Hae
Diiskuneiti

TYKÄTYIMMÄT INSTAGRAM-KUVAT JA TARINAT NIIDEN TAKAA 2019

Nyt on aika tullut kurkata mitkä olivat viime vuonna mun Instagramin suosituimpia kuvia. Täytyy tässä kohtaa myöntää, että mulla oli viime vuonna aikamoinen ”insta-stressi”, sillä tuntui, etteivät kuvat saaneet tarpeeksi tykkäyksiä ja kommentointia. Vaikka tiedän kävijätiedoista, että mun Instagram-postauksia on katsottu tuhansia kertoja, niin silti jotenkin koin hirveää alemmuutta asiasta. Nyt tänä vuonna tein päätöksen, etten enää stressaa Instagramista. Kuinka typerää on ahdistua yhdestä somekanavasta. Maailma on murheita täynnä ja mun Instagram ei ole yksi niistä.

Blogi on edelleen mun somekanavista se suosituin, vaikka sain viime vuonna yli 1,5k seuraajaa lisää Instagramiin. Haluankin kiittää kaikkia teitä, jotka seuraatte, kommentoitte ja reagoitte mun juttuihin. Vuorovaikutus on bloggaamisessa se parhain asia minulle, joka inspiroi jatkamaan ja kehittymään – joten kiitos viime vuodesta niin blogin, Instagramin, kuin Facebookin puolella 🙂

Tässä tulevat vuoden tykätyimmät Instagram kuvat:

1. MUUMIEN JOULU

Muumijutut kiinnostavat monia teistä vuodesta toiseen ja ryhdyin viime syksynä Moomin By Martinexin brändilähettilääksi, joka oli minulle todella mieluinen tehtävä. Suosituin kuva oli minusta kuusen alla Muumi-joulukalenterin kanssa. Kuvassa oli 50€ arvoinen Muumi-joulupaketin arvonta. Minun piti aluksi arpoa Muumi-joulukalenteri, mutta ne olivat kovan ennakkosuosion vuoksi loppuneet Martinexin varastolta. Martinex oli unohtanut laittaa arvontakappaleen jemmaan, mutta onneksi voittaja oli sangen tyytyväinen saamaansa yllätyspakettiin. Katso kuva tästä!

2. MUUMISUKAT JALKAAN JA KOHTI UUSIA SEIKKAILUJA

Toiseksi suosituin postaus oli kuva, jossa arposin Muumi-sukat syksyllä. Muistan, kun posti aloitti juuri silloin lakon ja voittaja sai Muumi-sukat itselleen vasta joskus joulukuussa, eli niistä tulikin hänelle joululahja, sillä hän oli unohtanut jo koko arvontavoiton pitkän toimitusajan vuoksi. Katso kuva tästä!

3. KUN KAIKKI RAHAT MENEVÄT OSAMAKSUIHIN

Tein kesän alussa kaupallisen yhteistyön OmaLainan kanssa. Avasin mun tarinaa velkaantumisesta ja postaus oli suosittu niin blogissa, kuin Instagramissakin. Mieheni otti postauksen kuvat minusta kukkivan omenapuumme alla vanhassa asunnossamme. Todellisuudessa olin kuvassa täysin ilman mitään meikkiä ja kiharat tulivat sotkuisesta nutturasta, jonka avasin. Katso kuva tästä ja lue koko artikkeli tästä!

4. RESEPTI: GLUTEENITTOMAT KARJALANPIIRAKAT PORKKANATÄYTTEELLÄ

Tein syksyllä kaupallisen yhteistyön Kymppi-Maukkaudein kanssa. Tämä oli kiva yhteistyö, sillä sain valita heidän valikoimastaan yhden juuressoseen ja kehittää siitä jonkin kivan reseptin. Päädyin tekemään ekaa kertaa elämässäni karjalanpiirakoita gluteenittomana ja riisitäytteen korvasin Kympin porkkanalaatikolla. Nam, niistä tuli niin hyviä. Minä tykkäsin ja te tykkäsitte reseptistä 😀 Katso kuva tästä ja lue koko resepti tästä!

5. KICKSIN JOULUKALENTERI

Mulla oli Instagramissa viime vuonna tosi paljon jouluaiheisia postauksia, toivottavasti ette jo kyllästyneet niihin. Muumien joulukalenterin rinnalle nousi suosituksi kuvaksi, myös kuva minusta ja KICKS:in joulukalenterista. Avasin joulukuussa joka päivä storyjen puolella kaikki joulukalenterit ja sain hirveästi palautetta, että niitä oli tosi kiva katsoa. Katso kuva tästä ja lue koko artikkeli tästä!

