Hae
Diiskuneiti

TYKÄTYIMMÄT INSTAGRAM KUVAT JA TARINAT NIIDEN TAKAA 2021

Tänään on vuoden 2021 viimeinen päivä ja sen kunniaksi keräsin tähän artikkeliin mun Instagramin yhdeksän suosituinta kuvaa tänä vuonna. Instagramissa pyörii taas tuttuun tapaan #topnine2021 -haaste, jolla saa selville oman Instagramin tykätyimmät kuvat vuodelta 2021. Oman Top Ninen voit kurkata täältä. En tiedä kuinka luotettava tämä on, koska mulla on ollut kesästä asti käytössä tykkäysten piilotus ja tuntuu, että nämä kaikki kuvat ovat nyt alkuvuodesta. Noh tässä kuitenkin tulee Top Ninen mielestä tykätyimmät kuvat ja tarinat kuvien takaa 🙂

Tässä tulevat vuoden tykätyimmät Instagram-kuvat ja tarinat niiden takaa:

MUUMIEN KAHVILLA

Keväällä korona sulki kaikki ravintolat ja kahvilat. Kuljin eräänä päivänä Kauppakeskus Hansan poikki ja minua odotti tämä näky. Arnolds ja Moomin Shop olivat keksinäät mahtavan yhteistyön ja tuoneet suljettuun Arnoldsin kahvilaan Muumi-pehmoja kahvittelemaan. Kuinka ihana idea ja tästä näystä oli varmasti iloa monille.

LUMINEN TURKU

Tammikuussa taikatalvi saapui Turkuun ja nappasin kävelyllä tämän ihanan kuvan jokirannasta. Muistan vieläkin tuon sunnuntaipäivän, kun kävellessä lumi narskui kenkien alla ja oli ihan kauhean kylmä. Moni muukin oli lähtenyt jokirantaan kävelylle ihmettelemään yöllä satanutta lunta.

KIRSIKKAPUIDEN KUKKALOISTOA

Toukokuussa täällä Turussa saatiin nauttia jokirannan kirsikkapuiden upeasta kukkaloistosta. Vaikuttajamedian Hanna oli muuttanut juuri Turkuun ja sovittiin treffit jokirantaan. Otettiin ihania kuvia meistä ja kirsikkapuista. Nautittiin lämpimästä auringonpaisteesta ja höpöteltiin hulluna kaikkea ja juotiin vähän viiniäkin – ihana päivä.

MUURLAN MUUMI-UUTUUKSIA

Esittelin tässä postauksessa Muurlalta saatuja uusia ihania emalimukeja, chop & serve lautoja ja Muumi-lasipulloja. Näitä monet teistä ihaili kovin ja tuotteet ovat itselläni edelleen kovassa käytössä päivittäin. Juon nykyään kahvini melkein aina tuosta emalimukista, koska kahvi pysyy siinä pidempään lämpimänä.

YSTÄVÄNPÄIVÄ

Kilisteltiin bestiksen kanssa ystävänpäivänä kuohuvalla ja vein ystäväni taaperolle pienen Muumi-yllätyksen. Ystäväni teki mulle ihanat ranskanletit (osaisinpa itsekin) ja kyläilyn jälkeen lähdettiin mieheni kanssa viettämään meidän viidettä vuosipäivää illalliselle Trattoriaan.

UUSI PROFIILIKUVA

Sain yhtenä aamuna päähäni, että haluan jonkun uuden profiilikuvan someprofiileihin ja kuvan piti olla tietenkin överi Muumimainen. Heitin Muumi-mekon päälle, Mymmeli kainaloon ja räps. Ihana Elli teki tästä myös myöhemmin hauskan muokkauksen, joka löytyy mun Instagramista.

HYVÄÄ VAPPUA JA BYE PUPU

Vappu on yksi mun lemppari juhlista ja sen varmaan huomaa tästä kuvasta hah. Tuon pupupallon kohtalo oli niin surullinen, sillä laitoin sen imuroinnin ajaksi parvekkeelle ja se oli jotenkin päässyt livahtamaan aivan pienestä ikkunan raosta avaruuteen. Kävin sitten ostamassa uuden pallon – money well spent 😀

EKAT TORIKAFFET

Käytiin keväällä äidin ja siskon kanssa jääkahvilla legendaarisessa Einon kahvilassa kauppatorilla. Aurinko paistoi ihanasti, mutta oli silti todella kylmä. Muistan, että äidilläni oli kauhea nälkä ja kun oltiin juotu kahvit, niin hän haki kotimatkalle torigrilliltä grillimakkaran ja musta se oli niin kovin hauskaa – en tiedä miksi 😀

MARTINEXIN MUUMI-UUTUUKSIA

Sain Martinexiltä suloisen PR-lähetyksen keväällä, jossa oli mukana mm. nämä uudet kahvi ja teepurnukat. Mullahan on näitä Muumi-purkkeja aikamoinen määrä ja vaihdankin kahvipurkit aina vuoden aikaan sopivaksi. Nyt mulla on esim. käytössä syys/joulu-purkit ja täytyy vaihtaa ne pian keväisempiin.

Tässä oli mun vuoden 2020 Instagramin yhdeksän suosituinta kuvaa. Joko katsoit oman #topnine2021?

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

VUODEN 2021 LUETUIMMAT ARTIKKELIT

MEIDÄN JOULU 2021

JOULUKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *