Hae
Diiskuneiti

LAUANTAIN LEFFASUOSITUS: KUN TUNTEMATON SOITTAA

Tässä postaus-sarjassa esittelen omia leffasuosikkejani kautta aikojen. Esittelen postauksissa sellaisia elokuvia, jotka olen nähnyt monta kertaa ja joiden katsomiseen en varmaan koskaan kyllästy. Esittelen aina joka lauantai yhden elokuvan ja toivon, että tekin löydätte jotain uutta katsottavaa, tai löydätte jonkin vanhan mieleen jääneen elokuvan uudelleen. Esittelen postauksissa vanhoja sekä uusia elokuvia, mutta yritän kertoa leffan tarinan sillä tavalla, etten paljasta koko juonta. Toisena elokuvana esittelen teille jännittävän kauhuelokuvan nimeltään Kun tuntematon soittaa. Elokuva löytyy Netflixistä nimeltä When stranger calls.


ELOKUVA: Kun tuntematon soittaa

TYYLILAJI: Kauhu

VUOSI: 2006

KESTO: 1h 27 min

PÄÄNÄYTTELIJÄT: Camilla Belle, Tommy Flanagan


Tästä kuuluistasta urbaanista legendasta on tehnyt ensimmäinen elokuva vuonna 1979 ja vuonna 1993 ilmestyi Kun tuntematon soittaa jälleen. Tämä vuonna 2006 tuotettu elokuva on uudelleen filmasointi suositusta legendasta. Nuori Jill lähtee lapsenvahdiksi syrjäiselle maaseudulle rikkaan perheen luokse. Talo on upea ja kaikki turvasysteemit ovat viimeisen päälle. Iso talon lisäksi pihalla sijaitsee vierasmaja, jossa asuu perheen aikuinen poika. Lapset ovat jo nukkumassa, kun Jill saapuu perheen luokse ja hän yrittää kuluttaa aikaansa lukemalla ja katsomalla telkkaria. Yhtä-äkkiä puhelin soi ja luurista kuuluu miehen ääni, joka kysyy ”oletko käynyt katsomassa lapsia?”.

Soittaja jatkaa ahdistavia puheluita läpi illan ja Jill alkaa hätääntymään. Hän soittaa poliisille, joka rauhoittaa Jilliä. Hetken päästä poliisi soittaa takaisin ja sanoo, että he ovat jäljittäneet ahdistelijan puhelut ja ne tulevat talon sisältä. Tämän jälkeen illasta tulee painajainen ja taistelu ahdistajaa vastaan. Minne vierasmajan poika on kadonnut ja missä sisäkkö on? Ovatko lapset sängyissään? Olen katsonut tämän elokuvan muutaman kerran ja vaikka uudelleen filmasointia on kovasti haukuttu, niin minä tykkäsin tästä elokuvasta suuresti. Jännitys pysyy elokuvan alusta loppuun saakka ja ehkä minuun iski se, että kaikki tapahtuu uudessa talossa, jossa turvasysteemit toimii ja poliisiinkin on saatu yhteyttä. Jos tykkäätte jännäreistä, niin katsokaa tämä!

Officer: Jill, we’ve just traced the call… It’s coming from inside the house!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.