Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: NIVEAN UUDET MEIKINPUHDISTUSAINEET

*Sisältää mainoslinkkejä

Nivea on merkki, joka on kulkenut mukanani vuosia. Nivea on aina ollut helposti ostettava merkki sen edullisuuden ja laadukkuuden takia. Lisäksi se, että Niveaa saa marketeista on ollut aina itselleni helpotus, sillä maaseudulla asuessa tulee yleensä käytyä ainoastaan paikallisissa marketeissa. Tilaan yleensä kaiken kosmetiikan netistä, mutta välillä kun on pakko saada loppuneen voiteen tilalle uusi, toimii Nivean marketti -valikoima täydellisesti. Nivea lanseerasi uuden meikinpoistosarjan, jota myös ammattilaiset ovat hehkuttaneet suuresti. Varmaan moni on huomannut Nivean uuden mainoksen jossa Janni Hussilta poistetaan meikkiä – no tämä on juuri se sarja. Sain PR-näytteenä (kiitos Success Story PR) nämä uutuudet ja nyt niitä pari kuukautta testanneena uskallan niistä avautua teille 🙂

millainen on Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert Make Up sarja?

Sarjan tuotteet sisältävät mustan ja vihreän teen uutetta ja nämä meikinpuhdistusaineet poistavat myös vedenkestävän meikin ilman tuotejäämiä. MicellAIR teknologia vetää likaa iholta puoleensa kuin magneetti, mutta ihosta ei jää kuitenkaan tahmainen vain puhdas. Sarjassa on kolme eri tuotetta: meikinpuhdistusaine, silmämeikin puhdistusaine sekä puhdistusliinat.

MIKSI PELKKÄ VESI JA SAIPPUA EI RIITÄ MEIKINPUHDISTUKSEEN?

Varmasti moni käyttää meikkien pesemiseen ainoastaan vettä ja saippuaa – itse tein joskus sitä samaa ja sain ihoni todella kuivaan kuntoon. Mitään tahansa saippua ei kannata kasvoihin tyrkätä, sillä usein siitä voi olla vain haittaa. Saippuan kanssa ihoa tulee jynssättyä ihan hullun tavalla ja se aiheuttaa ryppyjä ja ihon kulumista. Ihoa täytyy hoitaa hellästi ellei halua, että iho vanhenee ennen aikaisesti. Jos mitään muuta ei ole saatavilla, kun saippuaa niin parempi vaihtoehto on pestä kasvot edes sillä saippualla, kuin jättää meikit yöksi naamaan. Iho uusiutuu öisin ja jos nukut raskaalla meikillä, imee iho itseensä kaiken lian ja kakan ja aamulla iho on taatusti punainen ja näppyinen. Seuraavan aamun meikki levittyy iholle paljon paremmin, kun iho on edellisenä iltana puhdistettu kunnolla meikeistä ja tärkeintä on käyttää tuotteita, jotka ovat helliä iholle. Eli jos käytät ainoastaan saippuaa meikin pesuun, niin lopeta ettet pilaa kaunista ihoasi ja osta itsellesi kunnollinen meikinpoistoaine.

MEIKINPOISTOAINE – NIVEA MICELLAIR EXPERT

NIVEA MicellAIR Expert Make-up remover poistaa kätevästi paksummankin meikin. Olen itse käyttänyt tällä hetkellä ainoastaan tätä tuotetta meikinpuhdistukseen ja se on ollut kyllä tosi toimiva ja helppo käyttää. Kasvoja ei tarvitse pestä erikseen käytön jälkeen, mutta itse pesen aina kasvot silti myös vedellä. Se on vain vanha tapa, jonka mummini on minulle opettanut. En ole aikaisemmin juuri ajatellutkaan mitään tuotejäämiä, joten on mahtava tietää, ettei tästä jää mitään jäämiä iholle – ja näiden asioiden kanssa pitää olla jatkossa paljon tarkempi. Meillä on vain yksi iho ja siihen ei kannata ihan mitä vain tököttejä laittaa.

Käyttö: muista aina ravistaa ennen käyttöä! Laita ainetta vanulappuun ja paina ainetta hellästi silmiin. Anna aineen vaikuttaa pari sekunttia ja pyyhi silmämeikki pois. Kostuta uusi vanulappu ja pyyhi ylöspäin pyyhkien koko kasvot.

Koko: 400 ml.

Hinta: 8,50€.

Osta: marketit ja verkossa Niveaa myy *Stockmannin verkkokauppa.

MEIKINPOISTOLIINAT – NIVEA MICELLAIR EXPERT

NIVEA MicellAIR Expert Waterproof Make-up Removing Wipes -meikinpuhdistusliinat poistavat tehokkaasti pitkäkestoisen sekä vedenkestävän meikin. Liinoilla saa kätevästi poistettua ripsivärin ja silmämeikin. Tuote lupaa, että se sopii myös herkälle silmänympärysiholle ja samalla se hoitaa silmäripsiä. Meikki lähtee liinoilla hyvin pois, mutta olen kokenut, että liinat jättävät ihoni tahmaiseksi. Liinoissa on myös todella voimakas tuoksu ja olisi kiva, jos tästä olisi myös tuoksuton versio. En käyttäisi näitä jokapäiväisessä käytössä, mutta esim. reissuilla nämä olisivat kätevä apu meikin poistamiseen.

Käyttö: puhdista liinalla silmät sekä koko kasvojen alue sekä kaula. Muista sulkea pakkaus kunnolla käytön jälkeen, etteivät liinat kuivu.

Koko: pakkauksessa on 20 kpl puhdistusliinoja.

Hinta: 4,50€.

Osta: marketit ja verkossa Niveaa myy *Stockmannin verkkokauppa.

silmämeikinPOISTOAINE – NIVEA MICELLAIR EXPERT EYE MAKE UP REMOVER

NIVEA MicellAIR Expert Waterproof Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine poistaa hyvin myös vedenkestävän ripsivärin ja tuote sopii myös piilolinssien käyttäjille. Tämä silmämeikinpoistoaine on suunniteltu juuri silmämeikin poistamiselle ja tuote hoitaa samalla herkkää silmänympärystä ja ripsiä. Tuote sisältää tiivistettyä kuivaöljyä sekä teeuutetta. Teeuute auttaa myös turvotukseen, joten se laskee silmänympärysihon pöhötystä. Käytän itse todella harvoin vahvaa meikkiä, mutta ripsiväriä käytän melkein päivittäin ja tällä tuotteella sen sai helposti pois. Pärjäisin ainoastaan tuolla ensimmäiselläkin meikinpoistoaineella, koska sillä voi puhdistaa sekä silmät, että kasvot. Tämä tuote on tarkoitettu sellaisille, jotka käyttävät vahvempaa silmämeikkiä eli esim. ripsari, luomiväriä ja eyeliner -yhdistelmää.

Käyttö: muista aina ravistaa ennen käyttöä! Tämä tuote on kaksifaasinen eli tuote täytyy sekoittaa hyvin ennen käyttöä. Laita ainetta vanulappuun ja paina ainetta hellästi silmiin. Anna aineen vaikuttaa pari sekunttia ja pyyhi silmämeikki pois.

Koko: 125 ml.

Hinta: 5,90€.

Osta: marketit ja verkossa Niveaa myy *Stockmannin verkkokauppa.

PLUSSAT JA MIINUKSET

+ poistavat tehokkaasti ripsivärin ja paksummankin meikin.

+ ei jätä tuotejäämiä iholle.

+ itse pesen kasvot aina meikinpoistoaineen jälkeen, mutta näillä tuotteilla sitä ei tarvitse välttämättä tehdä ja siksi nämä tuotteet sopivat kätevästi mukaan vaikka mökille ja festareille.

puhdistusliinat olivat todella voimakkaan tuoksuisia. Nämä eivät siis sovi herkkänokkaisille ja astmasta kärsiville.

puhdistusliinat jättivät iholle tahmaisen olon.

Kurkkaa tästä Beautyheavenin videosta, kuinka helposti meikki lähtee Niven uudella meikinpoistoaineella. Onko Nivea sinullekin se tuttu ja turvallinen merkki vuodesta toiseen? 🙂

6 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näitä pitää ehdottomasti kokeilla 🙂

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ovat kyllä kelpo kamaa 🙂

 3. Marjo kirjoitti:

  Näistä haluaisin ehdottomasti testata noita puhdistusliinoja. Otan puhdistusliinoja aina reissuille mukaan kun ovat niin käteviä käyttää eikä tarvitse tuskailla nesteiden kanssa lentokoneissa. Toisaalta jäin vähän miettimään, että jo jättävät ”tahmaisen ihon”. Pitää itse testata.

 4. Mari kirjoitti:

  Nää Nivean uutuudet vaikuttaa tosi kiinnostavilta! Oon muutenkin tykännyt monista Nivean putsareista, joten näitä täytyy kyllä kokeilla :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.