6. KAHVIA KIITOS

Elokuussa mulla oli kaupallinen yhteistyö SLURP -kahvimerkin kanssa. Olin juonut heidän kahvejaan jo 5 kuukautta ennen postauksen toteuttamista ja olin aivan rakastunut heidän suomalaisiin pienpaahtimoiden kahveihin. Artikkelissa piti kuvata millainen on mun kahvihetki. Kuvassa istun matolla ja katson kahvin kera Muumeja. Tuo on meillä melko yleinen näky, sillä istun aina matolla ja katson nauhalta Muumeja aamuisin. Muumit saavat minut aamusta heti hyvälle tuulelle. Katso kuva tästä ja lue koko artikkeli tästä!

7. MUUMIEN BRÄNDILÄHETTILÄS

Olin elokuussa Rodoksen matkalla, kun Martinex otti minuun yhteyttä ja kertoi, että he pitävät kovasti sisällöstäni ja näkisivät minut Muumien lähettiläänä. No mulla ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin suostua näin ihanaan tehtävään. Sain muuten tänään tietää, että Muumien brändilähettilään hommat jatkuvat mulla myös tänä vuonna, joten paljon Muumi juttuja on tulossa lisää Instagramin puolelle.

8. JOULULAHJAT

Joulukuussa mulla oli kaupallinen yhteistyö Tokmannin kanssa. Sain käydä heidän myymälässä lahjaostoksilla. Jaoin lahjaideoita vauvasta vaariin blogissa pitkässä postauksessa. Tämä oli kiva yhteistyö ja sain samalla hankittua paljon lahjoja pukinkonttiin. Katso kuva tästä ja lue koko artikkeli tästä!

9. MUN SYNTTÄRIT

Kävin yhteistyössä Maskun Tokmannilla ostamassa kärryllisen ruokaa, josta loihdin sitten herkkuja jouluisiin syntymäpäiväjuhliini. Tarjoilut saivat ihan hirveästi kehuja niin vierailta, kuin somessakin. Moni kertoi, että aikoi tehdä samoja tarjoiluja pikkujouluihin ja jouluaatoksi. Pikkusiskoni nappaisi kuvan minusta Instagramiin ja siitä tuli kyllä kiva – hänellä on silmää kuvausjuttuihin. Katso kuva tästä ja lue koko artikkeli tästä!

Tässä oli mun vuoden 2019 Instagramin best nine. Kiitos kun seuraatte ja tykkäätte – ilman teitä ei olisi Diiskuneiti-blogia <3

8 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Itsekin olen pohtinut, että ”puranko” viime vuoden suosituimmat myös blogin puolelle vastaavalla tavalla.. Katsotaan saanko aikaiseksi siis 😀

  2. Mari kirjoitti:

    Kauniita kuvia :). Instagram voi kyllä olla aikamoinen stressin aiheuttaja, varsinkin kun algoritmit menee miten sattuu ja kuvat ei tavoita yleisöä. Itse päätin myös olla stressaamatta, varsinkin nyt kun vauvan kanssa someaika on muutenkin rajallista.

  3. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

    Tuttuja Instagram-stressin tunnelmia itsellekin. Viimeisen vuoden aikana oon huomannut ison muutoksen algoritmeissa ja siinä, kenelle/kuinka monelle ne julkaisut oikeasti näkyy – ja myös reagointien määrässä. Mutta se on totta, että somekanavahan se vaan on, ei siitä kannata liikaa stressata 🙂 Kauniita kuvia!

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      No niinpä, turha tuollaisesta stressata. Olen kuitenkin aktiivinen ja päivittäin päivitän Instagramia ainakin storyjen osalta. Jos se ei riitä Instagramille, niin ei mahda mitään 😀

  4. hannamariav kirjoitti:

    Mä tein saman päätöksen tälle vuotta olla liikaa stressaamasta tuostakaan kanavasta! Tuo huomattavasti mielenrauhaa 🙂 Tämä Muumien brändilähettilääksi pääsy on kyllä iso juttu, pakko vielä onnitella siitä uudelleen!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Joo ihan typerää murehtia tuollaisesta! Aion ottaa tänä vuonna erittäin vapaat kädet Instagramin suhteen ja en aio kuluttaa täydellisen kuvan ottamiseen montaa tuntia ja muokkausta 😀

      Kiitos! Mahtia, että hommat jatkuu nyt vielä keväänkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *