Hae
Diiskuneiti

IHANA PÖYTÄTELINE MUOKKAUTUU SESONKIEN SOMISTEIDEN MUKAAN

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen varmaan jo vuoden haaveillut pöytään tulevasta *koristetelineestä ja itseasiassa viime syksynä olin sitä tilaamassakin, mutta se oli loppuunmyyty ja asia jäi sitten unholaan. Nyt mulle tuli muutama viikko sitten somessa vastaan mainos samaisesta koristetelineestä mitä olin aikaisemmin katsonut ja nyt olin heti kärppänä ja sain sen tilattua itselleni My Dream Day -verkkokaupasta, joka on muuten kotimainen yritys. Verkkokaupan varastosaldo näytti silloin kuutta kappaletta, joten painoin osta nappia heti, että tällä kertaa en jää ilman!

Paketti tuli kahdessa päivässä lähimmälle R-kioskille. Teline sopii 140-250 cm pöytiin ja telineen korkeus on noin metrin. Asensin telineen meillä keittiönpöytään ja asennus oli helppo, ehkä 5 minuutin homma ja parastahan tässä oli kaaren koristelu.

Mulla oli valmiina kotona valosarjat, jotka kiepautin kaaren ympärille. Ostin My Dream Day -verkkokaupasta kaaren lisäksi myös tuollaista suloista päivänkakkara-nauhaa, jonka kiedoin kaaren ympärille valojen sekaan. Musta tästä tuli niin söpö ja ihana – olen ihan rakastunut tähän. Nyt arjessa on taas ripaus luksusta ja kylläpä etätyötkin sujuu mukavasti tämän kaaren alla.

Parastahan tässä on se, että kaaren voi ”sisustaa” eri sesonkien mukaan. Näen jo mielenisyövereissä, kun syksyllä tulen laittamaan telineeseen roikkumaan lepakoita ja kurpitsoja sekä jouluna vuoraan kaaren kuusinauhalla. Kaaren mahdollisuudet ovat rajattomat, ympärille voi sitoa ilmapalloja tai laittaa roikkumaan vaikka lyhtyjä tai oikeita kukkia. Tämä on niin mun paras ostos hetkeen – rakastan!

Koristeline 29,90€ | Osta *tästä!

Kukkanauha 14,90€ | Osta tästä!

Mitäs tykkäätte yay or nay? 🙂

Kannattaa kurkata tuo My Dream Dayn -verkkokauppa, siellä on kaikkea muutakin ihanaa juhlasomisteista leivontatarvikkeisiin. My Dream Day tarjoaa maksuttoman toimituksen yli 40 euron ostoksiin koodilla: SUPER2024 31.3.2024 saakka! 🙂

Hyppää ostoksille *tästä!

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Diiskuneiti Blogit.fi

LUE MYÖS:

MUN KESÄN KOSMETIIKKAPUSSIN SISÄLTÖ + VINKIT AURINGOLTA SUOJAUTUMISEEN

HELLO LOKAKUU – KOTIMME SYKSYINEN SISUSTUS

ESTRID – MAAILMAN PARAS VEGAANINEN SHEIVERI

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *