Hae
Diiskuneiti

BONGAA MINUT JA LADY-COMP I LOVE ME MESSUILLA

Suosittu ja odotettu messutapahtuma I Love Me saapuu tänä viikonloppuna Helsingin messukeskukseen. Kävin viime vuonna ekaa kertaa messuilla ihanan Reetan seuralaisena. Tänä vuonna olen messuilla töissä ja minut löytää Lady-Compin osastolta. Jos sinua kiinnostaa hormoniton ehkäisy, niin tule ihmeessä piipahtamaan osastollamme 6r28. Lady-Compin kaikki hedelmällisyystietokoneet ovat täysin hormonittomia ja niiden ehkäisyvarmuus on 99,3 prosenttia. Yhä useampi nainen valitsee täysin luonnollisen ehkäisyn, kuten minä. En halua sotkea oman kehoni luonnollista tasapainoa keinotekoisilla aineilla, jotka tutkimusten mukaan voivat aiheuttaa esim. syöpää, suonitukoksia, haluttomuutta, mielialojen vaihtelua ja painon nousua. Kaikki hedelmällisyystietokoneet ovat hyvässä messutarjouksessa ja maksu on mahdollisuus suorittaa myös osamaksulla. Maksu on kertaluontoinen eli ei jatkuva, kuten esim. e-pillereissä. Hormonittomaan ehkäisyyn vaihtamisessa säästää siis myös rahaa! 🙂

MITÄ OVAT HORMONITTOMAT HEDELMÄLLISYYSTIETOKONEET?

 • Hedelmällisyystietokone etsii niitä kuutta päivää kierrosta, jolloin nainen voi tulla raskaaksi eli ovulaatiota ja viittä päivää ennen ovulaatiota.
 • Laitteet ovat helppokäyttöisiä, lämpötila mitataan joka aamu suusta, kielen alta heti herättyä.
 • Mittaustuloksen laitteet esittävät valoilla. Vihreä valo hedelmätön ja punainen valo hedelmällinen. Ovulaatiopäivänä punainen valo vilkkuu. Keltainen valo tarkoittaa, että hedelmällisyystietokone ei ole tunnistanut saatua mittaustulosta ja tulkitaan aina punaiseksi. Käyttäjä saa keltaisia päiviä enemmän, kun hän aloittaa laitteen käytön.
 • Laitteen käyttö vaatii erityistä huolellisuutta lämpötilojen mittauksessa ja alussa vie aikaa, että laite oppii tunnistamaan käyttäjän henkilökohtaisen kierron. Vihreät alkavat päivät alkavat lisääntyvät hitaasti, mutta varmasti laitetta käytettäessä.
 • Hedelmällisyystietokoneiden ehkäisyvarmuus vihreille päiville on siis 99,3% heti käytön alusta lähtien.
 • Hedelmällisyystietokoneen teknologia perustuu siis siihen, että jokaisen naisen kiertoa seuraa ainutlaatuinen lämpötilakäyrä: Kun kuukautiset alkavat keho alkaa tuottamaan estrogeeniä, mikä pitää lämpötilat matalalla tasolla. Ovulaation jälkeen keho alkaa tuottamaan keltarauhashormonia, mikä nostaa lämpötilan korkealle tasolle, jossa se pysyy aina siihen asti kunnes kuukautiset alkavat.

DAYSY

Messutarjous: 295€

Daysy on hedelmällisyystietokone, joka oppii kuukautiskiertosi seuraamalla sitä. Daysyn avulla voit suunnitella tai estää raskauden, miten vain haluat. Daysyn avulla voit huoleti suunnitella tai estää raskautta luonnollisesti, ilman ensimmäistäkään sivuvaikutusta. Itselläni on Daysy ja voit lukea lisää omia kokemuksiani Daysysta tästä.

PEARLY

Messutarjous: 325€

Pearly on hyvä valinta, kun etsit turvallista ja hormonitonta ehkäisyä. Laite on malliston pienin ja todella helppokäyttöinen. Pearlyn lämpösensori on sisäänrakennettu, joten sensoria ei muista malleista poiketen voi vaihtaa. Pearlyn odotettu elinikä on noin seitsemän vuotta ja akku kestää pari vuotta. Uuden akun voi tilata helposti verkkokaupasta. Lue lisää tästä.

