Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

THE BODY SHOP: AVATUT JOULUKALENTERIN LUUKUT 1-5

Kaupallinen yhteistyö: The Body Shop

Joulukuun viides päivä on täällä ja jo viisi aukaistua joulukalenterin luukkua on takana. Minulla on ihastuttava The Body Shopin Ultimate -joulukalenteri ja ajattelin nyt näyttää teille mitä viimeisestä viidestä luukusta on paljastunut 🙂

THE BRITISH ROSE SUIHKUGEELI

Tutustuin tähän suihkugeeliin jo viime vuonna ja minusta tämän suihkugeelin tuoksu on niin lumoava, että voisin nuuskutella pulloa jatkuvasti. Tämä suihkugeeli tuli pienoiskoossa ja aion säästää sen johonkin reissuun, niin on pientä luksusta myös matkoilla.

BUNNY – KASVOJENPESUPANTA

En kestä kuinka ihana yllätys tämä panta oli. Mulla on aina ollut ongelma, että kasvojen pesun aikana kasvojen ympärillä olevat hiukset kastuu ja nyt sain siihen maailman suloisemman apuvälineen. Tämä on niin suloinen, että voisin olla tämä päässä jatkuvasti 🙂

VITAMIN E KASVOVOIDE

Myös tämä kasvovoide oli ennaltaan tuttu, sillä sain kyseisen voiteen viime vuonna synttärilahjaksi. Voide tekee ihon todella pehmeäksi ja tuoksu on todella hempeä. Plussaa oli, että voide oli normaalin kokoinen.

ALMOND KÄSI & KYNSIVOIDE

Tämä voide oli minulle uusi tuttavuus. Voiteessa on aika voimakas tuoksu, joten käsiin jää hyvä tuoksu. Iloinen yllätys oli, että voide oli normaalin kokoinen, eikä ”testeri”. Minulla kuivuu kädet helposti, joten tämä oli tarpeellinen yllätys.

HUULI & POSKIKUULTO VÄRI PEACH 010

Katsoin ensin, että viidennestä luukusta tuli kynsilakka tai huulipuna, mutta sieltä paljastuikin minulle ihan uusi juttu, nimittäin persikan sävyinen huuli & poskikuulto. Iholle laitattaessa tästä ei jää mitään väriä, ainoastaa upea kuulto ilman hileitä. Tämä jää ehdottomasti käyttöön!

Voisipa joulukuu kestää ikuisesti, ettei kalenteri loppuisi koskaan 😀 Onneksi The Body Shopin uutuutena on tänä vuonna *Countdown to New Year -kalenteri, joka on täytetty hoitavilla tuotteilla, jotka ovat tarpeen ennen uudenvuoden juhlia ja niiden jälkeen. Luukkuja on avattavissa seitsemän 25.-31.12 ja kalenterin hinta on 49,90 euroa. Jos myöhästyit kokonaan joulukalenterin hankinnasta, niin voit hyvillä mielin ostaa itsellesi tämän. Minusta tämä on myös mahtava lahjaidea pukinkonttiin – varsinkin miehet: tästä takuuvarma ja haluttu lahja naiselle! 😀

Mitä teidän joulukalentereista on paljastunut ja onko jollakin tämä sama kalenteri kuin minulla? 🙂

Kaupallinen yhteistyö: The Body Shop

4 kommenttia

  1. Sukat hukassa kirjoitti:

    Jännä! mulla on sama kalenteri mutta eri juttuja! 🙂

  2. anis kirjoitti:

    Mullakin sama kalenteri mutta eri sisältö! Eikös tuo ole se keskihintainen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.