Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

TESTISSÄ: EDULLISET ESSENCEN MEIKIT

Kaupallinen yhteistyö: Essence Suomi
*Sisältää mainoslinkkejä

Kukapa ei haluaisi ostaa meikkejä, jotka ovat laadultaan hyviä sekä myös edullisia? Olen aina itse hankkinut ulkomaanreissuilla matkalaukkuun jonkin verran edullista kosmetiikkaa – jotkin tuotteet ovat olleet mahtavia, mutta usein halppis ostokset ovat olleet suoraa roskiskamaa. Aikoinaan Saksan matkalla tutustuin ensimmäistä kertaa Essencen kosmetiikkaan, johon ihastuin ja harmistuin, kun sitä ei silloin vielä Suomessa myyty. Hamstrasin matkalaukkuun aina tuhottomasti erilaisia ja vähän erikoisempia meikkejä, joita en välttämättä kotimaassa olisi uskaltanut tai raaskinut ostaa. Kun hinta on edullinen, niin silloin tulee kokeiltua helposti erisävyisiä luomivärejä, meikkikyniä ja huulipunia, joita muuten ei ajattelisi edes käyttävän. Nyt vihdoinkin Essencen kosmetiikkaa saa myös Suomesta, joka on ollut monelle suomalaiselle ilouutinen. Jutellessani ystävieni kanssa on monia tuntunut epäilyttävän voiko edullinen kosmetiikka olla laadullisesti hyvää ja tämä asia päätettiin selvittää ystäväni Ninnin kanssa. Ollaan nyt muutamia kuukausia testailtu oikein urakalla Ninnin kanssa Essencen tuotteita ja olemme molemmat ihastuneet niihin aivan totaalisesti.

Meikkivoiteet ovat olleen äärimmäisen peittäviä ja pysyvät kasvoilla hyvin useita tunteja. Testailimme minulle ”festareiden kestävää” meikkivoidetta ja parhaaksi osoittautui Stay All Day 16h, joka peitti hyvin näpyt ja silmäpussit. Jos haluaa, että meikki pysyy hyvin useita tunteja, niin suosittelen suihkuttamaan meikin päälle meikinkiinnityssuihketta. Oma suosikkini Essencen meikkivoiteista on Soft Touch Mousse, jonka ihana vaahtomainen koostumus antaa iholle mattapinnan ja on luonnollisen näköinen sekä kasvot näyttää sileiltä. Käytän tätä meikkivoidetta päivittäin, sillä se antaa ihon hengittää vapaasti, eikä ole yhtään raskas.

Puutereita löytyy useampaa eri sorttia. Camouflage 2 in 1 on suosikkini, sillä se tuntuu kuin puuterilta, mutta peittää mielestäni paremmin kuin normaalit puuterit. Tätä puuteria on helppo sutaista kasvoille, kun haluaa nopeasti hieman peittävän ja luonnollisen lopputuloksen. Tämä on myös täydellinen tuote meikin korjaamiseen, koska se antaa kasvoille mattapinnan. Jos meikkivoide on kulahtanut, niin tällä voi kätevästi korjata ja freesata meikkiä.

Ripsivärit ovat olleet minulle positiivinen yllätys. Olen yleensä ostanut triplaten kalliimpia ripsivärejä ja voin ihan suoraan sanoa, että kokeilemani Essencen ripsivärit ovat olleet samantasoisia tai jopa parempia. Olen testannut Essenceltä neljää eri ripsiväriä ja lempparini tähän mennessä on ollut The False Lashes Mascara. Tämän ripsivärin harja on ollut minun ripsilleni hyvä, koska kuituharjan pyörteet ovat auttaneet levittämään ripsivärin joka ripseen, joka on tehnyt ripsistä tuuheat.

Kajaalikyniä käytän noin kerran viikossa ja Essencen vaihtoehdoista löysin ihan mahtavan nestemäisen eyelinerin. Laitan nestemäistä kajaalia aina kädet täristen odottaen, että kohta tulee sotkua. Tässä kajaalikynässä on todella ohut pää ja edes minä en ole onnistunut sen kanssa kovinkaan paljoa suttaamaan, vaikka olen yleensä mestari siinä 😀 Kajaaleista minua kiinnostaa ehdottomasti hankkia vielä valkoinen Light Up Eyes sekä 2 in 1 meikkikynä joka sisältää kajaalin, että luomivärin.

Luomivärit ovat äärimmäisen pigmenttisiä ja todella peittäviä. Olin todella positiivisesti yllättynyt, että luomiväriä ei tarvitse tunkea luomiin monta kerrosta, vaan pieni sipaus sisältää jo todella paljon pigmenttiä. Luomivärit ovat myös todella pysyviä. Essencen luomiväreistä olen rakastunut erityisesti metallinhohtoisiin luomiväreihin, jotka tuovat katseeseen ihanasti kirkkautta.

Huulikiiltoja saa erilaisissa herkullisissa väreissä ja mahtavaa on, että huulikiillot eivät tahmaa laisinkaan. Huulipunat ovat erittäin pigmenttisiä, ja pysyvät hyvin huulilla. Itse olen enemmän huulikiiltotyyppiä, mutta yritän kyllä opetella huulipunan käyttöä, koska ihailen aina ystäväni Reetan huulipunahuulia. Olen nyt Reetan ansiosta alkanut opetella huulipunan käyttöä kotona ja ehkä pian uskallan käyttää sitä jo töissäkin. Suosikki huulikiiltonini on tällä hetkellä nuden värinen Volume On -huulikiilto.

Kulmavärejä löytyy vaikka minkälaista sorttia – on kynää, geeliä ja puuteria. Itse olen aina käyttänyt tumman ruskeaa kulmakynää ja nyt Essencen valikoimasta löysin itselleni uuden kulmakynän, joka on tarkoitettu juuri blondeille. Olen käyttänyt tähän saakka ilmeisesti liian tummaa kulmakynää, joten hyvä oli tämäkin vääryys tajuta näin 30-vuotiaana 😀 Tykästyin myös blondeille tarkoitettuun kulmapuuteriin, jonka paketissa on mukana kolme erilaista kulmakarvamallia, joiden avulla saa valmiiksi muotoillut kulmat hetkessä.

Essence myy paljon myös eri sesonkeina saatavia kausituotteita. Nyt kesällä Essencen valikoima on tarjonnut erikoiserän mm. iho-, ja hiustatuointeja, irtoripsiä, kesän väreihin sopivia meikkejä sekä herkullisen värisiä kynsilakkoja. Essencen valikoimiin kuuluu myös edulliset meikkisiveltimet ja välineet. Tiesittekö, että meikkivoiteen levityksessä käytetyt siveltimet ja sienet tulisi pestä joka käyttökerran jälkeen. Luomiväri- ja puuterihuiskut tulisi pestä ainakin kerran kuussa. Tätä miettiessäitselleni nousee kasvoille kauhu, kun mietin kuinka vanhoja siveltimiä minun kaapistani löytyy.

 1. Levitä pöydälle kaikki meikkisiveltimet ja sienet.
 2. Heitä roskiin kaikki yli 3-vuotta vanhat siveltimet ja myös sellaiset mitkä harottavat ja on rikki.
 3. Laita muut siveltimesi pesulle. Siveltimille suositellaan omaa pesuainetta, mutta ne voi kyllä pestä tavallisella saippuallakin. Muista laittaa siveltimet kunnolla kuivumaan.
 4. Mitä meikkivälineitä sinulle jäi ja mitkä menivät roskiin? Nyt voit tehdä meikkivälineidesi kartoituksen ja mennä hyvällä mielellä ostamaan uudet, koska Essencellä myös meikkivälineet ovat edullisia, jee 🙂

Parasta Essencessä?

 • Meikkejä ei ole testattu eläimillä ja Essence sanoo tiukasti EI eläinkokeille.
 • Laatu ja mahtavat pigmentit! Ninni testaili tatuoitinsa päälle luomiväriä ja pigmentti oli niin hyvä, että tatuointikin peittyi hieman.
 • Edullisuus, jo 30 eurolla saa laitettua meikkipussin uuteen uskoon, kun normaalisti sillä saisi yhden ripsivärin joltain muulta merkiltä.
 • Valikoima on todella laaja ja se päivittyy jatkuvasti. Essencellä on todella paljon erilaisia tuotteita eri sesonkeihin ja valikoima päivittyy aktiivisesti.
 • Essence brändi on ihana ja tyttömäinen. Minun mielestä on upeaa, että Essencen mielestä on tärkeämpää panostaa laatuun, kuin tehdä suuria mainoskampanjoita. Essence ei satsaa huippumalleihin, vaan yritys haluaa sijoittaa rahansa tuotteidensa laatuun ja kehittämiseen.

Meikkivinkkejä pysyvään meikkiin

Testailtiin Ninnin kanssa kestävää festarimeikkiä minulle ja koska olen tämmöinen maalaismisu, niin toiveinani oli, että meikki olisi pysyvä ja en halunnut liian räikeää meikkiä. Glitteriä oli tarkoitus testailla, mutta koska sitä näkyy nyt jokapaikassa, niin halusin meikin joka korostaisi silmiäni. Meikkipohjaan on käytetty Stay All Day 16h meikkivoidetta sekä All About Matt puuteria. Poskille Ninni laittoi aurinkopuuteria sekä poskipunan vaaleimpia sävyjä. Luomiväreiksi valittiin metallinhohtoisista väreistä rose razzle-dazzle ja chocolate frosting. Kulmaluulle levitettiin pehmeän puuterimaista Must Have luomiväriä värissä snow flake.

Kulmat tehtiin blondeille ja vaaleille henkilöille tarkoitetulla kulmakynällä sekä kulmapuuterilla. Ripsiväriksi valittiin vedenkestävä Volume Stylist, joka lupaa 18 tunnin pysyvyyden. Meikki viimeisteltiin nestemäiselle rajauskynällä sekä sinisillä kajaalikynällä, joka todella sopii minun siniharmaille silmille ja luo intensiivisen katseen. Viimeisenä huulille levitettiin sipaus huulikiiltoa sekä koko meikki kiinnitettiin meikinkiinnityssuihkeella. Itse tykkäsin kovasti meikistä, sillä en todellakaan halunnut mitään övereitä. Tämä sopii hyvin myös juhlameikiksi, sillä meikki pysyi hyvänä monia tunteja. Aura Fest -festivaali rantautuu Turkuun tänä viikonloppuna ja tarkoitus olisi yrittää tehdä itse samantyylinen meikki sinne. Olen alkupäivän ystävän 30-vuotisristeilyllä, jonka jälkeen siirryn suoraan festivaaleille, joten meikin täytyy olla siis todella kestävä. Katsotaan millaisen meikin saan ilman meikkaajan apua kyhättyä 😀 Kannattaa seurata minua Instagramissa, josta minut löytää nimellä @diiskuneiti, päivitän Instagramiin ahkerasti juttuja varsinkin My Storyn puolelle. Huomenna otan haltuun Keskisuomalaisen blogiportaalin Instagramin, joten nähdään myös siellä!

Meikkikikkoja

 • Jos käy niin, että eyeliner -rajauksista eivät tule symmetriset, niin epäonnistuneet kohdat voi peittää luomivärillä! Näin sinun ei tarvitse pyyhkiä eyelinereita pois ja aiheuttaa kauheata sotkua.
 • Glitterit on nyt in ja jos huomaat, että liima on kuivunut tai sitä ei löydy mistään, niin glitterin voi kiinnittää myös Essencen värittömällä huulikiillolla ja tämä on testattu! 😀
 • Jos metallisiin luomiväreihin lisää ihan pikku riikkisen kosteutta ja levittää ne luomille kosteana, niin metallinhohto näkyy vielä paremmin.
 • Must Have -luomiväreille myydään tyhjää palettia, johon voit ostaa juuri omat lempivärisi.

Essenceä myy *Tokmannin verkkokauppa tai voit ostaa tuotteet myös suoraan myymälästä. Essencen meikit ja tarvikkeet ovat yleensä niin suosittuja, että monesti Tokmannilla voi törmätä aika tyhjään hyllyyn, joten suosittelen tilaamaan meikit suoraan heidän *verkkokaupasta. Oletko sinä kokeillut essencen meikkejä ja millaisia kokemuksia sinulle on niistä? 🙂 Kiitos valokuvista ja meikistä ihanalle Ninni Mäkiselle.

 

 

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Essence Suomi

3 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  Essence on kyllä tosi hyvä! Ite käytän paljon! 🙂

 2. Salla kirjoitti:

  Essence on kyllä huippu! Ja niin kattava valikoima:) Niitä löytyy myös Halpa-Halleista nykyään!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.