Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

ARVOSTELU: THE BODY SHOPIN ULTIMATE JOULUKALENTERI 2017

Kaupallinen yhteistyö: The Body Shop

Mulla oli tänä jouluna The Body Shopin Ultimate joulukalenteri, joka oli hinnaltaan noin 129€.  Tänä vuonna The Body Shopilla oli tarjolla kaksi erilaista joulukalenteria joista edullisempi maksoi noin 69€. Lisäksi The Body Shop toi uutuutena kalenterin myös uudenvuoden odotukseen. Countdown the New Year -kalenterissa luukkuja on avattavissa yhteensä seitsemän kappaletta ajalla 25.-31.12 ja kalenterin hinta on 49,90 euroa.

Vuonna 2016 mulla oli tuo edullisempi The Body Shopin joulukalenteri ja voin kertoa, että tämä kalliimpi Ultimate oli ihan super verrattuna siihen. Edullisemmasta kalenterista tuli paljon minikokoisia suihkugeelejä ja voiteita sekä edullisempia tuotteita, kuten kynsiviila, ripsientaivutin, ripsiharja, kynsilakka ja huulirasva. Tykkäsin pari vuotta sitten kuitenkin ihan hirveästi myös tuosta edullisemmasta versiosta ja siksi tämä kalliimpi Ultimate ylitti odotukseni aivan täysin. Ultimate kalenterista tuli normaalikokoisia tuotteita, joista useat oli yksikköhinnaltaan jo 20-30 euroa kappaleelta! Kalenterista tuli todella monipuolisesti erilaisia tuotteita ja pidin siitä, että mukana oli myös erikoisempia tuotteita, kuin vain pelkät perus suihkugeelit.

TOP 5: PARHAAT TUOTTEET

Halusin valita koko joulukalenterin sisällöstä viisi tuotetta, joista pidin eniten – valinta oli kyllä vaikea, mutta tässä ne tulevat.

MATCHA TEE NAAMIO

Luukusta 24 tuli iso purnukka *Matcha Tee -naamiota, joka on jo yksikköhinnaltaan 29,50€. Naamio on rakeista ja vihreää ja se syväpuhdistaa sekä kuorii iholta pois likaa, ilmansaasteita ja kuolleita ihosoluja. Mielenkiintoista naamiossa on se, että se lupaa ehkäistä likaa ja ilmansaasteita kiinnittymästä ihoon. Naamio ehkäisee myös ihon vanhemista, joten tämä tuote on jäänyt minulle päivittäiseen käyttöön.

DROPS OF YOUTH -TEHOTIIVISTE

Tämä *tehotiiviste oli melkoinen yllätys, sillä kaupassa se maksaa yli 30 euroa! Tehotiivistettä lisätään aamulla ja illalla ennen kasvovoidetta. Aine on todella riittoisaa ja sitä tarvitsee lisätä vain pari tippaa kasvoille ja kaulalle. Tehotiiviste pehmentää ihoa välittömästi ja jos sitä käyttää säännöllisesti se elvyttää ja kirkastaa ihoa. Tuote on ehdoton ikääntyvälle iholle, sillä se auttaa hoitamaan ikääntyvän ihon ensimerkkejä.

Vinkki: lisää tehotiivistettä kasvovoiteen sekaan. Ota kasvovoidetta käsiin ja pudota sekaan pari tippaa tehotiivistettä.

VITAMIN E VOITEET

Rakastuin *Vitamin E -sarjan voiteisiin jo viime vuoden edullisemmassa joulukalenterissa. Olen käyttänyt tämän sarjan voiteita jo vuoden verran, joten oli ihanaa, että sain joulukalenterista näitä lisää. Ultimate joulukalenteri tarjosi Vitamin E päivä-, sekä yövoiteen. Voiteet ovat tarkoitettu kuivalle iholle ja nämä ovat toimineet minulla todella hyvin pehmentäen ihon sileäksi. Varsinkin yövoide pehmentää ihon ja aamulla meikkivoide on helppo levittää päivävoiteen päälle, ilman että nenän pielistä irtoaa kuivunutta ihoa.

