Hae
Diiskuneiti

VASTAUKSENI SUNSHINE BLOGGER AWARD -HAASTEESEEN

Bongasin HannaMarian blogista Sunshine Blogger Award -haasteen ja koska olen saanut paljon uusia lukijoita, niin ajattelin, että tämä haaste sopisi nyt täydellisesti blogiin, niin kaikki uudetkin lukijat saavat vähän taustatietoja ja historiaa minusta ja blogistani. Lisää minusta voi käydä lukemassa artikkelista blogimuutto + esittelyssä Diiskuneiti.

1. MIKÄ ON BLOGISI TARINA JA KUINKA SE ALKOI?

Diiskuneiti ei ole ensimmäinen blogini vaan aloitin bloggaamisen ensimmäisen kerran jo vuonna 2012 blogeissa Label This ja Perfect Moment. Jotenkin etsin silloin itseäni ja paikkaa blogimaailmassa ja en oikein osannut kirjoittaa mistään järkevästä, vaan koko bloggaaminen oli silloin ns. muotijuttu ja eihän siitä mitään oikein tullutkaan. Lopetin molemmat blogit, mutta vuosien valuessa eteenpäin huomasin miettiväni bloggaamista päivittäin. Tiesin, että minulla on jotain annettavaa ja päätin aloittaa alusta ja pääsin suoraan bloggaamaan Keskisuomalaisen Stoori.fi blogiportaaliin vuonna 2016 ja tänne Vaikuttajamedialle siirryin helmikuussa 2019.

2. MITÄ INTOHIMO TARKOITTAA SINULLE?

Intohimo on mulle sellainen asia, jota en saa mielestäni, kuten esim. tämä bloggaaminen. Kirjoittelen päivittäin paperille postausideoita, kuin vanha räppäri konsanaan. Kun saan inspiraation oli asia mikä tahansa, niin sitä paloa ei sammuta mikään.

3. MITÄ TEET RENTOUTUAKSESI?

Katson elokuvia tai piirrettyjä. Luonnossa käveleminen on myös todella rentouttavaa.

4. VIIMEISIN MATKASI?

Olin helmikuussa Fuerteventurassa. Siitä löytyykin oma postauksensa täältä viisi parasta hetkeä Fuerteventuran matkalta.

5. MATKUSTATKO YLEENSÄ YKSIN VAI RYHMÄSSÄ?

Matkustan aina jonkun kanssa. Haaveena olisi kyllä lähteä myös yksin reissuun. Keväällä seurasin innolla Kristiinan #määmatkaa Instagramissa, jossa hän matkusti yksin viikoksi Kreikkaan ja storyjen kautta hän kuvasi hauskasti kaikkia kommelluksiaan ja sitä, että millaista on esim. lähteä yksin syömään ravintolaan ulkomailla yms! Kaikki videot löytyy edelleen Kristiinan Instagramin kohokohdista tästä.

6. UNELMAKOHDE, JONNE OLET AINA HALUNNUT MATKUSTAA?

Bora Bora! Olen halunnut sinne aina, mutta matka on pitkä ja ne maksavat hunajaa. Jos joskus mua kositaan ja voitan lotossa, niin ilmotan jo kihlautuessa, että häämatka on sitten Bora Boralle 😀

7. MIKÄ ON VIIMEISIN KIRJA, JONKA OLET LUKENUT?

Noidan oppikirja. Ostin tuon nuoruusajan kulttikirjan kirjakaupasta ja ahmaisin sen parissa illalla. Se oli kyllä oikeasti vieläkin pelottava ja näin painajaisia.

8. MIKÄ ON LEMPI KIRJALLISUUDEN LAJISI?

Mä luen todella vähän kirjoja, mutta ehkä kauhu on parasta.

9. MITÄ TYKKÄÄT JAKAA SOSIAALISESSA MEDIASSA? 

Jaan someen arkisia ja positiivisia juttuja. Haluan, että kun jengi käy mun somekanavissa, niin ne saa siitä hyvänmielen ja jotain vinkkejä takataskuun.

10. MIKÄ ON SUHTEESI ASUINPAIKKAASI? 

Muutin Turun keskustasta noin 15 minuutin ajomatkan päähän Lietoon. Aluksi sain aika kulttuurishokin muuttaa ns. maalle, mutta musta on kyllä kuoriutunut kunnon landenainen ja nyt olisi vaikeaa kuvitella, että asuisin kaupungin sykkeessä. Oma piha, naapurin pihalta pääsee Aurajokeen uimaan, ympärillä metsä ja lyhyt matka Turkuun – mitä muuta sitä tarvitsisikaan. Turku on mulle rakas synnyinkaupunki ja tuskin tulen koskaan muuttamaan tämän kauemmaksi Turkua.

11. MITÄ HALUAISIT EDISTÄÄ MAAILMASSA? 

Positiivisuutta ja toisten huomioimista. Kaikki on nykään niin negatiivista, somekiusaaminen on lähtenyt aivan lapasesta.  Heitä vastaantulijalle hymy tai jätä kiva kommentti somessa – kaikki voittaa!

Haluan haastaa tähän mukaan seuraavat bloggaajat: Maria Glow, Blinger Shimmer, MouMou, Queen Of Eve, The WHAT ja Lumikumpu.

7 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kiitos haasteesta! <3

 2. Iina / MouMou kirjoitti:

  Kiitos haasteesta! Koetan vastata mahdollisimman pian. 🙂

  http://moumou.fi

 3. Marjo kirjoitti:

  Mielenkiintoinen haaste 🙂 Olen tehnyt vähän samanlaisia joskus muinoin. Tällaisista postauksista saa aina kivasti lisätietoja bloggaajasta ja tauoista blogin takana.
  Blogi, jossa on positiivinen ote miellyttää minua. Se tarkoita ettei voisi kirjoittaa
  myös epäkohdista ja parannettavista asioista mutta sellaista ”pelkkien epäkohtien esiin kaivamista” en vain jaksa lukea.
  Sinun blogisi on positiivinen ja iloinen!

 4. Sorakukka kirjoitti:

  Täytyypä käydä kirjastossa katselemassa tuota kirjaa. Itseä kiinnostaa kaikki tämmöinen.

  Nettikiusaaminen on kumna ilmiö. Kirjoitetaan loukkaavia juttuja mutta epäilen että kasvotusten sen kiusaajan volyymi pysty huomattavasti alempana. Näitä on hyvä tuoda esiin kun puhutaan positiivisuudesta. Se on tärkeää. Kiitos siis siitä

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Tuo on ihan paras kirja ikinä 😀
   Nettikiusaaminen on kyllä lähtenyt ihan lapasesta, en vaan voi ymmärtää miksi pitää aina ilkeillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.