Hae
Diiskuneiti

VINKKI: TEE LUSHIN KYLPYPOMMISTA IHANA JALKAKYLPY

*Tuotteet saatu PR-näytteenä.

Lush lähetti minulle testiin heidän ihania kylpypommeja. Harmittelin heti, ettei meillä ole kylpyammetta, eikä kenelläkään tuttavallakaan ole – eikä nykysin melkein missään hotellissakaan ole kylpyammetta. Ehdotin läpällä miehelle, että ostettaisiinko meidän terassille sellanen puhallettava lasten kahluuallas, mihin voisin heittää kylpypommin ja istua siinä, mutta hän ei innostunut ideasta – yllätys 😀

Päätin, että kylpypommit on kuitenkin jotenkin käytettävä ja niin eräänä iltana saunan jälkeen otin leikkuulaudan ja veitsen esiin ja vedin yhden kylpypommin puukolla palasiksi ja heitin muutaman palasen saunavatiin ja vola – näin syntyi täydellinen jalkakylpypommi! Lushin kylpypommit ovat aika murenevaa sorttia, joten suosittelen leikkaamaan kylpypommin keskeltä kahtia, jolloin saat ne kätevästi puoliksi ja ne eivät murene ihan totaalisesti. Oon niin onnellinen, että sain ihanan jalkakylvyn ja nyt mulla on hyvä tekosyy ostaa jatkossakin Lushin kylpypommeja.

Pikkusisko oli meillä kylässä sunnuntaina ja nautittiin sunnuntaibrunssia meidän takapihalla ja tein saunavateihin meille molemmille ihanat jalkakylvyt kylpypommeista. Jalat tulivat ihanan pehmeäksi ja oli super virkistävää liottaa jalkoja vadissa kuumana päivänä.

Miksi Lush?

 • Ei eläinkokeita!
 • Vegaaniset tuotteet.
 • Eettiset raaka-aineet pieniltä toimijoilta.
 • Tuotteet ovat aina tuoreita ja käsintehtyjä.
 • Tuotteet ilman pakkauksia. Valitse liikkeestä suosikkisi ja ne pakataan paperiin. Voiteet ja suihkugeelit pakataan kierrätysmuovista tehtyihin pakkauksiin.
 • Kierrätys: kun palautat tyhjät pakkaukset, purkit ja putelot takaisin Lushille saat hyvitykseksi jonkin tuotteen.

Ovatko Lushin tuotteet sinulle tuttuja ja aiotko kokeilla minun taktiikkaani kylpypommien tuunauksessa jalkakylvyksi? 😀

 

5 kommenttia

 1. Minna Rajala kirjoitti:

  Mulla on joskus ollut Lushilta ihanan tuoksuista vartalovoidetta! Upean värisiä nuo kylpypommit!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Lushin voiteet ovat kyllä ihanan raikkaita. Tuosta vaaleanpunaisesta kylpypommista tuli glitteriä veteen – eli todellinen glitterpommi siis 😀

 2. Viivi Nurminen kirjoitti:

  Meillä mies kattoi kieroon, kun ostin taannoin itselleni kylpypallon vaikka emme edes omista ammetta. Kerroin kuinka voin laittaa pallon lavuaariin lillumaan ja samalla itse vain katsella kun pallo kuplii ja hajoaa veteen nauttien siitä 😀

  Oon myös pitkään kytännyt hotelleja joissa olisi amme sillä olen aina halunnut kylpyyn kylpypallojen kanssa! Näitä jalkakylpyjä on myös kylpypalloista ihana tehdä! <3

 3. Ansku kirjoitti:

  Lapset ovat saaneet lahjaksi kylpypommeja, koska meiltä amme löytyy. Onhan niiden poreilua hypnoottista seurata, mutta niiden tuoksut ovat liian voimakkaita mun herkälle nenälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.