Hae
Diiskuneiti

TERVEHTIKÄÄ UUTTA MUUMIEN BRÄNDILÄHETTILÄSTÄ

*Sisältää mainoslinkkejä

”Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan”. -Muumipappa

Olen jo pari viikkoa odotellut, että, koska pääsen kertomaan teille nämä ihanat uutiset. Martinex otti muutama viikko sitten minuun yhteyttä ja tarjosivat brändilähettilään pestiä heidän *Moomin By Martinex -malliston tuotteille. He olivat kuulemma pitäneet kovasti Muumi -aiheisista jutuista ja kuvistani. Muumien brändilähettiläänä toimiminen on minulle suuri kunnia, sillä olen rakastanut Muumeja pikku tytöstä saakka. Yksi Muumi-unelmani täyttyi muutama vuosi sitten, kun sain työskennellä parin vuoden ajan vuoropäällikkönä Muumimaailmassa. Pesti Muumien brändilähettiläänä on itselleni todellinen unelma, josta en olisi osannut edes ikinä haaveilla – eli kiitos jo etukäteen Martinexille unelmien toteuttamisesta <3

BRÄNDILÄHETTILÄÄN TEHTÄVÄT

Minun tehtäväni brändilähettiläänä on esitellä teille uusia Muumi-tuotteita erilaisista kategorioista, kuten vaatteet, lelut, laukut, pelit, astiat yms! Esittelen uutuuksia enimmäkseen Facebookin ja Instagramin puolella puolella, joista molemmista minut löytää nimellä: @diiskuneiti. Varmasti jotain tuotteita esittelen suuremmin myös täällä blogissa, mutta pääasiallisesti tuotteet tulevat näkymään somen puolella. Jos sinäkin rakastat Muumeja ja haluat olla näkemässä ensimmäisten joukossa Muumi-tuotteiden uutuudet, niin nyt kannattaa laittaa mun Instagram ja Facebook seurantaan. Blogia voit seurata suoraan myös blogit.fi sivustolla. Voin paljastaa, että kivoja Muumi-aiheisia arvontoja on tulossa myös myöhemmin syksyllä.

DIISKUNEITI JA MARTINEX

Minun ensimmäinen kosketukseni Martinexiin oli vuonna 2016, kun aloitin vuoropäällikön työt Muumimaailmassa. Saimme työasuiksi Martinexin Muumi-malliston mekot ja sen jälkeen olenkin aina välillä hemmotellut itseäni ostamalla uuden Muumi-mekon vaatekaappiini.  Kävin juuri vaatekaappiani läpi ja minulta löytyy tällä hetkellä yhteensä yhdeksän vuosien varrella ostettua Martinexin Muumi-mekkoa, olin vähän itsekin yllättynyt, että onko niitä oikeasti jo niin paljon ja tuohon ei kuulu vielä edes hupparit, hah 😀 Esittelin pari vuotta sitten täällä blogissa Muumi-vaate kokoelmaani ja sen artikkelin voit käydä lukemassa tästä.

muumimainen perheyritys

Martinex on raisiolainen perheyritys ja se on perustettu vuonna 1986, eli samana vuonna kuin minä olen syntynyt – hyvää 33-vuotis syntymäpäivää meille molemmille siis! Martinex valmistaa lahja- ja taloustavaroita, leluja, sekä vaatteita. Olette varmasti bonganneet Martinexin tuotteita esim. marketeissa ja lahjatavaraliikkeissä. Myös Muumimaailma on pullollaan Martinexin valmistamia tuotteita. Vuosi 1992 oli Martinexille todella erityinen, sillä silloin alkoi yhteistyö Muumien kanssa. Suurin osa tuotteista pyritään suunnittelemaan Suomessa ja panostus kotimaisuuteen on Martinexille tärkeää. Martinexillä on oma  vuonna 2016 avattu *verkkokauppa, josta voit tehdä kätevästi ostoksia.

Olen super innoissani yhteistyöstä Martinexin kanssa. Kuullaan pian taas Muumimaisissa merkeissä. Kerro kommenteissa mikä on sinun lempi Muumihahmosi kautta aikojen?

Muumimaisille ostoksille pääset *tästä.

 

LUE MYÖS:

KURKISTUS VAATEKAAPPIIN: KAIKKI MUUMI-VAATTEENI

MUUMIEN IHANIMMAT MIETELAUSEET

ESITTELYSSÄ: IHANAT MUUMI-VAATTEET NAISILLE

7 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Valtavasti onnea 🙂 Ihan sun hommaa!

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Jane kirjoitti:

  Suuret onnittelut! 🙂

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Onnea lähettiläälle! Muumit on <3
  En osaa valita yhtö suosikkihahmoa. Jokaisessa Muumilaakson hahmossa on puolensa.

 4. Mira | www.fashionpoetry.co kirjoitti:

  WAU! <3 Moon niin ylpeä susta ja onnellinen puolestasi -ja varsinkin näin itsekin muumifanina tää on kyllä niin "fan girl moment" ja mielettömän iso juttu! Paljon paljon onnea ja jään innolla odottamaan jatkoa <3

  Rakkaudella & Tyylillä,
  Mira | http://www.fashionpoetry.co
  ✨ Voimaannuttajasi muodin, kauneuden & syrämellisen sisällön välityksellä✨

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.