Hae
Diiskuneiti

MAALISKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Hellou huhtikuu ja byee maaliskuu! Maaliskuu meni vilahtaen ohi ja lumisateen lisäksi mukaan mahtui myös pari keväistä päivää. Maaliskuussa näin paljon ystäviä ja kävin ulkona syömässä. Helmikuussa metsästin kaupoista narsisseja ja maaliskuussa niitä alkoi vihdoin tulvia kauppoihin ja nyt parveketta koristaa keltainen kukkaloisto. Maaliskuuhun mahtui paljon kivoja juttuja ja tässä niistä kolme 🙂

HOTELLIN AAMUPALA

Yhtenä perjantaina mulla oli vapaapäivä töistä ja suunnattiin mun ystävän kanssa heti aamusta testaamaan uuden Sokos Orginal Hotel Kupittaan aamupala. Bistro Elliin piti tehdä pöytävaraus, mutta ilmeisesti sinne voi kyllä vaan ilmestyä paikallekin jos tilaa vain on. Aamupala maksoi 16 euroa ja panin merkille, että gluteenittomille oli oma nurkkaus, jossa oli vaikka mitä mm. gluteenittomia karjalanpiirakoita. Myös vegaaneille oli jotain omia leivonnaisia yms. Mulla oli varmuudeksi oma ketoleipä mukana, mutta vatsa tuli kyllä hyvin täyteen buffetin antimista. Mukava yllätys oli se, että aamupalalla oli runsas hedelmätarjotin ja marjoja. Aamiaiselta sai myös kaataa shottilasiin tyrnimehua. Bistro Ellin sisustus oli tosi upea ja sinne haluan kyllä ehdottomasti testamaan vielä heidän lounaan ja ala carte listan.

IHANA SUNNUNTAI

20. päivä maaliskuuta oli ihan huippu ilma. Aurinko paistoi ja ulkona oli melkein 15-astetta lämmintä. Lähdettiin siskoni ja mieheni kanssa kävelylle jokirantaan ja käytiin Rantakertun terassilla syömässä ja satuttiin juuri Syö Turku 10 -viikolle. Otettiin mieheni kanssa lehtipihvit ja siskoni herkutteli kanakorilla. Rantakertun terassilla oli niin lämmin, että oli pakko ottaa ihan takit pois. Syömisen jälkeen käytiin katsomassa sorsia ja mentiin vielä tsekkaamaan uusittu Majlandin jokilaiva, joka kantaa nykyään nimeään Chibi Chill joka tarjoaa aasialaista ruokaa ja juomia. Siskoni otti kuplateetä, johon mä en varmaan totu ikinä – ne limaiset ”kuplat” on mun mielestä niin ällöjä, mutta siskoni taas rakastaa kuplateetä. Boba eli kuplatee on siis ihan supersuosittu juoma ympäri maailmaa.

SHOPPAILUPÄIVÄ ystävien kanssa

Maaliskuussa Kauppakeskus Myllyssä vietettiin Myllytys -ostospäiviä ja suunnattiin ystäväni kanssa sinne missiona löytää mulle kevät-takki. Treffattiin Myllyssä myös tanskalainen ystäväni, joka oli Suomessa lomailemassa ja käytiin kaikki yhdessä kaffella. Oltiin muutama tunti kiertelemässä kauppoja, mutta ei oikein löydetty mitään – aika köyhä ostossaalis siis. Onneksi yläpuolella olevassa kuvassa näkyvä vaaleanpunainen kevät-takki löytyi Vilasta. Harmi, etten ole sitä päässyt oikein käyttämään, koska vielä on ollut niin kylmä (ehkä pian). Shoppailun jälkeen napattiin vielä Jungle Juicesta (heillä on muuten uusi menu) mehut kotimatkalle ja oltiinkin aivan loppu kävelemisestä ja mun oli pakko ottaa ihan päiväunet – rankkaa tollainen shoppailu 😀

Olen niin fiiliksissä, että huhtikuu on täällä. Olen jo kaivanut pääsiäiskoristeet esille ja mulla alkaa ensi viikolla viiden päivän miniloma. Auringonvalo piristää ihanasti kroppaa ja mieltä. Jätin myös kesälomatoiveet töihin, joten sitähän voi pian aloittaa loman odottamisen ja suunnittelun 🙂

.

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

MEIDÄN PÄÄSIÄINEN 2021

PÄÄSIÄISMUFFINSSIT SITRUUNAKUORRUTTEELLA (GLUTEENITON, KETO, VHH)

PASTELLINSÄVYISTÄ ASKARTELUA JA MUITA PÄÄSIÄISPERINTEITÄ

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.