Hae
Diiskuneiti

KESÄKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Kylläpä kesäkuu meni vauhdilla ohitse ja nyt vietetään jo kuumaa heinäkuuta. Kesäkuuhun mahtui vaikka mitä kivaa ja olikin vaikea valita niistä vain kolme parasta juttua. Olin koko kesäkuun kaikki viikonloput töissä paitsi juhannuksen, mutta onneksi myös arkivapaina voi puuhata kaikkea kivaa, kun monella ystävällä on nyt kesäloma. Tässä tulee mun kesäkuun kolme parasta hetkeä 🙂

JUHANNUS

Vietetiin juhannusta ystäväpariskunnan kanssa Pyhärannassa Pinetree Cottages -lomakylässä jossa meillä oli mökki. Juhannus meni niin ihanasti syöden, juoden ja rannalla hengailen. Olen kirjoittanut juhannuksesta ihan oman postauksen ja sen pääsee lukemaan tästä.

YSTÄVIEN TREFFAILUA

Kesäkuussa tuli treffailtua paljon ystäviä syömisen, rannalla loikoilun ja grillailun merkeissä. Oltiin myös ystäpariskunnan luota yötä maalla ja oli niin luksusta, kun heillä oli ilmastointi ja nukuin heillä kuin tukki. Perhetuttu Ruotsista tuli lomalle Suomeen ja oli niin ihana nähdä pitkästä aikaa. Ollaan viimeksi oltu Ruotsissa pari vuotta sitten ja niin haluaisin päästä viettämään lomaa sinne – ehkä ensi kesänä sitten. Testattiin vanhan työkaverini kanssa Trattorian uusi kesämenu joka oli herkullinen. Lisää ystävien tapaamisia tälle kesälle kiitos!

BEACH PLEASE

Kesäkuussa tuli vietettyä useampi päivä rannalla ja mun lemppari uimaranta täällä Turussa on ehdottomasti Ruissalon Saaronniemi. Tykkään rannalla hakeutua varjoon ja pitäisikin hankkia oma päivävarjo niin rannalla jaksaisi olla pidempäänkin – olisiko teillä antaa vinkkejä mistä voisi ostaa kauniita päivävarjoja? Mun uimalelu hajosi juhannuksena ja hankkisin tilalle kaksi uutta uimalelua -70% hintaan *Coolstaffin (mainoslinkki) kesäalesta. Voitin kesäkuussa Juhlamaailman instagram-arvonnasta jätti Flamingo-uimalautan, mutta mulla ei ole mitään käryä missä voisin sitä käyttää – sitä ei nimittäin millään jalkapumpulla pumpata saatika tyhjennetä 😀 Toivon loppu kesälle lisää ihania rantapäiviä ja meressä lillumista. Toivottavasti helteiden myötä kaikki rannat eivät ole kohta sinilevässä!

Heinäkuussa näyttää riittävän lämpöä (vähän ehkä liikaakin) joten paljon uimista ja rantapäiviä on siis tiedossa. Ihanaa heinäkuuta kaikille – nauttikaa kesästä ja koittakaa saada nukuttua trooppisissa öissä 😀

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

MÖKKILOMALLA NAUVON SAARISTOSSA

MUN KESÄN BUCKET LIST – TEKEMISTÄ TURUSSA

MUN PÄIVITTÄINEN IHONHOITORUTIINI KESÄLLÄ + TUOTTEET JOITA KÄYTÄN

 

5 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Ai että rakastan näitä postauksia missä on valittu ne kolme parasta asiaa, jotenkin netti on nykyään täynnä niin paljon negatiivisuutta että ihana lukea positiivisiakin juttuja!❤️

  Ihanaa kesän jatkoa!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Yritän pitää blogin aina positiivisena – turha tänne narista mitään ikävää, kun jokainen ympärillä vain narisee 😀

 2. villananna kirjoitti:

  Kesä on mennyt ihan tolkuttoman nopeasti. En halua loman loppuvan 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kesäkuu meni todella vauhdilla ja niin on kyllä heinäkuukin mennyt. Toivottavasti kesä jatkuisi vielä pitkälle syksyyn <3

 4. Marjut kirjoitti:

  Rannalla on kyllä tullut oltua näillä keleillä. Jotenkin kesäaika on mennyt ehkä hieman nopeammin kuin yleensä, ehkä juuri hyvistä säistä johtuen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.