Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: NORDIC HEALTHIN MAGNESIUM SLEEP VOITEET

*Voiteet on saatu PR-näytteenä.

Olen tehnyt seisomatyötä koko elämäni ja nyt vanhetessa olen huomannut, etteivät jalat palaudu työpäivän jälkeen samalla tapaa kuin nuorempana. Mulla on jaloissa nykyään kaikenmaailman kolotuksia, kireyttä ja kipuja. Eipä ole kauaa kun sairastin myös luupiikin, että eipä ole vanhaksi tulemista 😀 Mulla on ollut jo vuosia tapana syödä iltaisin ennen nukkumaan menoa magnesiumtabletti, sillä olen kokenut, että se vaikuttaa positiivisesti unenlaatuun ja se rentouttaa lihaksia. Olinkin innoissani, kun Nordic Health lähetti mulle testattavaksi heidän uudet Magnesium Sleep -yövoiteet 🙂

MITÄ ON MAGNESIUM?

Magnesium on keskeinen tekijä sadoissa aineenvaihdunnan tapahtumissa. Sitä on elimistössä 20–28 grammaa ja puolet magnesiumista on solujen sisällä ja lähes puolet sitoutuneena luustoon. Magnesiumin yleinen saantisuositus on 310–420 milligrammaa. Magnesiumia saa eniten viljavalmisteista, kasviksista, hedelmistä, marjoista, kahvista, mineraalivedestä ja maitovalmisteista (lähde terveyskirjasto).

MAGNESIUM JA VATSA

Magnesiumin puutos on aika harvinaista, sillä sitä on lähes kaikisssa elintarvikkeissa. Kuitenkin IBS ja keliakiaa sairastavilla magnesiumin imeytyminen voi häiriintyä jatkuvien vatsavaivojen takia. Itsehän olen siis kärsinyt magnesiumin puutteesta ärtyneen suolen takia. Olen sairastanut jo vuosia IBS-oireyhtymää, mutta nyt olen vihdoin saanut sen aisoihin vhh-ruokavaliolla, jossa syödään paljon kasviksia ja marjoja. Jos siis kärsit vatsasairaudesta, niin kannattaa ainakin käydä testauttamassa magnesiumtasot lääkärissä ja pohtia magnesium-ravintolisän ottamista mukaan ruokavalioon tai magnesium-voiteiden käyttöä.

NORDIC HEALTH MAGNESIUM SLEEP VOITEET

Sain muutama viikko sitten testiin Nordic Healthin vegaanisia magnesium-voiteita, jotka levitetään iholle ennen nukkumaan menoa. Itselläni on öisin vähän levottomuutta jaloissa, joten olen pääasiassa käyttänyt sleep-voidetta jalkoihin ja varsinkin polviin. Nordic Health Magnesium Sleep -voiteen on tarkoitus edistää rentoutumista ja rauhoittumista juuri ennen nukkumaan menoa.

Olen käyttänyt magnesium-voidetta nyt melkein joka ilta parin viikon ajan ja siitä on tullut itselleni kiva iltarutiini. Voide välillä vähän kihelmöi ja se on ihan normaalia ja kertoo sen hyvästä imeytyvyydestä. Voide on todella riittoisaa, koska koostumus on ohutta. Voide tuoksuu ihan laventelilta ja se sisältääkin rauhoittavia eteerisiä öljyjä ja ihoa kosteuttavaa shea-voita. Voide miellyttävä levittää – se ei tahmaa ja imeytyy välittömästi ihoon.

Nyt parin viikon testauksen jälkeen voin kyllä sanoa, että voide on ihan selkeästi auttanut mulla levottomiin jalkoihin ja kolotuksiin. Jalat saavat ns. rentoutua ja palautua rauhassa yön aikana. En osaa sanoa onko voide auttanut ns. parempaan uneen, kun nukun aina kuin tukki, mutta jalat ovat tuntuneet aamulla vähemmän jäykiltä. Täytyisi kyllävarmaan  varata lääkäriaika, kun epäilen, että mulla on polvissa jotain kulumaa, kun ne kipuilevat ja poksuvat jatkuvasti. Magnesium-voiteesta on ollut kyllä apua polviraukoille.

PS. Magnesium Sleep -sarjasta löytyy oma voide myös lapsille sekä suihkutettava spray-versio.

Käytätkö sinä magnesium ravintolisiä tai voiteita? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

TOUKOKUUN KASVOSUIHKE SUOSIKKI: KOTIMAINEN ERISAN+

LUPPASET – SUOMEN SÖPÖIN VAATEMERKKI

TESTAA PUHDIN TERVEYSPAKETILLA MITEN ELIMISTÖSI VOI + ALEKOODI

 

 

 

 

2 kommenttia

  1. Katerina kirjoitti:

    Onko tälle voideelle ikärajoituksia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.