Hae
Diiskuneiti

ONNEA DIISKUNEITI-BLOGI NELJÄ VUOTTA!

OMG! Diiskuneiti-blogini täyttää tänään jo 4-vuotta. Avasin Diiskuneidin vuonna 2016 Keskisuomalaisen blogiportaaliin, josta siirryin viime vuonna Vaikuttajamedialle. Blogi on mulle todella rakas harrastus ja haluaisin viettää sen parissa aikaa enemmänkin. Kiitos tuhannesti kaikille ketkä luette, tykkäätte ja kommentoitte – ilman teitä ei olisi blogia 🙂

Parasta bloggaamisessa… on se fiilis, kun keksit jonkin postausidean ja haluat heti päästä kirjoittamaan siitä. Inspiraatio on bloggaamisessa se paras tunne, jota tunnen vielä neljän vuoden jälkeenkin – alkuhuuma ei ole siis vielä kadonnut 😀

Huonointa bloggaamisessa… on se, että tuntuu ettei aika riitä mihinkään muuhun. Käyn päivätöissä ja kaikki vapaa-aika tuntuu menevän blogiin, mutta toisaalta se on minun harrastukseni ja meneehän muillakin aikaa harrastuksiin 😀

Ilman blogia… olisin onneton, sillä en pääsisi purkaamaan luovuuttani mihinkään.

Viime aikoina… olen miettinyt joulua ja suunnitellut paljon jouluista sisältöä blogiin.

Noloa myöntää, mutta... että ennen olin hyvä tekniikassa, mutta nyt olen jotenkin pudonnut ihan täysin kelkasta. Sen takia Diiskuneiti ei tee juurikaan videoita tai muokkaa hienoja kuvia 😀

Viikko sitten... kävin kirjakaupassa ja inspiroiduin kirjoittamaan postauksen lasten ja nuorten kauhukirjoista Halloweeniksi. Tein myös yhteistyön Ruokaboksin kanssa, joka oli paras yhteistyö ikinä, koska sain syödä – ruoka on elämä 😀

Bloggaamisessa minut tekee iloiseksi... vuorovaikutus. On ihanaa jutella ihmisten kanssa ja olen saanut paljon ns. ”someystäviä” joiden kanssa tulee juteltua viikottain. Arvostan aina jokaista kommenttia ja viestiä jotka saan blogin ja somen kautta.

Jos saisin yhden toiveen bloggaamisen suhteen, se olisi… uusi läppäri. Mun rakas omena on jo yli 12-vuotta vanha ja hieman nämä bloggaamishommat välillä jumittelee koneeni takia.

Blogin paras resepti… on ehdottomasti *gluteeniton kana-riisinuudeliwokki, jota mieheni inhoaa ja sanoo sitä nuudelilitkuksi. Mä taas rakastan sitä!

Blogin parhaat postaukset omasta mielestäni ovat… apua, en osaa sanoa. Kaikki sesonkiaiheiset jutut esim. halloween ja joulu. Lisäksi tykkään Muumi-aiheisista postauksistani sekä tietenkin reseptit ovat sellaisia joista olen ylpeä. Kosmetiikkapostauksiin olen saanut yleensä aika kivat kuvat, mutta joo en osaa valita vain yhtä!

Paras blogimuisto… varmaan ensimmäinen blogigaalani pari vuotta sitten. Muistan vieläkin mitä mulla oli päällä ja ketä kaikkia siellä näin. Se oli jännittävä ilta tälläiselle pienelle Diiskulle.

Tekisi mieli… hankkia kunnon kamera, koska kuvaan kaikki kännykällä. En tiedä kuitenkaan riittäisikö mulla mielenkiinto opetella kameran tekniikkaa 😀

Olen ylpeä…että blogini täyttää jo neljä vuotta ja ensihuuma bloggaamiseen ei ole kadonnut vaan päinvastoin. Lisää Diiskuneitiä tulossa siis vielä monta vuotta! On myös ollut hienoa saada blogin kautta aina välillä pari penniä ruokarahaakin 😀

Kiitos kaikille, jotka ovat lukeneet blogiani näiden neljän vuoden aikana 🙂

Toivottavasti olette saaneet minulta vinkkejä ja inspiraatiota siihen ihan tavalliseen arkeen. Heitä rohkeasti alle aiheideoita, joista haluaisit lukea jatkossa blogissani. Täällä näppäimet syyhyten odotan jo uusien postausten kirjoittamista 🙂

LUE MYÖS:

KULUNEEN VUOSIKYMMENEN HUIPPUKOHDAT

VUODEN 2019 LUETUIMMAT ARTIKKELIT

TYKÄTYIMMÄT INSTAGRAM-KUVAT JA TARINAT NIIDEN TAKAA 2019

8 kommenttia

 1. hannamariav kirjoitti:

  Onnea! Oot kyllä todella hyvin kehittynyt 4v aikana ja luonut eheän kokonaisuuden!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

 2. Annukka | HappyAnnukka kirjoitti:

  Onnea! Hienon blogin olet saanut luotua. Toivottavasti saat pian uuden Omenankin, että pääset jatkamaan kehittymistä, eikä tekniikka ole esteenä. .?

 3. Jasmin kirjoitti:

  Todella hyvin toteutettu postaus! Millaisia postauksia joulun alla saa odotella? 😉
  Onnittelut! ❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Paljon onnea 4-vuotiaalle! Uskon, että monia monia vuosia on vielä edessäpäin 🙂
  P.s. Toivottavasti joskus olisi mahdollista tavata ihan kasvotusten 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.