Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

PITKÄHIHAISET MAKSIMEKOT

Kaupallinen yhteistyö: Lindex & Adtraction
*Sisältää mainoslinkkejä

Olen aina viihtynyt pitkissä mekoissa ja jos mekossa on vielä pitkät hihat niin avot! Tykkään kesäisin käyttää ilmavia maksimekkoja lyhyiden mekkojen sijasta, niissä kun ei tarvitse koskaan miettiä, että koska tulee tuulenpuuska, joka paljastaa takapuolen. Muistan kerran, kun lyhyen mekkoni helma oli jäänyt kiinni laukkuuni ja olin kävellyt tyytyväisenä vaan peppu paljaana kaupungilla, onneksi yksi nainen uskalsi sanoa, että hei sulla näkyy peppu. Jos puen lyhyen mekon, niin laitan aina niiden alle nykyään minisortsit (selkeästi jäänyt traumoja), jolloin tuulenpuuskista ja mekon alle menevistä ampiaisista ei tarvitse panikoida. Maksi + pitkät hihat tuntuu välillä ihan mahdottomalta yhtälöltä ja pitkähihaisia maksimekkoja ei ihan noin vaan löydykään. Kun Lindex ehdotti minulle yhteistyötä, kävin ensiksi selaamassa heidän verkkokaupan läpi, että löytyisikö sieltä pitkähihaisia maksimekkoja – ja voi kyllä sieltä löytyi vaikka millaisia ihanuuksia ja valitsin niistä itselleni kolme mallia. Kovilla kesähelteillä spagettiolkain-mekot ovat must, mutta itse yritän suojautua aina auringolta, joten siksi suosin pitkiä mekkoja, koska yritän säästää ihoani ja minulle tulee auringosta yleensä todella huono olo ja ihoa voi kuumottaa koko yön. Nämä valitsemani pitkähihaiset maksit sopivat hyvin töihin, arkeen ja miksei kesäisiin juhliin ja festareillekin.

Paisley-kuvioitu sifonkimekko

Tämä on niin täydellinen festarimekko. Mekossa on paisley-kuviointi ja kaula-aukosta roikkuu söpöt tupsunauhat. Mekko on todella ilmava ja siitä paistaa hieman läpi eli tämän alle kannattaa pukea alusmekko. Mekossa on romanttiset röyhelöreunat vyötäröllä sekä hihansuissa. Tämä mekko tulee varmasti olemaan itselleni kovassa käytössä kuumimpina hellepäivinä. Minulle mekko on niin pitkä (olen 158 cm), että kenkiä ei edes tuolta alta näy, mutta tähän voisi yhdistää kivasti vaikka jotkin bootsit tai nilkkurit. Minulla mekko on koossa L ja mekko on todella over-size, eli älä missään nimessä ota omaa kokoasi isompaa. Luulenpa, että jopa yksi koko pienempi olisi tästä mekosta paras valinta.

Koot: XS-XL.

Hinta: 39,90€.

Osta täältä: *Lindexin verkkokauppa – sifonkimekko.

Pilkullinen viskoosimekko

Tässä mekossa on ihana röyhelöhelma ja vyötäröllä on solmittava nauha. Tykkäsin itse erityisesti mekon kukkakuvioinnista ja mekko sopii hyvin myös juhliin. Mekko levenee hieman alaspäin ja vyötäröllä on kuminauha sekä rypytys. Mekossa on pyöreä pääntie ja mekko suljetaan yhdellä napilla. Minulla mekko on koossa L ja mekko ulottuu hieman polven alapuolelle. Mekko tuntuu mukavalta päällä eikä ole mikään makkarankuori. Valkoinen lierihattu päähän ja chic-look on valmis. Tähän mekkoon yhdistäisin ehdottomasti espadrillot tai korkokengät.

Koot: XS-L.

Hinta: 39,90€.

Osta täältä: *Lindexin verkkokauppa – viskoosimekko..

Kuviollinen verkkokangasmekko

Rakastuin tähän mekkoon heti ensisilmäyksellä. Mekko on läpikuultavaa verkkokakangasta, joten alusmekko tai esim. sortsit ja toppi kannattaa pukea mekon alle. Mekossa on pitkät hihat ja mekko on todella joustavaa materiaalia. Mekon saa joko leopardi- tai seeprakuosilla ja itse rakastuin tuohon leopardikuosiin. Mekko on melko suora malli, mutta vyötäröllä on leikkaus ja kuminauha. Mekon voi pukea myös kivasti housujen kanssa ja mekkoon sopii söpöt ballerinat tai korkokengät.

Koot: XS-XL.

Hinta: 29,90€.

Osta täältä: *Lindexin verkkokauppa – verkkokangasmekko..

Mikä näistä kolmesta oli sun lemppari? Mekko ostoksille Lindexille pääset *tästä. Kesämekot myydään pois N Y T, joten ei kannata jäädä liikaa haaveilemaan, sillä kesäkuussa ei varmasti löydä enää mistään kesävaatteita, kun syys-mallisto pukkaa silloin jo päälle sekä vaate-, että kenkäkaupoissa. Itsehän heräsin viime kesänä heinäkuussa siihen, että pitäisi saada jotain kesämekkoja ja kaupoissa ei ollut enää mitään kivaa jäljellä 😀

Kaupallinen yhteistyö: Lindex & Adtraction

5 kommenttia

 1. Marjut kirjoitti:

  Mekot on niin mun lemppareita. Erityisesti tuo viimeinen mekko, leopardi kuviolla on suosikkini. Tällä hetkellä olen todella tykästynyt kyseiseen kuvioon. Hyvältä näyttää kyllä kaikki mekot 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Kiitos! 🙂
   En käytä melkein ikinä housuja, ainoastaan vain tunikoita ja mekkoja. Toi leopardimekko oli näistä munkin lemppari – aivan ihana! 🙂

 2. Jenni S. | Big mamas home kirjoitti:

  Superkauniita mekkoja kaikki. Eivät ihan sitä omaa pelkistetympää tyyliä, mutta kauniita. Sinun päälläsi tuo paisleykuvioinen on oma suosikkini.

 3. Marleena kirjoitti:

  Kuviin tuo ihanasti eloa nuo ilmapallot! Minun lemppari mekkoni on tuo keskimmäinen ?

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Multa ei löydy kuin pari maksimekkoa ja nekin hihattomia, pitää ehkä laittaa pitkähihaisena hankintaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.