Hae
Diiskuneiti

RESEPTI: HEDELMÄISET JA MARJAISET KESÄDRINKIT

*TEHOSEKOITIN SAATU BUZZADORILTA.

Valmistan useasti smoothiet Lidlin pakastealtaasta löytyvistä valmiista smoothie sekoituksista, ne ovat vaan niin käteviä! Lidlin smoothie-mixiä löytyy muutamaa eri makua ja yksi pakkaus sisältää kolme annospussia. Minähän tunnetusti haluan päästä aina ruoan laitossa helpolla, joten nämä valmiit annospussit ovat olleet omassa käytössäni todella käteviä, koska pussit säilyvät pakastimessa ja hedelmiä ei tarvitse erikseen kuoria.

Mulla on ollut tässä lähivuosien aikana yhteensä neljä erilaista tehosekoitinta ja niistä joka ikinen on sanonut sopimuksensa irti  – en ymmärrä miten se edes on mahdollista, että olen saanut jokaisen tehosekoittimen rikki alle vuodessa. Sain kuukausi sitten testiin Buzzadorilta testiin uuden Boschin VitaBoost tehosekoittimen, joka lupaa olla niin tehokas, että se murskaa avokadon siemenenkin, ja totta se on – VitaBoost High Speed Blender murskaa kovimmatkin ainekset pehmeiksi ja tällä masiinalla saa täydellisen sileitä smoothieita ilman yhtäkään kokkaretta! Olen heittänyt huoletta tehosekoittimeen jäiset smoothie-mixin hedelmät ja tehosekoitin surauttaa ne oikein sametinpehmeäksi juomaksi. Laitteessa on oma Smoothie-ohjelma eli painan vain ohjelman päälle ja tehosekoitin pyörittää noin minuutin ajan itselleen valmiin seoksen ja voin itse tehdä samalla jotain muuta, koska mun ei tarvitse olla laitteessa kiinni.

Päätin yhtenä kesäisenä sunnuntaina testata VitaBoostin kanssa ”margaritojen” tekemistä ja koska halusin päästä tietty helpolla, niin kävin ostamassa smoothie-mixejä, mehuja, mintunlehtiä sekä vodkaa. Ostin kaksi erilaista smoothiepakkausta, josta toinen sisälsi mangoa, papaijaa sekä ananasta ja toinen smoothie-mix sisälsi mansikkaa, mustikkaa sekä banskua. Heitin vain kaikki ainekset sekaisin tehosekoittimeen ja painon smoothie-ohjelman päälle ja ”tadaa” hetken päästä mulla oli täydelliset drinkit valmiina. Maisteltiin ystävien kanssa tekemiäni drinksuja meidän terassilla ja kaikki pitivät näistä mun margaritoista ihan hirveästi joten päätin jakaa nämä reseptit täällä blogissakin.

TROPIIKKI

 • 2 annospussia Lidlin mango-papaija-ananas smoothiemixiä.
 • 2 dl ananasmehua.
 • 1,5 dl Absolut Lime vodkaa.

METSÄN MARJAT

 • 2 annospussia Lidlin mansikka-mustikka-banaani smoothiemixiä.
 • 2 dl mansikan makuista mehukeittoa.
 • 1,5 dl Absolut Lime vodkaa.
 • Muutama mintun lehti.

Valitsin alkoholiksi näihin drinkkeihin Absolutin limellä maustetun vodkan, joka tuo mukavan limen vivahteen juomiin. Nämä drinkit voi tehdä myös alkoholittomana, mutta suosittelen lisäämään sekaan silloin muutaman ruokalusikallisen limemehua. Olen nyt muutaman kerran ehtinyt testaamaan tämän uuden Boschin VitaBoostin smoothie-ohjelmaa ja olen ollut tähän mennessä todella tyytyväinen. En ole saanut edellisillä tehosekoittimilla näin sileitä ja täydellisiä smoothieita, vaan smoothieista on saattanut jäädä sellaisia paksuja ja kokkareisia. Koska VitaBoostissa on oma smoothie-ohjelma, niin se osaa pyörittää aineksia juuri oikealla teholla ja nopeudella sen aikaa kun tarvii, että smoothiesta tulee täydellisen pehmeä. Kiitos tämän tehosekoittimen – mun ei tartte enään koskaan juoda kokkareisia smoothieita.

Tässä tehosekoittimessa on myös omat ohjelmat jäätelöiden, pirtelöiden, keittojen ja kastikkeiden tekoon. Kirjoitan tänne blogiin lisää kokemuksiani VitaBoostista, kun pääsen rauhassa ensin noita muita ohjelmia testaamaan. Erityisesti mua kiinnostaa keittojen tekeminen, sillä ohjeissa kerrottiin, että kasvikset lisätään kylmänä tehosekoittimeen ja laite valmistaa ja lämmittää keiton muutamassa minuutissa – kuulostaa niin jännittävältä, että tuo keitto-ohjelma on pakko testata pian. Jos et malta odottaa mun testauksia ja kokemuksia, niin voit lukea lisää laitteesta tästä.

2 kommenttia

 1. Minna Rajala kirjoitti:

  Onpas kauniin värisiä drinkkejä! Vaikuttaa kyllä tehokkaalta tehosekottimelta 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Tuo tehosekoitin on kyllä ihan super – en edes tiennyt, että noin teknillisesti huippuja tehosekoittimia voi olla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.