LADY-COMP

Messutarjous: 475€  

Lady-Comp on malliston suosituin hedelmällisyystietokone. Sen monipuoliset ominaisuudet auttavat niin ehkäisyssä kuin perhesuunnittelussakin. Lady-Comp tallentaa mittaustuloksia 180 päivän ajalta. Voit seurata sillä kuukautiskiertojesi pituutta. Se kertoo sinulle myös, jos kierron aikana ei tapahdu ovulaatiota. Laitteen sisään on rakennettu raskaustesti – 15 päivää hedelmöittymisen jälkeen Lady-Comp kertoo sinulle, että olet todennäköisesti raskaana. Se vahvistaa raskautesi 18 päivää hedelmöittymisen jälkeen. Lue lisää tästä.

LADY-COMP BABY

Messutarjous: 575€

Lady-Comp Baby on suunnattu henkilöille, jotka suunnittelevat lasten hankkimista. Lady-Comp baby käyttää tilastollisia menetelmiä etsiessään syitä hedelmättömyyteen. Siitä on ollut apua monelle naiselle, jolla on ollut vaikeuksia tulla raskaaksi. Lady-Comp Baby havaitsee, jos sinulla on normaalia enemmän kuukautiskiertoja, joiden aikana et ovuloi. Se kertoo myös, jos lämpötilasi poikkeaa normaalista tai jos kierrot ovat normaalia lyhyempiä tai pidempiä. Baby-Comp tunnistaa käyttäjän keltarauhashormonin puutteen. Analyysistä voi olla hyötyä gynekologisi vastaanotolla, kun selvitätte syitä mahdolliseen lapsettomuuteen. Lady-Comp Baby sisältää samat ehkäisyominaisuudet kuin Lady-Comp. Voit käyttää Lady-Comp Babya apuna myös raskauden ehkäisyssä. Lue lisää tästä!

CAYA PESSAARI

Messutarjous = 60€ + geeli kaupan päälle.

Hedelmällisyystietokoneiden lisäksi tarjolla on myös hormoniton Caya pessaari. Pessaaria voi käyttää yhdessä hedelmällisyystietokoneen kanssa punaisten päivien aikana tai voit käyttää sitä omana menetelmänä ilman hedelmällisyystietokonetta. Caya pessaari sopii 98 prosentille naisista ilman erillistä sovitusta, eli erillistä lääkärillä käyntiä ei useimpien kohdalla tarvita. Ehkäisyvarmuus on sama kuin kondomilla ja kun pessaari on oikein paikoillaan ja käytät sitä yhdessä pessaarigeelin kanssa on ehkäisyvarmuus on 98 prosenttia! Pessaari antaa kolmin kertaisen suojan: itse pessaari on mekaaninen este siittiöille, pessaari geelin PH on hapan ja se tekee siittiöistä liikkumattomia. Lisäksi pessaarigeeli tekee kohdun suulle geelimäisen kalvon.

Nähdään messuilla ja tulkaa rohkeasti moikkaamaan ja tutustumaan hedelmällisyystietokoneisiin. Olen paikalla koko messujen ajan! Messuilla on myös muuta kaikkea mahtavaa nähtävää ja koettavaa. Katsokaa tästä ihastuttavan Maria Glow bloggaajan messutärpit ja vinkit miten teet itsellesi mahdollisimman mukavan messuelämyksen 🙂

 

 

4 kommenttia

 1. Rosa kirjoitti:

  Hei ihanaa! Tuun varovasti vetämään sua huomenna hihasta, jos vaan bongaan teidän ständin!

 2. Kristiina kirjoitti:

  MOI!
  Mulla jäi näkemättä teijän ständi 🙁
  Olisin halunnut ostaa pessaarin.
  Olisiko mahdollista saada sitä ostettua vielä messuhintaan esim. netistä tai sun kautta jos maksan postimaksun 🙂

  • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

   Hei Kristiina! Ikävä kuulla, ettette päässeet meidän ständille. Messuilla oli kyllä niin paljon porukkaa, että varmasti aika monikin juttu jäi kokematta Voit saada kauttani vielä pessaarin messuhintaan jos toimit keskiviikkoon mennessä. Laita viestiä asiakaspalvelu@pessaari.fi ja mainitse blogini + messutarjous ha saa pessaarin messuhintaan! Ihanaa viikkoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.