Hae
Diiskuneiti

HEIPPA SITTEN KESÄ – ELOKUUN VIISI PARASTA JUTTUA

TREFFI-ILTA MÖKILLÄ

Mulla ei ollut tänä kesänä ollenkaan kesälomaa, eikä se oikeastaan haittaa, koska ei mitään ihmeempää olisi voinut tehdäkkään. Miehelläni oli normaali kuukauden pituinen kesäloma ja ekalla lomaviikolla hän vuokrasi ystäviensä kanssa viikoksi mökin *Lomarenkaan (mainoslinkki) kautta. Ollaan muuten ennenkin vuokrattu mökkejä Lomarenkaan kautta ja kaikki on aina toiminut paremmin kuin hyvin! Mulla osui kahden päivän vapaat juuri tuolle mökkiviikolle. Kun mieheni ystävät lähtivät mökiltä koteihinsa, niin hän haki minut seurakseen. Olen aina ollut mökillä sillä tavalla, että mukana on ollut kavereita, joten oli hieman outo ajatus lähteä kahdestaan miehen kanssa mökille. Vaikka satoi kaatamalla vettä, niin meillä oli kuitenkin ihanan rennot mökkitreffit kahdestaan ruokaa laittaen, höpöttäen, saunoen ja korttia kynttilänvalossa pelaillen. Ehdottomasti uskallan lähteä jatkossakin miehen kanssa kahdestaan mökille, kun ei ollutkaan niin kuoleman tylsää kahdestaan, kun olin aluksi ajatellut. Kuvassa näkyy kirjaimellisesti mökkikesän viimeinen auringonlasku, muistan kun katselin tuota ja miettisin, että nyt sitten se kesä loppuu ja oli haikea fiilis.

UUSI PERHEENJÄSEN

Äitini ja pikkusiskoni adoptoivat aivan ihanan rescue-kissan, joka sai nimeksensä Nappi, koska hänellä on niin söpöt nappisilmät. Nappi on fiksu, leikkisä ja omaa ihanan luonteen. Hän osaa pitää myös puoliaan ja kertoo tasan tarkkaan miukumalla mitä haluaa ja mitä ei. Napin tulo perheeseen ei kyllä helpottanut omaa kissakuumetta, joka mulla on vellonut jo vuosia. Tuli taas selattua Eläinsuojeluyhdistus Dewin sivuilta kotia etsiviä kissoja. Kaikki ystävät tekee vauvoja ja mä haaveilen vaan kissalapsesta 😀

KORONAHÄÄT

Elokuun puolessa välissä vietettiin rakkaan ystäväni sotilashäitä Upinniemen merimieskirkossa. Poikkeuksellinen tilanne vaati myös erikoiset häät ja vaikka aika ministi päästiin häitä viettämään, niin ne olivat sitäkin ihanemmat. Olen kirjoittanut häistä oman artikkelin ja sen pääset lukemaan tästä: Koronahäät Kirkkonummella.

KORONAHÄÄT KIRKKONUMMELLA

WORK WORK WORK

Koko elokuu meni töitä paiskiessa kenkäkaupassa, mutta se ei kyllä haitannut ollenkaan – vaan päinvastoin. Olen nauttinut päivittäisistä rutiineista ja muutenkin töissä on ollut mukavaa. Nyt mulla on vielä uusi työkaveri, joka on tosi mukava tyyppi. Rakastan puunata, järjestää ja somistaa myymälää ja joka päivä töissä ollessa haaveilen salaa omasta liikkeestä. Tuntuupa tylsältä lisätä töiden teko yhdeksi elokuun parhaista jutuista, mutta eikö työnteon pidäkin olla kivaa eikä pelkkää oravanpyörää?

MÖKKIVIIKONLOPPU LOKALAHDELLA YSTÄVIEN KANSSA

Elokuussa vietettiin viikonloppu ystäväni vanhempien mökillä Lokalahdella. Tällä mökillä on vietetty monta viikonloppua ja muistan, kun jo parikymppisinä lähdettiin tyttöporukalla tänne mökkeilemään. Ystävälläni on vuoden ikäinen lapsi, joka oli luonnollisesti myös mukana mökkeilemässä. Viikonloppu kului ihanasti Elias-taaperon ja ystäväpariskunnan kanssa leikkien, grillaten, uiden ja saunoen. Lokalahdella oli aivan älyttömästi hyttysiä ja olin aivan puremilla, kun pääsimme sunnuntaina kotiin. Hyvien ystävien kanssa mökkielämä on kyllä niin kivaa – ihan mun kesän lemppari juttuja. Olen haaveillut jo vuosia omasta mökistä, onko ihan tyhmää, että haluaisin mielummin oman mökin, kuin omistusasunnon?

Kesä, vaikka olit todella poikkeuksellinen, niin olit silti ihana! Onneksi rakastan myös syksyä ja loppuvuosi on aina itselleni sellaista maagista ja inspiroivaa aikaa, joten syksyn alkaminen ei haittaa itseäni ollenkaan. Mites sinä – onko syksy ihan kauhea vuodenaika vai tykkäätkö pimenevistä illoista, kynttilöistä ja syksyn sekä loppuvuoden juhlista? 🙂

LUE MYÖS:

HEINÄKUUN VIISI PARASTA JUTTUA

KESÄKUUN VIISI PARASTA JUTTUA

KULUNEEN VUOSIKYMMENEN HUIPPUKOHDAT

 

5 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Syksyssäkin on omat hyvät puolensa. Toivottavasti saadaan aurinkoinen ja värikäs syksy 🙂

 2. villananna kirjoitti:

  Mulla oli kesälomaa vain viisi päivää, mutta osa kesätoiminnoista oli sellaisia, että olo oli kuin kesälomalla 😀

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  rakastan syksyä!

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

 4. Marjut kirjoitti:

  Tykkään kyllä syksystä todella paljon. Etenkin niistä aurinkoisista päivistä. 🙂 Kiva pukea hieman enemmän, kääriytyä illalla viltin alle sohvan nurkkaan ja ne kynttilät <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.