Hae
Diiskuneiti

SUPERSÖPÖ LIFESTYLE-KALENTERI

*KALENTERI SAATU PR-NÄYTTEENÄ.

Minä käytän edelleen perinteistä mukana kannettavaa kalenteria, koska tykkään kirjoittaa kynällä asiat ylös ja nautin siitä, kun saan luoda aikataulut juuri kynän avulla paperille. Kännykän kalenteri on minulle ehdoton yökötys, se on niin tylsä ja koruton. Kännykän kalenteria käytän ainoastaan vain siihen, jos pitää nopeasti tarkastaa, että mikä jokin tietty viikonpäivän päivämäärä on. Kännykän muistiota olen alkanut käyttää vähän enemmän, sinne on helppo laittaa ylös asiat, jotka tulevat mieleen esim. työmatkalla. Täytyy kyllä myöntää, että vaikka kirjaan jotain ylös kännykän muistioon, niin puran ne kotona kyllä heti perinteiseen kalenteriin. Ehkä olen vaan niin perinteissä kiinni, mutta en osaisi luopua perinteisestä kalenterista ollenkaan.

Vuoden parhaita hetkiä on se kun huomaa, että kalenterin kuukaudet alkavat loppua. Silloin saa alkaa kartoittamaan millaisen kalenterin hankkisi seuraavaksi vuodeksi. Minä olen yleensä ostanut kalenterini kirjakaupasta tai ruokamarketeista, sieltä on löytynyt ihan kivoja, mutta ei mitään järisyttävän upeita. Olen myös useana vuotena miettinyt, että jos teettäisin oman kuvakalenterin, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi päätettyä mitä kuvia siihen loppupeleissä haluaisin.

Tänä keväänä sain ehdottomasti upeimman kalenterin, mitä olen koskaan omistanut. Sain PR-näytteenä Mambin Hello Life -kalenterin. Tämä lifestyle-kalenteri on hieman iso ja painaa enemmän kuin normaalit kalenterit, mutta se ei haittaa, koska se on vaan niin upea. Kalenterissa on laminoidut ja tukevat kannet eli kalenteri ei mene huonoksi laukussakaan.

Kalenterin yhdellä sivulla näkyy koko vuoden kaikki kuukaudet päivämäärineen, eli sieltä on helppo tarkastaa joku tietty päivämäärä esim. minä viikonpäivänä jouluaatto on. Jokainen kuukausi alkaa ihanalla sivulla, jonne voi kirjoittaa kuukauden syntymäpäivät, mitkä ovat sinun tavoitteesi kuukaudelle, tärkeitä päivämääriä sekä mitkä aiot esim. lukea, kokata, askarrella ja juhlia sinä kuukautena. Oikea kuukausi on helppo etsiä, sillä sivujen välistä pilkottava laminoidut kuukausien nimet englanniksi. Jokainen kuukausi alkaa jollain ihanalla kuvalla tai quotella, joista tulee aina hyvä mieli ja inspiroitunut olo.

Mua jäi jotenkin harmittamaan noiden menneiden kuukausien inspiraatiokuvat, että ne menevät nyt hukkaan. Päätin käyttää kuvat hyödyksi ja tein niistä diy-tauluja. Löysin kotoa pari pientä Ikean kehystä, jonne leikkasin kuvat oikean kokoiseksi. En ole kovinkaan tyytyväinen noihin mustiin kehyksiin, sillä ne antavat jotenkin tunkkaisen tunnelman, eli ensi kerralla laitan ehdottomasti valkoiset kehykset näihin. Lisäksi aion laittaa seuraavat kuvat hieman isompiin kehyksiin, koska kalenterin sivujen koot ovat 17.8 x 23.5 cm, niin saa hyödynnettyä kuvat kokonaisuudessaan, mutta ihan söpöjä tauluja näistä sai.

Mitäs mieltä olette tästä kalenterista? Kalentereja löytyy muutama erilainen ja niitä myy ihastuttava suomalainen lifestyle-verkkokauppa nimeltään: Chic Company 🙂

8 kommenttia

 1. Julia kirjoitti:

  Oijoi miten hurjan ihanalta näyttää! <3

 2. Heli kirjoitti:

  Minulle on tulossa tämä sama kalenteri. Tein tänään tilauksen. Kalenteri on niin ihana etten malta odottaa saavani sitä käsiini 🙂

 3. Maria kirjoitti:

  Mulla on myöskin toi kalenteri ja oon siihen aivan rakastunut!! <3

 4. kuvakalenteri haussa kirjoitti:

  Onkohan ensi vuodelle 2018 tulossa tämmöinen kalenteri? Tapana ollut tilata kuvakalenteri vuosittain ja ny tolisi taas aika tilata uusi. Tämä näyttää kivalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *