Hae
Diiskuneiti

OHJEET JA TUOTEVINKIT MIESTEN IHONHOITOON

*Sisältää mainoslinkkejä

Blogit ovat täynnä tuotevinkkejä naisten ihonhoitoon, mutta miesten ihonhoidosta ei juuri puhuta. Oma mieheni alkoi parisen vuotta sitten vähän kiinnostumaan voiteista ja seerumeista, joilla itse läträän. Miehen käytti aluksi varovaisesti ja ehkä salaakin minun tuotteitani ja hän oikein useasti saunan jälkeen pyysi, että voisinko rasvata hänen naamansa 😀 Ehdotin, että jos ostettaisiin hänelle ihan omat miesten ihoa varten suunnatut tuotteet ja näin me teimme. Mieheni ei ole ilmeisesti ikinä aikaisemmin hoitanut ihoaan ja onkin ollut hauska nähdä, miten hänen ihonsa on parantunut ja tullut kimmoisammaksi ja kirkkaammaksi, kun hän on alkanut puhdistamaan ja rasvaamaan kasvojansa.

Miesten ihonhoito tuntuu olevan välillä vähän jopa tabu ja eihän se tulisi kuulonkaan, että miehet sipaisivat saunan jälkeen seerumia ja yövoidetta kasvoilleen. Voi kuinka monta kertaa olen tarjonnut miehille mökillä voidetta ja kuullut sen legendaarisen lauseen ”minähän en mitään voiteita käytä” 😀 Kaikilla meillä on vain yksi iho ja sitä olisi hyvä hoitaa ellei sitten halua vanhentua ennenaikaisesti. On myös miehiä, jotka hoitavat ihoaan paremmin kuin jopa naiset, mutta sitten on myös se ryhmä, joka ei ole välttämättä ikinä tehnyt iholleen mitään. Joten te kaikki miehet siellä ruudun toisella puolella – kerron teille nyt kolme miesten ihonhoidon ”must” juttua sekä suosittelen kaikkiin kategorioihin sopivat tuotteet ja edulliset sellaiset, koska tiedän, että moni ei ole valmis panostamaan voiteisiin monia kymppejä 🙂

Teidän miesten iho poikkeaa naisten ihosta ainoastaan sillä, että teillä kasvaa parta ja parranajon jälkeen iho saattaa olla arka ja punoittava ja erityisesti silloin ihoa pitää kosteuttaa kosteusvoiteella. Miesten tulee hoitaa ihoa ihan yhtä paljon, kuin naistenkin ja kunnollisella ihonhoidolla välttyy ennenaikaiselta vanhemiselta eikä iho näytä harmaalta ja väsyneeltä. Jos et ole koskaan hoitanut ihoasi, niin aloita se viimeistään nyt. Noudata vaikka aluksi kaksi viikkoa tätä ohjelmaa ja lupaan, että ihosi kunto nousee aivan uudelle tasolle. *Bangerhead -verkkokaupassa on todella kattava valikoima miesten ihonhoitotuotteita ja poimisin sieltä teille muutaman tuotevinkin.

1. PESE KASVOT AAMUIN ILLOIN

Se ei ole vaikeaa, eikä siihen mene kuin pari minuuttia, mutta välillä se tuntuu ylitse pääsemättömältä myös itselleni, mutta suosittelen kyllä tsemppaamaan tässä asiassa 😀 Yritä ottaa tavaksi, että peset kasvot heti herätessä, sekä illalla ennen petiin menoa. Suosittelen käyttämään iltapesulla kasvoille tarkoitettua puhdistusainetta, niin saat puhdistettua päivän aikana tulleet ilmansaasteet ja muun lian iholta pois.

Tuotevinkki: syväpuhdistava kasvojen puhdistusaine *Raw Naturals 7,90€.

2. KUORI KASVOT EDES KERRAN VIIKOSSA

Iholle kertyy päivän aikana todella paljon likaa, talia, kuonaa ja näiden yhtälönä syntyy usein myös mustapäitä. Kuorinta-aineet poistavat välittömästi iholta rasvaa ja kuolleita ihosoluja. Tukkeutuneet ihohuokoset on välillä pakko putsata ja kuorinta esim. saunan jälkeen toimii siihen parhaiten.

Tuotevinkki: Loreal Men Expert *kuoriva puhdistusvoide 9,41€.

3. KOSTEUSVOIDE ON KAIKEN A JA O

Kasvovoide, kasvovoide, kasvovoide! Muista aina levittää puhdistetulle iholle kosteusvoidetta! Voide kosteuttaa kuivaa ihoa, ehkäisee ryppyjä ja pitää ihon kirkkaana ja terveen näköisenä. Kosteusvoidetta tulisi laittaa kasvoille aamulla sekä illalla, mutta varsinkin illalla. Kosteusvoide vaikuttaa, kun iho nukkuu ja aamulla peilistä katsoo erittäin komea mies. PS. parranajon jälkeen kosteusvoide vähentää ihon ärsyyntymistä sekä ihon punoitusta.

Tuotevinkki: kosteusvoide, joka sopii myös parranajon jälkeen, *American Crew 5,89€.

Jätä tässä kuussa pari kebua ostamatta ja käytä ne rahat itseesi ja nimenomaan ihosi hyvinvointiin. Kurkkaa kaikki miehille tarkoitetut ihonhoitotuotteet *tästä ja tilaa tuotteet kätevästi suoraan pakettiautomaattiin. Jos kärsit silmäpusseista tai tummista silmän alusista, niin suosittelen myös silmänympärysvoiteen aloittamista asap 🙂

11 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Jätä pari kebuu ostamatta?hyvin vedetty!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   No eikös tai ”jätä kaljalaatikko” ostamatta 😀
   Mutta ei saa yleistää, ei kaikki oo tuollaisia, mutta oma mieheni on kebabin ja oluen ystävä 😀

 2. PaulaKristiiinaa kirjoitti:

  Toivottavasti tämä postaus eksyy mahdollisemman monen miehen eteen! ?
  Peruskouluun pitäisi erillinen ohjauksella pojille pitää ihonhoidon opit – tunteja ?
  Miehillä on hyvä etu ettei tarvitse meikkeihin turvautua niin miksi ei voi pienellä panostuksella olla vielä hohdokkaampi?
  Huomaa, että tiedän liikaa miehiä joita ei kinosta. Anteeksi pieni avautuminen!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Hahah, olen niin samaa mieltä 😀
   Kaikki miehet, jotka mä tunnen on todellakin noita ”minä en mitään rasvaa laita” ihan kuin se olisi jotenkin noloa ja naisten juttu, vaikka se ei ole todellakaan!

 3. NelliL kirjoitti:

  Kiitos muistuttuksesta, pitää tehdä pojalle kuorinta-aine kasvoille.

  https://villananna.blogspot.com

 4. Asta B. kirjoitti:

  Jos ihan totta puhutaan, meillä mies on parempi ihonhoitaja kuin minä :-DDD Hän on alkanut käyttämään kasvonaamioita ja kuorimaan ihoa jo teininä ja meillä se menee niin päin, että minä lainaan mieheltä ihonhoitotuotteita. Hupsista 😀

 5. satu kirjoitti:

  Meillä ne keburahat menevät työkaluihin, mutta hyviä vinkkejä. Välitän ne eteenpäin 🙂

 6. Marjut kirjoitti:

  Miehiltä tosiaan usein jää ihonhoito vähäiselle. Meillä mies toki kasvot pesee ja rasvaa jos iho on kuiva ja kiristävä. Siihen se sitten oikeastaan jää. Mutta mun mielestä ikääntyminen sopii miehille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.