Hae
Diiskuneiti

NIVEAN UUDET KASVOJEN PUHDISTUSTUOTTEET + VINKKEJÄ IHONHOITOON

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet saatu PR-näytteinä.

Kasvojen iho joutuu kestämään arjessa paljon. Iho rasittuu ilmassa leijuvissa saasteista, meikkaamisesta ja sääolosuhteiden vaihtelusta. Kasvojen puhdistus aamuin illoin on mahdottoman tärkeää, jotta liat, bakteerit ja kuolleet ihosolut poistuvat iholta. Kasvojen pesemiseen ei riitä pelkkä vesi, sillä se ei poista öljyliukoista likaa, kuten epäpuhtauksia ja meikkiä. Itselläni pelkällä vedellä peseminen kuivattaa ihon aivan korpuksi. Käytin teininä kasvojen pesuun käsisaippuaa ja sitä ei todellakaan kannata edes kokeilla, koska saippua tekee ihosta tiukan poistaa iholta kosteutta ja ihon omia luonnollisia öljyjä. Saippua tekee myös ihosta tiukan tuntuisen ja se voi heittää ihon oman aivan PH-arvon pyllylleen.

VINKKEJÄ KASVOJEN PUHDISTUKSEEN

 1. Pese kasvot aina aamulla sekä illalla ja muista kaikkein ensimmäiseksi pestä kätesi, ettei bakteerit leviä käsistä iholle. Bakteereita tulee vuorokauden aikana iholle mm. tuotejäämistä, ilman saasteista, liasta, hiuksista, tyynyliinasta ja vaikka mistä!
 2. Käytä kasvojen pesuun kädenlämpöistä vettä. Liian lämmin vesi kuivattaa ihoa.
 3. Hiero puhdistustuotetta hellästi kasvoille pyörivin liikkein. Varo silmänympäryksiä ja hiero tuotetta ”ylöspäin” äläkä venytä ihoa alaspäin.
 4. Huuhtele kunnolla kädenlämpöidellä vedellä.

Varmista aina, että käytät juuri sinun ihotyypillesi sopivaa kasvojenpuhdistusainetta. Jokaisella ihotyypeillä on yleensä erilaiset tarpeet 🙂

uusi NIVEA NATURALLY GOOD -tuotesarja

NIVEAN tuotteet ovat ihanan edullisia, tehokkaita ja niitä on helppo ostaa melkein mistä vaan. Moni teistä onkin varmaan ruokaostoksilla törmännyt *NIVEAN uusiin Naturally Good -sarjan tuotteisiin. Tuotesarja sisältää 98% luonnollisia ainesosia ja 2% muita ainesosia takaa tuotteiden hyvän koostumuksen, säilyvyyden, toimivuuden ja turvallisuuden. Uudesta tuotesarjasta löytyy tuotteita kasvojen puhdistukseen ja hoitamiseen sekä voiteita vartalolle. Luonnollisuus on nykyään kova trendi ja monet haluavat valita kaupan hyllyltä luonnollisempia ja ympäristöystävällisempiä tuotteita, joten on ihan huippua, että myös NIVEA haluaa olla mukana tekemässä yhä luonnollisempia tuotteita ja vähentää synteettisten ainesosien käyttöä. Tänä vuonna NIVEA tekee yhteistyötä Pidä Saaristo Siistinä Ry:n kanssa – puhtaimpien vesistöjen puolesta.

 • 98% luonnollisia ainesosia.
 • Vegaaninen.
 • Pakkaukset eivät sisällä mikromuoveja ja ne ovat kierrätettäviä.
 • Ei parabeenejä.
 • Rullaantuva pullo takaa sen, että voiteen saa käytettyä viimeistä pisaraa myöden ja se vie vähemmän tilaa roskissa.

Naturally Good PUHDISTUSMAITO

NIVEA Naturally Good puhdistusmaito on todella tehokas ja se poistaa itselläni helposti ripsivärit ja liat iholta (lupaa poistaa myös vedenkestävän meikin). Tuoksu on raikas ja tuote sisältää vihreää teetä, jolla on hyvin syväpuhdistava vaikutus. Koostumus on ihanan kermainen ja puhdistusmaito on vegaaninen sekä se sisältää 99% luonnollisia ainesosia. Oikein hyvä tuote – olen tykännyt kovasti.

Hinta: alkaen 6,90€ | Osta *tästä!

NATURALLY GOOD MISELLIVESI

NIVEA Naturally Good misellivesi puhdistaa kasvojen ihon ihanan hellävaraisesti, mutta se on silti niin tehokas, että poistaa myös meikit. Misellivesi onkin täydellinen matkakaveri, sillä kasvojen pesuun ei tarvita lainkaan vettä. Misellivesi vanulapulla imee iholta meikit sekä epäpuhtaudet ja kasvoja ei tarvitse erikseen huuhdella vedellä. Misellivedellä on helppo puhdistaa kasvot esim. telttaretkellä, mökillä ja festareilla, jossa ei välttämättä pääse aina vesipesulle. Nivean uusi misellivesi on kosteuttava, koska se sisältää Aloe Veraa. Tuote on vegaaninen ja 98% ainesosista ovat luonnollisia. Misellivesi vetää likaa puoleensa kuin mageneetti ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Hinta: alkaen 7,50€ | Osta *tästä!

NIVEA NATURALLY GOOD MISELLIGEELI

NIVEA Naturally Good Micellar Wash -puhdistusaineessa on hauska geelimäinen koostumus ja sitä on miellyttävää hieroa iholle. Koska kyseessä on misellituote, niin tämäkin on misellivesien tapaan hellävaraisen tehokas. Geeli hierotaan iholle ja huuhdellaan kädenlämpöisellä vedellä. Geelissä on raikas tuoksu, se on vegaaninen ja tuote sopii normaalille iholle, sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Miselligeeli poistaa tehokkaasti kaikki meikit ja tällä on ihana puhdistaa kasvot varsinkin aamuisin, koska tästä jää todella raikas ja pirteä olo iholle.

Hinta: alkaen 8,50€ | Osta *tästä!

NIVEAN Naturally Good -sarjasta löytyy myös kasvojen puhdistukseen vihreää teetä sisältävä kasvovesi. NIVEAN Naturally Good -sarjan tuotteita myy isoimmat ruokakaupat sekä netistä tuotteita voi tilata esim. Lykon-verkkokaupasta *tästä.

Muistatko sinä puhdistaa kasvot aamuin ja illoin – vai olisiko rutiineissa vielä jotain petrattavaa ?

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

 

LUE MYÖS:

NIVEAN UUDET NATURALLY GOOD VARTALOVOITEET

NIVEAN UUDET RICE SCRUB KUORINTAVOITEET KASVOILLE

NIVEAN UUDET PÄIVÄVOITEET AURINKOSUOJALLA

4 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihania uutuuksia, näitä voisi itsekin joskus testailla 🙂

 2. villananna kirjoitti:

  Olen itse allerginen Nivean tuotteille, mutta on hienoa, että heiltä tulee mielenkiintoisia uutuuksia.

 3. Jasmin kirjoitti:

  Ihanat kesäiset kuvat! Onko sun kasvojen puhdistusrutiinit jotenki vaihtunut esim jos on uusia tuotteita?

  Nyt vihdoin saa nauttia kun on lämpimät säät!❤️
  Aurinkoista toukokuuta!

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Näitä tuotteita voisikin joskus kokeilla. Iän myötä kasvojen hoidosta on tullut säännöllistä. Nuorempana tuli oltua suuripiirteisempi ja huolettomanpi kasvojenhoidossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.