Hae
Diiskuneiti

HUHTIKUUN KOSMETIIKKA SUOSIKKI: KIEHL’S AVOKADO SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulle tuli KICKSIN joulukalenterista tämä Kiehl’sin hypetetty avokado silmänympärysvoide. En ollut aiemmin testannut Kiehl’sin tuotteita joten oli kiva päästä tutustumaan tähän. Amerikkalainen Kiehl’s on valmistanut hiusten- ja ihonhoitotuotteita yli 165 vuoden ajan ja raaka-aineet ovat tarkasti valittuja ja testattuja. Olen kuullut paljon hyvää Kiehl’sistä ja moni on kehnut, että heidän tuotteensa ovat todella toimivia ja tulokset näkyvät jo parin viikon tuotteiden käytön jälkeen.

Kiehl’sin tuotteita voi ostaa esim. Lyko.fi -verkkokaupasta *tästä 🙂

Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado

Tämä tuote on Kiehl’sin myydyin silmänympärysvoide ja en kyllä ihmettele yhtään, että miksi. Voide kirkastaa silmänympärys alueen välittömästi ja oli jotenkin hämmentävää katsoa peilistä, kun silmänympärykset menivät ihan sileiksi ja turvotus hävisi. Voidetta voi käyttää aamuin illoin tai tehokosteuttavana silmänaamiona esim. yöksi. Itse käytin tätä aamuisin ja joskus myös laitoin yöksi jos silmänympärykset olivat ihan ryppyiset. Tämä voide on kyllä kaiken sen suuren hypetyksen arvoinen ja tätä kyllä ostan ehdottomasti lisää.

  • Avokadoa, betakaroteenia ja sheavoita.
  • Kosteuttaa ja kirkastaa silmänympärysihoa välittömästi.
  • Laskee turvotusta.
  • Voi käyttää myös primerinä tai silmänaamiona.
  • Ekologinen pakkaus.

Sisältää:

Voide sisältää avokadoöljyä, betakaroteenia ja sheavoita, jotka yhdessä toimivat kuin kosteuspommi. Yhdistelmä kosteuttaa, ravitsee ja pehmentää silmänympärysihoa. Mulla usein silmänympärysvoiteet laittavat silmät vuotamaan, mutta tämä voide on täysin hajuton joten se sopii myös herkälle iholle. Purkki on aika pieni, mutta voide on kyllä todella riittoisaa.

Hinta: 32,50€ / OSTA *TÄSTÄ!

Aivan ihana silmänympärysvoide – yksi parhaista joita olen koskaan kokeillut. Onko tämä silmänympärysvoide jo sulle tuttu? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

MAALISKUUN KOSMETIIKKA SUOSIKKI: TONYMOLY PANDA’S DREAM YÖNAAMIO

VINKIT KOSMETIIKAN SÄILYVYYTEEN JA ESITTELYSSÄ ESSENCEN UUTUUKSIA

O’KEEFFE’S – HYPETETYT VOITEET KUIVALLE IHOLLE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *