Hae
Diiskuneiti

MAALISKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Maaliskuun alku näytti aika uhkaavalta kevään tulon suhteen, kun tuntui ettei lumen tulo lopu ikinä. Onneksi kevät on nyt saapunut tänne Turkuun ja sen tietää siitä, kun joki virtaa ja narsissit kukkivat ympäri kaupunkia. Mulla loppui koronan takia työt maaliskuussa, kun liikkeitä suljettiin ja aukioloja supistettiin. Seuraavissakaan työvuorolistoissa ei näy mun nimeä joten olen ottanut ilon irti kotoilusta. Olen kirjoittanut blogia enemmän kuin koskaan ja lisäksi olen herättänyt lastenkirja-projektini taas henkiin. Maaliskuu on ollut töiden loppumisesta huolimatta oikein ihana ja kyllä se kevät vaan herättää ruumiin ja mielen ihan uudella tavalla eloon talven jälkeen. Tässä tulee mun maaliskuun kolme parasta hetkeä 🙂

INNOSTUS ULKOILUUN

Mä olen saanut jonkun ihme boostin ulkoiluun ja olen melkein joka päivä käynyt kävelyllä. Kevään tulo ja aurinko on saanut minut selkeästi hyvälle tuulelle ja nyt oikein kaipaan päivittäistä happihyppelyä. Tykkään kävellä jokirannassa ja ihmetellä joen sulamista. Ihanaa kun linnut ovat palanneet ja ulkona soi tipusten ooppera. Teatterisilta on koristeltu narsisseilla ja niitä on ihana ihailla joka päivä. Yhtenä aurinkoisena päivänä mentiin äitini, siskoni ja Nappi-kissan kanssa metsäseikkailulle. Nappi oli aivan onnessaan ja liikkui ulkona kuin koira. Hän käveli reippaasti eteenpäin ja sai välillä kunnon juoksu spurttejakin. En ole ikinä tavannut kissaa joka ei ole moksiskaan valjaista ja rakastaa ulkoilua. Paitsi aina kun tuli kurainen tai luminen kohta, niin hänet piti kantaa niiden yli ja mun takki oli ihan mudassa 😀

VIIKONLOPPU YSTÄVÄN LUONA

Vietin viikonloppua ystäväni luona Raisiossa ja menossa mukana oli hänen taaperonsa. Ulkona oli kauhea ilma joten pysyteltiin aika lailla sisällä. Luettiin, leikittiin ja kokkailtiin pizzaa parsakaalipohjalla – oli muuten hyvää. Ystäväni äiti oli tehnyt minulle villasukat ja se olikin ihana yllätys, kun minulla ei taida yksiäkään villasukkia olla. Oli ihanaa höpötellä rakkaan ystävän kanssa kaikessa rauhassa, sillä ystäviä tulee aika vähän nähtyä nyt koronan takia. Ystävän kanssa yhdessäolo piristää aina mielialaa ja on ihana myös kun voi jutella niistä ei kivoistakin asioista ja saada tukea.

ASKARTELUA JA KESÄKUKKIEN ISTUTTAMISTA

Innostuin tänä vuonna askartelemaan pääsiäisoksia siskoni kanssa. En muista koska olisin viimeksi pääsiäisoksia tehnyt – joten se oli pitkästä aikaa oikein hauskaa puuhaa. Nappi-kissa tosin teki oksien koristelusta erittäin vaikeaa, kun hän yritti varastaa kaikki koristeet. Seurasin kun äitini istutti kukkasia ja yrttejä. En ole itse koskaan istuttanut mitään paitsi rairuohoa ja onkin outoa, että innostuin itsekin istutuspuuhiin. Laitoin kasvamaan köynnöskranssia, ruiskaunokkia, popcornia ja tomaattia. Mulla olisi haaveena, että saisin köynnöskranssilla tehtyä parvekkeelle viidakon ja pörriäisten paratiisin. Tällä hetkellä mikään mun kasvateista ei kyllä näytä elonmerkkejä paitsi ruiskaunokki – joten saa nähdä pitääkö mun kuitenkin ostaa kesäkukat ihan kaupasta 😀

Heippa maaliskuu ja tervetuloa kevät! Olen niin kevätfiiliksissä, että varasin toukokuun alkuun meille mökin saaristosta. Nyt tietty toivon, että huhtikuu menisi nopeasti, että pääsen mökille. Ihanaa kun kevät on täällä vai mitä? Tämä korona taas sekoittaa pakkaa, mutta onneksi aurinko ja eloon heräävä luonto piristää 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

PASTELLINSÄVYISTÄ ASKARTELUA JA MUITA PÄÄSIÄISPERINTEITÄ

NIVEAN UUDET RICE SCRUB KUORINTAVOITEET KASVOILLE

BYE KORONAVUOSI – VIIME VUODEN PARHAAT HETKET

6 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Maaliskuu on ollut kyllä ihanan aurinkoinen, toivottavasti huhtikuussa aurinko näyttäytyy entistä enemmän – ja sulattelee tehokkaasti noita lumia pois 😀

 2. villananna kirjoitti:

  Vuosi on lähtenyt jotenkin todella nopeasti liikkeelle, kuukaudet seuraa toisiaan kovaa vauhtia. Nyt voi jo odotella ihanaa kevättä.

 3. riitta reissaa kirjoitti:

  Kevät on ollut erikoinen: kauniiden kelien vastapainona hurjaa koronaepävarmuutta. Mutta huomaa kyllä, että ihmiset yrittävät keskittyä positiivisiin asioihin.

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kivoja juttuja sun maaliskuussa. Onneksi olet löytänyt hyviä puolia töiden loppumisesta. Toivon, että elämä palaisi pian normaalimmaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.