Hae
Diiskuneiti

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2020

*Sisältää mainoslinkkejä

Mä en ihan vielä ole päästänyt irti kesästä, joten tuntuu hassulle kirjoittaa joulukalenteri hommista, vaikka jouluhullu olenkin. Nämä The Body Shopin joulukalenterit on kuitenkin myyty joka vuosi loppuun, joten haluan vinkata teille, että nyt niitä saa! Mulla on ollut neljänä jouluna The Body Shopin joulukalenteri ja olen ollut niihin joka vuosi todella tyytyväinen. Kaikki kalentereista tulleet tuotteet olen käyttänyt loppuun viimeistä pisaraa myöten ja mitään ns. turhaa ei kalentereista ole tullut. *Joulukalentereita on tänä vuonna jälleen kolme erilaista ja edullisemmassa mallissa on mukana pienempiä tuotteita, kun taas versus kalleimmassa on täysikokoisia luksustuotteita. Pääset lukemaan tästä vuosien *2017 ja *2018 Ultimate-kalentereiden esittelyt. Viime vuoden 2019 kalenterista en ole tehnyt erikseen esittelyä, mutta senkin sisältö oli 5/5! Joulukalenterit on tosiaan myyty melkein joka vuosi loppuun ja TBS:n sivuilla kerrotaan, että niitä myydään joka 30. sekuntti – aika hurjaa! Tänä vuonna edullisin joulukalenteri sisältää 24 luukkua ja Big sekä Ultimate -kalentereissa on luukut joulupäivään asti. Rakastan The Body Shopin kalentereissa sisällön lisäksi niiden kaunista ulkonäköä. Tänäkin vuonna jokaisessa kalenterissa on upea jouluaiheinen kuvitus sekä tarina. Jokaisessa kalenterissa seikkailee oma päähenkilö sekä Jasper-kissa.

1. MAKE IT REAL JOULUKALENTERI

*Make It Real -joulukalenteri sopii hyvin sellaisille, joille The Body Shopin tuotteet eivät ole käyneet vielä tutuksi. Kalenteri sisältää runsaasti matkakokoisia tuotteita, joiden avulla pääsee helposti testaamaan ja tutustumaan TBS:n kosmetiikkaan. Kalenteri sisältää mm. vartalovoiteita, huulivoidetta, kylpypommeja, hiushampoota, suihkugeelejä yms! Mukana on myös kauneustarvikkeita, kuten esim. pompuloita, pesusieni ja kynsiviila. Kalenterissa on 24. luukkua ja sisällön arvo on 119,90 euroa. Kalenterin kuvituksessa seikkailee Maya, joka jakaa lahjoja luukkujen takaa paljastuville henkilöille. Mayan suloinen Jasper-kissa seikkailee jokaisessa kalenterissa.

Hinta: 79€ | Osta *tästä!

2. big joulukalenteri

*Big joulukalenterissa on 25. luukkua ja kalenteri sisältää tuotteita The Body Shopin kylpy-, vartalo-, hius-, kasvo- ja meikkisarjoista. Mukana on mm. huulivoidetta, suihkugeelejä, vartalovoiteita, meikkejä, kasvojenhoitotuotteita, sheet maskeja, kasvonaamioita yms! Joulukalenteri sisältää sekä pieniä, että täysikokoisia tuotteita. Sisällön arvo on 207,90 euroa. Kalenterissa seikkailee Erika, joka pitää villapaitakutsuja ystävilleen.

Hinta: 99€ | Osta *tästä!

3. ULTIMATE JOULUKALENTERI

*Ultimate on näistä kolmesta joulukalentereista ns. se paras. Kalenteri on täynnä luksustuotteita ja se sisältää 25. luukkua. Mukana on klassikkosekoitus The Body Shopin suosikkituotteita ja mukana on myös minun oma suosikkini TBS valikoimasta, nimittäin Himalajan hiilinaamio! Minulla on ollut nyt useana vuonna Ultimate kalenteri ja sieltä tulee oikeasti ihan huipputuotteita – voin lämpimästi suositella tätä kalenteria. Sisällön arvo on 346,50€! Kalenterissa Leia on kutsunut ystävät, naapurit ja perheensä joulun viettoon ja koristelemaan joulukuusta, eikä kommelluksilta vältytä.

Hinta: 149€ | Osta *tästä!

Joulukalenteri on ihana ostaa itselle, mutta se on myös mahtava idea joululahjaksi etukäteen. Lahjan saaja saa nauttia ihanista yllätyksistä joka päivä jouluun saakka – voisiko parempaa lahjaa ollakaan? Minulla on marraskuussa synttärit ja pyydän aina lahjaksi joulukalenterin, niin ei tarvitse itse ostaa heh. Jos haluat tietää kalenterien sisällön etukäteen, niin voit kurkata sisällöt täältä. The Body Shopin joulukalenterit myydään 100% varmuudella myös tänä vuonna loppuun, joten suosittelen tilamaan joulukalenterin nopsaan ettet jää ilman.

Kurkkaa kaikki joulukalenterit *tästä!

Kuvat: The Body Shop.

 

LUE MYÖS:

VIISI SYYTÄ: MIKSI KANNATTAA HANKKIA TEKOKUUSI

25 KYSYMYSTÄ JOULUSTA

TOP 5: PARHAAT JOULUELOKUVAT AIKUISILLE

8 kommenttia

  1. Meri kirjoitti:

    Mulla oli toissavuonna body shopin kalenteri ja se oli kyllä tosi kiva 🙂 Tykkään body shopin tuotteista muutenkin, niin tiesin että tuotteet tulisivat käyttöön.

    Vielä en ole päättänyt, että mikä kalenteri olisi tälle vuodelle hyvä. Joku on kuitenkin saatava 😀

    Meri
    https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Mä olen myös tykännyt TBS kalentereista ja tosiaan kaikki tuotteet olen aina käyttänyt, eikä ole mennyt jakoon 🙂

  2. villananna kirjoitti:

    Ai niitä on jo? Aika aikaisin tulleet.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  3. hannamariav kirjoitti:

    Mä niin ihastelin näitä kun tein omaa koontipostausta. Ois aivan ihania! En oo vielä päättäny minkä kalenterin ostan itse, on niin ihania tarjolla!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Mäkään en ole vielä päättänyt minkä ostaisin. Yleensä tähän aikaan vuodesta mulla on ollut jo joulukalenterit hankkittuna, mutta nyt vielä emmin jotain 😀

  4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Nämä ois niin ihania <3

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      No niin olisi, mutta täytyy katsoa jos tänä vuonna kokeilisin jotain toista merkkiä, kun mulla ollut nyt joka vuosi TBS kalenteri 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *