Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

SYKSYISTÄ TUNNELMAA JA TUOKSUA KOTIIN BOLSIUKSEN KYNTTILÖILLÄ

Kaupallinen yhteistyö: Bolsius

Syksy on täällä ja vihdoinkin saa polttaa taas kynttilöitä. Olen hulluna kynttilöihin ja huonetuoksuihin ja tuoksutuikkuja tuntuu löytyvän ostoskorista joka kauppareissulla. Syksyn pimenevät illat ja kynttilät ovat täydellinen yhdistelmä ja ne tuovat ihanaa tunnelmaa kotiin. Ostan usein Tokmannilta Bolsiuksen kynttilöitä, sillä ne ovat mukavan edullisia ja Bolsiuksen valikoima on todella laaja aina kattaus-, pöytä-, ja tuoksukynttilöistä huonetuoksuihin. Bolsius on hollantilainen perheyritys ja samalla Euroopan suurimpia kynttilänvalmistajia. Bolsiuksen kynttilät valmistetaan Puolassa ja Hollannissa ja valikoimaan kuuluu myös erilaisia sesonkituotteita esim. jouluun.

Bolsiuksen kynttilät valmistetaan luonnollisista uutteista ja valmistuksessa noudatetaan tiukkoja laatustandardeja. Bolsiuksen tuotteille on myönnetty saksalainen laatusertifikaatti RAL. Bolsius pyrkii käyttämään mahdollisimman vähän valmistuksessa eläinrasvaa ja heidän True Freshness -sarjassa ei ole laisinkaan palmuöljyä tai eläinrasvaa!

Uusi True Scents -sarja on koottu uusista trendikkäistä tuoksuista ja kynttilät löytyvät nyt syyskuun aikana kaupoista. Laajin valikoima löytyy Tokmannilta, mutta kynttilöitä myy myös isommat ruokakaupat.

True Scents -sarja sisältää kahdeksan erilaista tuoksua:

 • Mango.
 • Magnolia.
 • Vihreä tee.
 • Granaattiomena.
 • Vanilja.
 • Omena-kaneli.
 • Laventeli.
 • Out wood -puu.

Omat lempparini tällä hetkellä ovat True Scents -sarjasta mango, joka todella tuoksuu oikein makeakolta mangolta! True Freshness -sarjasta suosikkini on sitruunaisen raikas Fresh Breeze. Tällä hetkellä minulla on käytössä Bolsiuksen huonetuoksuista mango, joka on niin tehokas, että se kyllä tuoksuttaa koko asunnon! Nyt loppuvuodesta täytyy ostaa ehdottomasti testiin omena-kanelia – osaan jo kuvitella sen jouluisen tuoksun nenässäni 🙂

Poltteletko kynttilöitä ja oletko kokeillut näitä Bolsiuksen tuoksukynttilöitä? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

GALLERIX – JULISTEILLA PIRISTYSTÄ OLOHUONEESEEN

DIY: MAUSTEET JÄRJESTYKSEEN PIKKU BUDJETILLA

NÄIN JÄRJESTÄT BABY SHOWERIT TYYLIKKÄÄSTI JA EDULLISESTI

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Bolsius

4 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer kirjoitti:

  Mulla on neidin (ja kissan..) myötä kynttilöiden polttaminen hieman jäänyt unholaan ?

 2. Nadine kirjoitti:

  Juuri tämän merkin kynttilöihin en ole aikaisemmin törmännyt, mutta muuten polttelen paljon tuoksukynttilöitä, erikoisesti talvisin. Tästä sarjasta ostaisin heti Green tea ja Lavender tuoksut.

 3. villananna kirjoitti:

  Ihanan tunnelmallista. Meillä on alakerta täynnä pihatavaraa nyt, tekstiilit kuivuu ja jos viikonloppuna saataisiin siivottua varasto, että saadaan tekstiilit sinne. Eli vielä en ole viitsinyt kynttilöitä laittaa esille. Tosin, meillä poltellaan ikikynttilöitä vain.

 4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Tällaisiahan voisi kokeilla – pitäisi kuitenkin löytää joku melko mieto tuoksu, että kelpaisi koko perheelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.