Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

KESÄN BETTE BOXIT + TOUKOKUUN SISÄLLÖN ESITTELY

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box
*Sisältää mainoslinkkejä

Kauneusboksit ovat valloittaneet Suomen ja yhä useampi tilaa kuukausittain jopa montakin kauneusboksia yhtä aikaa. Minulla on nyt ollut kolmen kuukauden yhteistyö menossa suomalaisen *Bette Boxin kanssa ja olen rehellisesti aina esitellyt tänne blogiin jokaisen boksin plussat ja miinukset. Maaliskuun boksin näet tästä ja huhtikuun tästä! Bette Box on siis kauneusboksi, joka ilmestyy kuukausittain ja pitää sisällään kosmetiikkaa ja välillä boksista löytää myös muotiin ja tyyliin liittyviä tuotteita. *Bette Boxin hinta on 18,90€ kuukaudessa ja ennen tilaamista täytetään *kauneusprofiili ,jonka perusteella boksin sisältö rakentuu.

Voit tilata boksin vain kuukaudeksi kerrallaan, jos haluat testata millainen se on, etkä halua heti sitoutua määräaikaiseen tilaukseen. Katso kaikki tilausvaihtoehdot *tästä. Määräaikaisessa tilauksessa boksin kuukausihinta voi olla edullisempi. Bette Box sisältää tunnettujen merkkien lisäksi myös uusia brändejä. Tuotteiden koko vaihtelee täysikokoista matkakokoisiin. Lue lisää usein kysyttyjä kysymyksiä Bette Boxista *tästä.

KESÄN BETTE BOXIT + ALEKOODI

Kesäkuun, heinäkuun ja elokuun boksit sisältävät kesäisiä tuotteita ja tarvikkeita. Kesäkuun teemana on ”iloa, väriä ja vauhtia”. Heinäkuussa keskitytään auringon rakastamiseen ja mökkeilyyn, sekä elokuussa teemana on klassinen hollywood. Kesän Bette Boxit myydään nyt loppuun, joten muista varmistaa, että saat omat Bettesi koko kesäksi. Saat koko kesän: eli 3 kuukauden tilauksen -15% alekoodilla KESÄALE15. Laita tilaus menemään *tästä ja hemmottele itseäsi koko kesän ajan.

BETTE BOX TOUKOKUU

Kurkataanpa vielä millainen oli toukokuun Bette Box.

Minun boksini sisältö:

 • Affect viimeistelypuuteri.
 • Trind Nail Balsam.
 • Ultrasun Face SPF30.
 • Cailap huulipunasivellin.
 • Intim easy sheivausgeeli.
 • Ziaja vartalovoide.
 • Tuotenäytteet: Nivean vartaloemulsio sekä Lanvinin A Girl in Capri tuoksunäyte.
+ Affect viimeistelypuuteri

Puuterit ovat aina tervetulleita ja tämä yksilö oli ihan toimiva tuote, vaikkakin merkki on minulle täysin vieras. Puuteri on silkkimäistä ja se antaa iholle aika luonnollisen lopputuloksen. Puuteri pitää aika hyvin kiillon pois kasvoilta. Mulla kasvot kiiltävät tosi helposti, mutta tämä esti jonkin verran ihon rasvoittumista. Puuteri sisältää vihreän teen ja kaakaon uutteita. Lisäksi puuteri sisältää aloeveraa, joka imee talia ja ehkäisee juuri ihon kiiltämistä.

Merkki: Affect.

Hinta: 19€

Mistä voi ostaa: Tuotetta myy Hairstore, mutta kävin äsken kurkkaamassa, että tuote oli jo loppunut.

+ cailap huulipunasivellin

Olen käyttänyt vuosia Cailapin tarvikkeita ja olen aina pitänyt niistä + Cailap on Turkulainen yritys eli ehdottomasti ostan heidän tuotteitaan. Eipä tarvinnut tähänkään huulipunasiveltimeen pettyä, vaan se löysi heti tiensä mun muiden siveltimien joukkoon. Tykkään levittää huulipunan siveltimen avulla, jolloin lopputuloksesta tulee tarkempi. Varsinkin punaisiin huulipuniin sivellin on aika ehdoton.

Merkki: Caillap.

Hinta: 6,90€

Mistä voi ostaa: Marketit ja tavaratalot esim. Tokmanni, Prisma, Citymarket.

+ Intim easy shave gel

Tämä sheivaukseen tarkoitettu geeli on aika kätevä, sillä se ei vaahtoa ja on läpinäkyvää – eli karvat näkyvät paremmin. Geeli kosteuttaa ihoa ja vaikka tämä on tarkoitettu intiimialueille, niin voi tällä ajaa myös esim. kainalot.

Merkki: RFSU.

Hinta: 5,50€ 150ml.

Mistä voi ostaa: Marketit ja tavaratalot.

– TRIND NAIL BALSAM

Minulla on kipollinen essencen kynsienhoitotuotteita, joten tämä tuli nyt vähän huonoon saumaan minulle. Testasin kuitenkin balsamia ja mukavasti se kosteutti kynsinauhoja siten, että sain ne työnnettyä alas. Tämä balsami ei sisällä öljyä, joten sitä voi käyttää kätevästi myös kynsilakan alla. Tämä tuote menee sen takia miinuslistaan, että se nyt sattui olemaan itselleni tälle hetkelle turha ja näinpä tämä lähtee eteenpäin.

Merkki: Trind.

Hinta: 15€.

Mistä voi ostaa: Sokos ja Stockmann.

– Ultrasun face aurinkosuojavoide

Tämä tuote oli aika läppä, sillä tuote tuli näytekoossa ja pari kertaa tuosta riitti aurinkovoidetta kasvoille. Pidin siitä, että voide imeytyi nopeasti, eikä se ollut laisinkaan sellaista paksua, kuin yleensä aurinkovoiteet ovat. Voide on hajusteeton, säilöntäaineeton ja vedenkestävä. Harmi, että tuote tuli näytekoossa, olisin mielelläni testaillut tätä pidempääkin, sillä vaikutti tosi hyvältä.

Merkki: Ultrasun.

Hinta: 25,50€ 50ml.

Mistä voi ostaa: *Stockmann.

– Ziaja kashmir vartalovoide

Maaliskuussa Bette Boxista tuli Ziajan misellivesi ja nyt tuli saman sarjan vartalovoide. En oikein ole pitänyt hirveästi kummastakaan, sillä ensinnäkin tuotteet tulivat minikokosina ja purkeissa ei ole mitään annostelijaa, joten tuotetta täytyy vain ”hakata” jos haluaa voidetta ulos ja silloinkin sitä saattaa tulla liikaa. Säästän tämän johonkin reissuun mukaan, sillä voide on kuitenkin ihanan kosteuttava ja miellyttävän tuoksuinen.

Merkki: Ziaja.

Hinta: 9€ 400ml.

Mistä voi ostaa: Stoorla.fi.

Toukokuun boksi oli mulle vähän pettymys. Mukana ei ollut oikeastaan mitään sellaista super kivaa tuotetta, johon olisin täysin rakastunut. Toukokuun boksissa parasta olivat puuteri, huulipunasivellin sekä sheivausgeeli. Muut tuotteet olivat minikokoisia ja se jotenkin jäi ärsyttämään, mutta onneksi sisarukseni ottavat aina mielellään vastaan kaiken, mitä en itse halua pitää 😀 Bette Box on kuitenkin kiva boksi, joka ilahduttaa aina sen saapuessa – vähän kuin olisi syntymäpäivät joka kuukausi. Valitettavasti olisi mahdotonta, että jokainen boksi miellyttäisi kaikkia, mutta onneksi jokaisessa boksissa tulee kuitenkin varmasti aina kaikille jotain kivoja juttuja.

Kesän 3 kuukauden Bette Boxit saa nyt -15% alennuksella koodilla KESÄALE15. Laita kesän boksit tilaukseen *tästä. Odotan innolla mitä kesän Betteistä löytyy 🙂

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box

6 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Yritin tilata ja käyttää koodiasi KUUMAKESÄ mutta siinä lukee että se koodi ei ole voimassa.
  Ihania tuotteita!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 2. Reetta kirjoitti:

  Bettebox on kyllä konseptina erittäin kiva, mutta itse lopetin tilauksen juuri siksi, että boksi toisena perään oli sisällöltään pettymys :/ Toki riippuu paljon siitä, millaisia tuotteita itse käyttää ja mistä tykkää, mutta jotenkin ei vaan osuneet mun mieltymyksien kanssa yhteen.
  Onneksi voi just aina antaa sisaruksille ja kavereille tuotteita, joita ei itse tule käytettyä 😀

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Bette Box on tällä hetkellä ainoa kauneusboxi, joka mulle tulee ja taitaa riittääkin kun tuota kosmetiikkavarastoani katson 😀

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/05/bette-box-toukokuu.html

 4. Marleena kirjoitti:

  Pakko sanoa, että tykkään sun blogista! Tämä on selkeä ja helppolukuinen.
  Kiitos tästä postauksesta, se oli tosi kattava?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.