RESEPTI: KANA-NUUDELIWOKKI (GLUTEENITON, KETO, VHH)
*Sisältää mainoslinkkejä
Mun lemppari ruoka on ollut jo monta vuotta kana-riisinuudeliwokki. Nyt kun olen siirtynyt vähähiilihydraattisen ruokavalion pariin, on riisinuudelit pitänyt karsia pois ruokavaliosta. Olen testannut ketogeeniseen ruokavalioon sopivia Shirataki-nuudeleita useamman kerran eri resepteissä, mutta en ole tykännyt niistä ollenkaan, koska niissä on epämiellyttävä tekstuuri. Päätin kuitenkin antaa niille vielä yhden mahdollisuuden ja kaivoin esiin tämän vanhan kanawokkini reseptin ja korvasin riisinuudelit Shirataki-nuudeleilla ja kuinkas ollakaan ne sopivat tähän ruokaan ihan täydellisesti ja lopputulos on ihanan kermainen ja maukas 🙂
Shirataki-nuudeleita myy isommat ruokakaupat ja niitä voi myös ostaa esim. Fitnesstukun -verkkokaupasta *täältä!
VALMISTUSAINEET
- 1 pussi Shirataki-nuudeleita.
- 400g wokvihanneksia.
- 350-400 g kanasuikaleita.
- 2 dl kuohukermaa.
- 2 rkl maustettua tuorejuustoa esim. valkosipuli tai yrtit.
- Suola, curry, valkosipuli, pippuri.
VALMISTUSOHJEET
- Ruskista ja mausta kanasuikaleet.
- Wokkaa vihannekset ja lisää sekaan Shirataki-nuudelit (muista valuttaa nuudeleiden neste pois).
- Lisää sekaan ruskistetut kanasuikaleet ja mausta.
- Kaada sekaan 2 dl kuohukermaa ja anna hautua pienellä lämmöllä.
Tämä on helppoa ja hyvää arkiruokaa ja mikä parasta – se on myös gluteenitonta ja sopii ketogeeniseen-, ja vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. PS. muista olla mukana vähentämässä ruokahävikkiä ja tilaa elintarvikkeet *Matsmartin hävikkiruokakaupasta.
SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:
LUE MYÖS:
Tuo nuudeli onkin itselleni ihan vieras, pitää tutustua tarkemmin 😊
ite en tykänny shiratakista..
Mun on pitkään tehnyt mieli jotain wokki ruokaa. Ehkä se olis tää?
Tämäpä on näppärä resepti! Ja niin helppo, että uskallan itsekin kokeilla.