Hae
Diiskuneiti

SYYSKUUN VIISI PARASTA JUTTUA

Ohhoh, sinne katosi syyskuu ja taas ollaan askel lähempänä Halloweenia, mun synttäreitä ja joulua – jee! Syyskuu meni aikalailla töissä ja mulla oli koko kuukauden aikana vain yksi viikonloppu vapaa. Kaikkea kivaa tuli touhuttua siitä huolimatta ja tässä tulee mun syyskuun viisi parasta juttua 🙂

SHOPPAILUPÄIVÄ

Syyskuun alussa pankkitilille mätkähti vähän veronpalautuksia ja päätin viedä pikkusiskoni ostoksille. Mukaan lähti myös mieheni (joka kyllä luikahti jo lounaan jälkeen kotiin) sekä ystäväni ja hänen lapsensa. Vietettiin Hansakorttelissa monta tuntia ja ostin siskolleni ihan jäätävän määrän kaikkea. Itselleni en löytänyt oikein mitään, mutta niin se tuntuu aina menevän. Jos oikein etsii jotain, niin ei varmana löydä mitään kivaa. Käytiin lounastamassa Fontassa ja me kaikki otimme lohta ja bataattiranuja. Ruoka oli erittäin hyvää, mutta ampiaset piirrittivät meidät terassilla ja tuli aika kiire siirtyä ravintolan sisätiloihin. Käyn todella harvoin missään ostoksilla, joten se oli kyllä tosi piristävää ja tuli hyvä mieli, kun pikkusiskoni oli niin kiitollinen saamistaan vaatteista.

KISSAVAUVA HOIDOSSA

Pikkusiskoni ja äitini kissavauva Nappi oli meillä hoidossa kolme päivää (kuten myös siskoni) ja hullaannuin sitten aivan totaallisesti kaupassa, kun kuulin Napin tulevan meille hoitoon. Tuli ostettua vähän leluja ja kauhea määrä kissanruokaa. Someystäväni Maria sanoikin mulle Instagramissa, että ihan kuin kissa tulisi mummolaan, kun on ostettu herkkuja ja leluja. Napin kanssa riitti vipinää, mutta onneksi yöt hän nukkui kiltisti meidän tai pikkusiskoni vieressä. Oli kyllä niin hellyyttävää, kun yhtenä aamuna Nappi kiipesi sängssä mun rinnan päälle pötköttämään ja nukahti siihen kauhen kehräyksen saattelemana. En uskaltanut liikkua ja varmaan 40 minuuttia olin paikallaan, kun en halunnut herättää häntä 😀

ISÄPUOLEN SYNTTÄRIT

Syyskuussa isäpuoleni täytti 60-vuotta ja lähdimme Paimion metsiin juhlistamaan hänen isoa päiväänsä. Oli kiva nähdä vanhoja tuttuja ja viettää aikaa ulkona ja metsässä. Isäpuolellani on kolme kissaa ja oli tietenkin ihana päästä paijaamaan heitä. Onneksi olin ottanut mukaan tonnikalaa, raejuustoa ja rahkaa sillä juhlissa ei ollut mitään gluteenitonta syötävää. Kyllä välillä huvittaa, kun muut vetää juhlissa navan täyteen kakkua ja meikä vetää tonnikalaa – onneksi oli sentään boolia tarjolla 😀

TURUN PÄIVÄN TIVOLI

20.9.2020 vietettiin Turun päivää ja lähdimme pikkusiskoni ja ystäväni sekä hänen lapsensa kanssa Tivoli Sariolaan, joka oli pystytetty Kupittaan kentälle. Mä kävin ainoastaan kahdessa laitteessa, mutta siskoni ja ystäväni lapsi viilettivät useamman laitteen läpi. Olen rakastanut pienestä asti Tivoleja ja huvipuistoja, niissä on jotenkin ihana ja maaginen tunnelma ja tuo tunnelma puree muhun vielä näin aikuisenakin. Käytiin vielä illalla katsomassa mieheni kanssa jokirannassa Turun päivän ilotus, mikä oli kyllä todella upea.

LAUANTAI-ILLAN HUUMAA

Mies oli yhtenä lauantaina ystävämme varpajaisissa ja sain viettää pitkästä aikaa koko lauantai-illan ja yön ihan yksin. Nukuin töiden jälkeen pitkät päiväunet ja hain Hesburgerilta gluteenittoman lastenaterian. Illalla laitoin Sinkkuelämää 2 -elokuvan pyörimään, siemailin valkkaria ja olin vaan (no okei, vähän siivosin kyllä myös). Oli jotenkin tosi ihana olla pitkästä aikaa ihan yksin omien ajatusten ja TV-ohjelmien parissa, joita mies ei ikinä suostuisi mun kanssa katsomaan lol 😀

Heippa sitten syyskuu ja tervetuloa lokakuu. Toivottavasti tuleva kurpitsojen, kummitusten ja kynttilöiden kuukausi on ihana ja toivon, että korona pysyisi poissa eikä laittaisi kaikkea taas aivan sekaisin. Mikä oli parasta sun syyskuussa? 🙂

LUE MYÖS:

HEIPPA SITTEN KESÄ – ELOKUUN VIISI PARASTA JUTTUA

KULUNEEN VUOSIKYMMENEN HUIPPUKOHDAT

KORONAHÄÄT KIRKKONUMMELLA

7 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Ihania juttuja ja kivan fiiliksen postaus!

 2. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  viiminen oli paras – kaikki tarvii omaa aikaa 🙂

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

 3. Jasmin kirjoitti:

  Sun syyskuu kuulosti ihan mahtavalta! ? Hyvin kuvitettu postaus! Joko on jouluhössötys mielessä? 😉

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Onko iskenyt kissakuume? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.