Hae
Diiskuneiti

RITUALS OF SAKURA – KOSMETIIKAN PÄÄSIÄISMUNA

*Sisältää mainoslinkkejä

Olin kiirastorstaina ja pitkäperjantain taitteessa risteilyllä ja löysin Baltic Princessin kosmetiikkakaupasta tämän suloisen Ritualsin pääsiäismunan ja sehän oli pakko ostaa. Munassa oli joku kolhu, niin sain siitä vielä -20% alennuksen. Tämä pääsiäismuna on kiva itselle, mutta myös ihan mahtava lahjaidea tai tuominen pääsiäsipöytään. Olen tykännyt pitkään Ritualsin tuotteista ja vaikka heidän joulukalenteri oli omalla kohdalla pettymys niin tämä pääsiäismuna ei ollut. Munan sisältä paljastui kolme Ritualsin täysikokoista tuotetta Sakura -sarjasta 🙂

THE RITUALS OF SAKURA -TUOTESARJA

Japanin kulttuuriin kuuluu runsaasti rituaaleja. Kirsikankukka on rakkauden ja onnen symboli. Vuosittaista kukanlehtien putoamista pidetään myös uuden elämän alkuna. Rituals of Sakura tuoksu on ihanan raikas ja kukkainen. Sarjasta on saatavilla suihkugeeli, vartalovoide, vartalosuihke, tuoksukynttilä ja käsivoide.

PÄÄSIÄISMUNAN SISÄLTÖ

  • The Ritual of Sakura foaming suihkugeeli (200 ml).
  • The Ritual of Sakura vartalovoide (100 ml).
  • The Ritual of Sakura tuoksusuihke hiuksille ja vartalolle (50 ml).

Hinta: 30,90€ | Osta *tästä!

Ritualsin tuotteet ovat kyllä niin hyväntuoksuisia. Olen muuten tehnyt pääsiäismunasta unboxingin instan puolelle ja sen voi kurkata tästä. Lyko.fi -verkkokaupasta löytyy todella kattava valikoima Ritualsia ja kaikki heidän Sakura -tuotesarjan tuotteet voit kurkata *tästä!

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

SOMA – KREIKKALAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA

HUHTIKUUN KOSMETIIKKA SUOSIKKI: KIEHL’S AVOKADO SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

VAIKUTTAJAMEDIAN JA VAMAN JUHLAT HELSINGISSÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *