Hae
Diiskuneiti

GYADAN VEGAANISET HIUSTENMUOTOILUTUOTTEET + KOLME ARKIKAMPAUSTA

*Sisältää mainoslinkkejä

*TUOTTEET SAATU PR-NÄYTTEENÄ.

Sain Waku-Organicsilta testiin Gyada -luonnonkosmetiikkamerkin vegaanisia hiusten muotoilutuotteita. Gyada Cosmetics on italialainen merkki ja heidän missionaan on tarjota laadukasta kosmetiikkaa luonnon omista raaka-aineista. Kaikki Gyadan tuotteet ovat vegaanisia ja ne eivät sisällä: BHA-happoa, butyylihydroksitolueenia, väriaineita, EDTA:ta, polyetyleeniglykolia, parabeeneja, vaseliinia, natriumlauryylieetterisulfaattia, natriumlauryylisulfaattia tai silikoneja. Suomessa Gyada Cosmeticsin tuotteita myy *Waku-Organics verkkokauppa.

KIILTOA ANTAVA MUOTOILUSUIHKE

Tämä muotoilusuihke on tarkoitettu kuiville hiuksille ja itselläni hiukset ovat kesän jälkeen olleet todella hauraat – kiitos auringon! Suihketta kannattaa laittaa pesun jälkeen kuivattujen hiusten latvoihin. Hiuksista tulee heti pehmeät ja kiiltävät + suihke suojaa hiusta lämpörautojen ja hiustenkuivaimen lämmöltä. Suihke sisältää manteli-, argan-, ja rypälesiemenöljyjen sekoitusta. Kuten melkein kaikki Gyadan hiuksille tarkoitetut tuotteet, niin myös tämä estää kaksihaaraisten kasvua.

Tuotteen hinta: 19,90€.

Tuotteen koko: 100 ml.

*Osta täältä.

TUUHEUTTAVA MUOTOILUSUIHKE

Tämä suihke on hyvä, jos hiuksesi ovat todella ohuet sekä hennot ja haluaisit niihin hieman tuuheutta. Olen käyttänyt itse suihketta pesun jälkeen kuiviin hiuksiin, ennen kampausta. Se antaa mukavasti nostetta, kiiltoa ja kiinteyttä, mutta ei kuitenkaan tahmaa ja tee hiuksista rasvaisia. Suihke tuoksuu ihanalta ja se sisältää takiaista, arnikkia, kamomillaa, aloeta, malvaa ja humalaa.

Tuotteen hinta: 19,70€.

Tuotteen koko: 120 ml.

*Osta täältä.

MUOTOVAAHTO

Käytän harvemmin hiusten kuivauksessa hiustenkuivaajaa, sillä annan hiusten kuivua melkein aina luonnollisesti. Joskus kuitenkin on kiire ja silloin hiustenkuivain on pelastus. Käytän hiustenkuivaimen kanssa aina muotovaahtoa. Pulloa täytyy aina muistaa ravistaa ja muotovaahtoa ei tarvitse puristaa kädelle kuin golfpallon verran. Ota toisella kädellä sormiisi muotovaahtoa ja ”harjaa” sormet hiusten läpi. Itse laitan muotovaahtoa vain noin puolesta välin, eli tyveen en laita sitä laisinkaan. Tämän jälkeen kuivaus ja hiusten muotoilu. Tämä Gyadan muotovaahto on ihana, koska se tekee hiuksista todella tuuheat. Muotovaahto tuoksuu hyvälle ja se ei tahmaa hiuksia ollenkaan! Tuote on alkoholiton ja se sisältää aloveraa ja arabikumia.

Tuotteen hinta: 19,95€.

Tuotteen koko: 200 ml.

*Osta täältä.

MUN KOLME SUOSIKKI ARKIKAMPAUSTA

Tykkään päästä arkena helpolla kaikessa ja tämä koskee myös hiustenlaittoa. Olen aikamoinen nutturoiden, ponnarin ja lettien käyttäjä, mutta jos töiden jälkeen on menoa esim. kaveritreffit yms. on kiva laittaa hiuksia vähän näyttävämmin.

1. MAAILMAN HELPOIMMAT KIHARAT

Oppisin tämän kikan joskus Mona’s Daily Stylen blogista ja tätä vinkkiä olen käyttänyt varmaan sata kertaa. Tee itsellesi korkeat saparot. Hiero hiuksiin muotoilutuotetta. Jaa saparot kolmeen osaan ja kiharra jokainen osio erikseen. Kihartamisen jälkeen avaa hiukset ja tadaa olet saanut ihanat löysät kiharat ja aikaa tähän menee alle 10 minuuttia!

2. MYMMELIN NUTTURAT

Hiukset auki ja päälaelle kaksi pientä nutturaa, en tiedä sopiiko tämä 32-vuotiaalle, mutta minun mielestä kampaus on hirvittävän söpö ja helppo tehdä. Mulla menee hiukset luonnostaan aina vähän kiharalle ja laineille, mutta välillä myös tykkään suoristaa hiukset. Välillä teen nutturoista rusetit, joka on kätevä tehdä niin, että vetää ylijääneet hiukset nutturan läpi ja pinnillä kiinni,

3. SÖPÖT SAPAROT

Tämä on yksi mun käytetyimmistä kampauksista. Eli tee löysät saparot mahdollisimman alas ja vedä hiusten latvat pompulasta läpi. Hiukset ovat tavallaan auki, mutta eivät kuitenkaan niskassa kiinni. Tämä on ihanan ilmava kampaus esim. kesällä, kun haluaa, että hiukset ovat auki, mutta eivät hiosta niskaa ja selkää. Kampaus toimii hyvin myös talvella pipon kanssa.

Oletko kokeillut jo Gyada Cosmeticsin tuotteita? ?

Hyppää ostoksille *tästä.

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: GYADAN UUSI SPIRULINA-LEVÄÄ SISÄLTÄVÄ HIUSTENHOITOSARJA

TESTISSÄ: GYADAN UUDET VEGAANISET KASVOJEN PUHDISTUSTUOTTEET

6 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Olen testaillut ja oikein positiiviset fiilikset tuotteista jäi 🙂

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/07/gyada.html

 2. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Tämä on itselleni vieras tuotemerkki. Kokeilemisen arvoiselta kuulostaa.

 3. Minnea kirjoitti:

  Ihan uusi merkki mulle, mutta vaikuttaa hyvältä! Ihanat nuo sun kampaukset! Voi, kun jaksaisin kihartaa omiakin hiuksia useammin! Tulisi viimeistellympi fiilis.

  Minnea
  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.