BRITISH ROSE VARTALONKUORINTA

*British Rose tuotteet ovat tällä hetkellä mun lemppareita The Body Shopin valikoimasta. Mulla on jo ennestään British Rosen voide, tuoksu ja suihkugeeli. Olen jotenkin ihan täysin rakastunut British Rosen ruusuiseen tuoksuun ja The Body Shopin sivuilla kerrotaan, että ruusut luomu kasvatetaan maatilalla Englannissa, jossa ne tislataan vuoristoveteen ja näin syntyy ihanan tuoksuista ruusuvettä. Voitte vain siis kuvitella, kuinka ilahtunut olin, että kalenterista tuli tämä vartalokuorinta!

BUNNY – KASVOJENPESUPANTA

En kestä kuinka ihana yllätys tämä panta oli. Mulla on aina ollut ongelma, että kasvojen pesun aikana kasvojen ympärillä olevat hiukset kastuu ja nyt sain siihen maailman suloisemman apuvälineen. Tämä on niin suloinen, että voisin olla tämä päässä jatkuvasti 😀

PLUSSAT

 • Kaikki tuotteet olivat normaalikokoisia, paitsi yksi suihkugeeli ja yksi vartalovoide tuli minikokoisina.
 • Kalenterissa oli myös The Body Shopin erikoistuotteita, eikä pelkästään tuttuja ja turvallisia suihkugeelejä.
 • Kaikki tuotteet olivat todella mieluisia ja kaikki jäivät käyttööni. Joka päivä sai oikeasti yllättyä ja kalenterin taso oli mielestäni todella huikea.
 • Kalenterin ulkonäkö oli miellyttävä ja luukut oli helppo avata.

MIINUKSET

 • En keksi oikein mitään huonoja puolia. Odotin innolla saavani The Body Shopin ihania huulivoiteita ja kynsilakkoja, mutta niitä ei tästä kalenterista tullut, vaan ne olivat piilotettu edullisempaan joulukalenteriin.
 • Tämä ei ole mikään miinus, mutta kalenteri painoi aivan tuhottomasti, joten jos aiot ensi vuonna ostaa tämän, niin suosittelen hakemaan kalenterin liikkeestä / postista autolla 😀

Tutustuin joulukalenterin avulla sellaisiin The Body Shopin tuotteisiin, joista en ennen kalenteria edes tiennyt. Rakkauteni The Body Shopiin kasvoi entisestään ja suosittelen todellakin tätä joulukalenteria myös muillekkin. Kun mietin seuraavaa joulua, niin haluaisin tämän kalliimman kalenterin ehdottomasti uudelleen, joten annan rehellisesti arvosanaksi 10/10!

LUE MYÖS:

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2018

Kaupallinen yhteistyö: The Body Shop

4 kommenttia

 1. Jensku kirjoitti:

  Moni kertoi että kalentereissa olisi ollut samoja tuotteita viime ja tänä vuonna. Mene ja tiedä kun itselläni tämä kalenteri oli ensimmäistä kertaa, minulla oli se joka maksoi 99 euroa. Oletko itse kuullut tästä, onko tästä jotain faktaa?

  • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

   Heippa Jensku! Mulla oli viime vuonna se edullisempi kalenteri ja nyt ekaa kertaa tuo kalliimpi, joten en osaa verrata viime vuoden sisältöjä 🙁 En ole kuullut mitään, mutta voin kysäistä The Body Shopilta, onko näissä huhuissa jotain faktaa 🙂

   • Jensku kirjoitti:

    Olisi kiva, ei ole kiva ostaa seuraavana vuonna kalenteria jos tuotteet on samat. Toki ajattelin kyllä satsata siihen kalliimpaan seuraavaksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.