärsämöä. Olen tykännyt tästä voiteesta todella paljon ja se kirkastaa selvästi ihoa ja itselleni se myös siloittaa juonteita.

 • Persiljauute sisältää vitamiineja ja sillä on myös ihon ennenaikaista vanhenemista ehkäiseviä ominaisuuksia.
 • Kaakaovoi kosteuttaa ihoa syvältä ja pitää ihon kosteutettuna tekemättä siitä rasvaista tai tahmeaa.
 • Siankärsämö on jo vuosisatoja ollut käytössä haavojen hoidossa ja se tuo voiteeseen rauhoittavia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia samalla kun probiootit tehostavat ihon omaa suojamuuria.
 • Rypälesiemenöljyssä ravitsee ihoa vitamiineilla ja sillä on kudoksia hoitavia ja uudistavia ominaisuuksia ja sitä käytetään paljon antiage -tuotteissa.
 • Retinoli: Retinoli, eli A-vitamiini tehostaa ihon uusiutumista. Näin se on myös tehokas häivyttämään juonteita tai maksaläiskiä.

Hinta: 37,90€ | Osta *tästä!

Soma – Lilac vartalovoide

Soma Lilac vartalovoide on niin hyvän tuoksuinen, ettei järkeä! Voide sisältää syreeniä ja se tuoksuu kuin olisi kesä ja olisi keräämässä syreenipensaasta kukkakimppua – ah rakastan syreenin tuoksua niin paljon! Voiteessa on pehmeä koostumus ja levittäytyy vartalolle hyvin tahmaamatta ihoa. Tämä voide on kunnon luksustuote, nimittäin ihon täydellisen kosteutuksen lisäksi se tekee hyvää myös mielelle, sillä syreeniä käytetään paljon aromaterapiassa. Vartalovoide sisältää sheavoita, rypälesiemenöljyä, avokadoöljyä ja syreeniuutetta.

 • Sheavoi pehmentää ja kosteuttaa ihoa.
 • Rypälesiemenöljy ravitsee ihoa vitamiineilla ja sillä on kudoksia hoitavia ja uudistavia ominaisuuksia ja sitä käytetään paljon antiage -tuotteissa.
 • Syreeniuute napakoittaa ihoa ja sen tuoksua käytetään aromaterapiassa mielialan kohotukseen.
 • Avokadoöljy sisältää rasvahappoja ja E-vitamiinia. Se tuo helpotusta kuivalle ja kutisevalle iholle, hoitaa psoriasista ja vähentää ihon tulehdusta.

PS. levitä vartalovoidetta aina puhtaalle iholle esim. heti suihkun jälkeen.

Hinta: 19,90€ | Osta tästä!

Soma – Cheer Up vartaloöljy

Soma Cheer Up vartaloöljy on ollut ihan huippu nyt talviaikana, kun iho on todella kuiva. Vartaloöljy imeytyy iholle kuin simsala-bim ja se ei tahmaa ollenkaan. Vartaloöljyn tuoksu on kuin ripaus taikaa ja tuoksu on vaniljan, ylang ylangin (trooppinen kukka) ja jasmiinin yhdistelmä. Öljy palauttaa ihon elastisuuden ja sen antioksidantit suojaavat ihoa. Öljy koostuu auringonkukka-, manteli-, seesami ja risiiniöljyn yhdistelmästä. Suosittelen tätä öljyä erityisesti jos sinulla on kuiva iho. Tuotteen tuoksussa on aromaterapeuttisia vaikutuksia ja tykkäänkin laittaa tätä aina iholle aamulla, niin lähtee päivä ihanasti käyntiin. Öljy kannattaa levittää suoraan suihkun jälkeen, kun iho on vielä kostea.

 • Auringonkukkaöljy on ihoa hoitava ja sillä on tulehduksia lievittäviä ominaisuuksia.
 • Manteliöljy sopii erityisesti kuivan ihon hoitoon. Manteliöljy sisältää ravitsevia omega-rasvahappoja.
 • Seesamiöljy on mieto öljy ja sillä on kosteuttavia ja pehmentäviä ominaisuuksia.
 • Risiiniöljy auttaa pitämään kosteuden iholla pehmentäen sitä. Sen antibakteerinen ominaisuus hillitsee ihon tulehdusta.

PS. vartaloöljyt ovat varmasti ihonhoidon ”väärin ymmärretyin” tuotesarja. Monet ajattelevat, että öljyt tahmaavat ja suttaavat, mutta päinvastoin ne pehmentävät, ravitsevat, suojaavat ja sitovat kosteutta ihoon. Jos et ole vartaloöljyä vielä käyttänyt niin kannattaa ottaa se ehdottomasti osaksi vartalonhoitoa!

Hinta: 24,90€ | Osta *tästä!

Soman tuotteita Suomessa myy ainoastaan Beautiikin -verkkokauppa, jonka omistaja on valloittava kosmetiikkabloggaaja Maria. Beautiikin valikoima keskittyy erityisesti luonnonkosmetiikkaan ja vastuullisiin tuotteisiin. Jos innostuit Soman tuotteista yhtä paljon kuin minä niin hyppää tästä ostoksille *Beautiikin verkkokauppaan! 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

PARHAAT TESTAAMANI HIUS-, JA IHONHOITOTUOTTEET 2022

TYKÄTYIMMÄT INSTAGRAM JULKAISUT JA TARINAT NIIDEN TAKAA 2022

TANGLE TEEZERIN HYPETETTY WET-HARJA JA SELVITYSSUIHKE

2 kommenttia

 1. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

  Nyt on mielenkiintoinen sarja ja tuotteet! Täytyypä tutustua tarkemmin. 🙂

 2. Maria Glow kirjoitti:

  Nää on niin ihania! Oma suosikki on Moon öljy ja tuo Cheer Up! Öljy. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *