Hae
Diiskuneiti

UNBOXING: GOODIEBOX MAALISKUU 2020 + ALEKOODI

*Sisältää mainoslinkkejä
Kirjoittelin viime kuussa Goodieboxista, jonka kanssa suomalainen Bette Box yhdistyi tämän vuoden alussa. Sain yllätyksenä PR-näytteenä myös maaliskuun Goodieboxin ja avaan sen nyt teidän kanssa täällä blogissa, sillä nämä kauneusboksit tuntuvat kiinnostavan teitä monia todella paljon. Haluaisin ensin oikaista yhden asian, sillä sain viimeksi lukijalta kommenttia, että Goodieboxin sivuilla on ollut virheellistä markkinointia. Goodiebox ilmoitti sivuillaan, että jokainen boksi sisältää 5-7 täysikokoista tuotetta, mutta tämä ei ole kuitenkaan pitänyt paikkaansa. Goodiebox sisältää siis aina 5-7 tuotetta 75€ edestä, mutta joukossa voi olla myös matkakokoisia tuotteita.

MIKÄ ON GOODIEBOX?

Goodiebox on kiva keino lisätä luksusta arkeen. Varsinkin nyt koronan keskellä on kiva ilahduttaa itseä ja boxin voi tilata myös lahjaksi ystävän tai perheenjäsenen ovelle. Kaunesboksi maksaa 24,95€ ja sen voi tilata vain kerran tai tehdä useamman kuukauden tilauksen. Myös postimaksu sisältyy tuohon hintaan. Mitään määräaikaista sopimusta ei tarvitse tehdä ja tilauksen voi peruuttaa koska tahansa. Jokaisen kuukauden boksi sisältää tuotteita aina vähintään 75€ edestä. Itse tykkään siitä, että Goodiebox sisältää paljon erilaisia ja uusia brändejä. On todella kiva testailla uusia tuotteita ja monesti niistä löytää uusia suosikkeja.
  • 24,95€ kuukaudessa + sisältäen postikulut.
  • Tilaukset kerryttävät bonuspisteitä.
  • Tyytyväisyystakuu.
  • Koodilla ILO saat 28€ arvoisen yllätyslahjan.
  • Tilaa *tästä!
KANGASNAAMIO SILMÄNYMPÄRYKSILLE

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eyemask | 10,50€

Tämä merkki oli minulle uusi, vaikka kangasnaamioita tulee käytettyä aika ahkerasti. Vitamasques on brittiläis-korealainen brändi. He valmistavat korealaisia kauneudenhoitotuotteita, jotka ovat valmistetettu vähintään 90% luonnollisista aineista. Tämä hydrogeelinaamio sisältää kristalliuutetta ja se on tarkoitettu silmänympäryksille. Naamio maksaa yksittäin ostettuna 10,50€, jota pidän hieman kalliina. Laitoin naamion edellisenä iltana jääkaappiin ja testasin sitä seuraavan aamuna. Naamio viilensi ihanasti ja kosteutti silmänympäryksiä ja vähensi turvotusta. Kaikki naamiot tulevat todella söpöissä pakkauksissa ja Suomessa merkkiä myy *Lyko.fi verkkokauppa.

MISELLIVESI

Ivy Aia Micellar Cleansing Water | 10,90€

Ivy Aia tulee tanskasta ja heidän tuotteet ovat vegaanisia sekä allergiasertifoituja. Suomessa sarjaa myy mm. Yliopiston Apteekki. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita, mikromuoveja eikä parabeeneja. Tämä sarja sopii myös siis todella herkälle iholle. Kaikki pakkaukset on pakattu kierrätysmuoviin. Boksin mukana tuli tästä sarjasta matkakokoinen misellivesi. Tuote puhdistaa ihon hyvin myös meikiltä ja on hajuton. Taidan antaa tämän kuitenkin äidilleni, sillä hän kärsii todella herkästä ihosta ja voisi löytää ehkä tästä sarjasta pelastuksen.
VEGAANINEN VARTALOVOIDE

Human + Kind Body shuffle | 16,45€

Human + Kind on irlantilainen brändi, joka valmistaa tuotteensa 100% luonnollisista ainesosista ja kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Tuotevalikoimaan kuuluvat kasvojen-, ja vartalonhoidon lisäksi myös hiustenhoitotuotteita ja erilaisia öljyjä. Boksista tuli brändin vartalovoide, johon olen tykästynyt erittäin kovasti. Koko purkki on jo melkeen tyhjä, heh. Voide tuoksuu taivaalliselta ja se imeytyy ihoon nopeasti. Voide kosteuttaa todella tehokkaasti ja ei jätä ihoa tahmaiseksi. Ehdottomasti voisin ostaa myös muita Human + Kindin tuotteita ja niitä myy Suomessa ECCO Verden verkkokauppa.
KASVOHARJA

Nire Beauty Face Prep Tool | 5,00€

Mulla on pattereilla toimiva kasvoharja, josta olen tykännyt tosi paljon. Boksista tuli pehmeä kasvoharja, jossa on pidike sormille. Kasvoharja puhdistaa ihoa tehokkaammin, kuin pelkkä käsin tapahtuva pesu ja ainakin itselleni se lisää verenkiertoa ja näin vähentää turvotusta. Kasvoharja kuorii iholta epäpuhtauksia, jonka jälkeen iholle on ihana levittää seerumi ja kasvovoide. En bongannut, että mikään suomalainen firma myisi tätä merkkiä, mutta ainakin Kicksin verkkokauppa myy kasvoharjoja eri merkeiltä.
HOITAVA HUULIKIILTO

Comme Deux #liplove | 18,00€

Comme Deux on uudehko tanskalainen brändi. He valmistavat korkealaatuisia tuotteita, jotka tulevat söpöissa tuotepakkauksista. Boksin mukana tuli Comme Deuxin hoitava huulikiilto, joka sisältää luonnollisia öljyjä. Olen tykännyt tästä todella paljon, sillä se on vähän kuin huulivoiteen ja kiillon yhdistelmä. Huulista tulee terveet, kiiltävät ja pehmeät – tämä merkki ehdottomasti jatkoon! Suomessa Comme Deuxin tuotteita myy *Bangerheadin verkkokauppa.
SEERUMI IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE

Aurelia Revitalise & Glow Serum | 78,50€

Tämä oli boksin mielenkiintoisin tuote! Kyseessä on aika tyyris seerumi ikääntyvälle iholle. Seerumi sisältää luonnollisia kasvi-, ja kukkauutteita sekä runsaasti omega-rasvahappoja. Tuotteen on tarkoitus hoitaa harmaata, sameaa ja kuivaa ihoa ja silottaa ryppyjä. Itse olen tuotetta käyttänyt pari kertaa ja seerumi todella kosteuttaa ja tekee ihosta kirkkaan. Miinuspuoli on ehdottomasti tuoksu, josta en pidä ollenkaan. Mielestäni seerumi tuoksuu ihan joltain palaneelta levyltä. Seerumi sopii hyvin myös herkälle iholle ja Aurelian brändiä suomessa myy *Kicksin verkkokauppa.
KAMPANJAKOODI:
Maaliskuun boksi sisälsi taas tosi mielenkiintoisia tuotteita, joita en olisi ikinä osannut ostaa omatoimisesti. Näissä kauneusbokseissa onkin ihan parasta, kun pääsee testailemaan uusia juttuja. Jos haluat tilata Goodieboxin, niin muista naputella kassalle koodi ILO. Saat sillä 28€ arvoisen lahjan boksin mukaan. Tilaa Goodiebox *tästä.
Oletko sinä tilannut joskus tai tilaatko tällä hetkellä jotain kauneusboksia? 🙂

3 kommenttia

  1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Jäin miettimään, että mitenkähän näiden kasaajat miettivät kohderyhmää? Jos tässä on mukana myös tuote ikääntyvälle iholle, niin entä muut tuotteet, sopivatko kaikki sitten ikääntyvälle – vai kaikki kuitenkin kaikille … hmm …

  2. villananna kirjoitti:

    Olen sitä mieltä, että noita matkakokoisia puteloita saisi olla enemmänkin olemassa. Nyt viimeksi kun lähdettiin reissuun, niin ei juuri löytynyt. Erikseen oli matkatavara osastolla joitain, mutta kun käytettiin niitä reisussa, niin todettiin niiden olevan aika huonoja.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  3. Sonja Suomela kirjoitti:

    Tää oli kyllä hyvä boksi! Tykkäsin myös tosta huhtikuun boksista. On nää kyl iha eri luokkaa sisällöltään kun Bette!! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *