Hae
Diiskuneiti

MITÄ KOSMETIIKKAA PAKKASIN MUKAANI VIIKON RANTALOMALLE

BLOGIN KAUTTA SAADUT TUOTTEET ON MERKITTY TÄHDELLÄ *

Palattiin tänä yönä kotiin viikon Rodoksen reissulta ja moni teistä halusi tietää mitä kosmetiikkaa pakkasin mukaan lomalle. Lennettiin Rodokselle Norwegianin kyydissä ja heillä matkalaukun painoraja oli 20kg. Olen aina pakannut matkoille aivan liikaa tavaraa, koska olen joka kerta varma, että kyllä minä tarvitsen viikon reissussa kaikkea mahdollista. Yleensä melkein puolet pakatuista tavaroista jää käyttämättä ja suurin osa niistä on aina kosmetiikkaa. Katsoin ennen lomaa, että Rodokselle oli luvattu +30, joten tällä kertaa päätin olla oikeasti järkevä ja jättää turhia meikkejä pois, mutta kävikö oikeasti näin? Kurkataanpa nyt mitä kosmejuttuja pakkasin mukaan, mitä käytin ja mitä en.

Ps. lähtiessä Helsingin lentokentältä mun laukku painoi 15,5 kiloa.

HIUSTUOTTEET

 • *Budgien kosteuttava hoitoaine hiuksille.
 • *Budgien öljytipat hiuksille.
 • *Noughty shampoon jämät.
 • Pirkka suihkugeelin loput mulle ja miehelleni (käytettiin siis samoja shampoita molemmat).
 • Pieni pullo lakkaa.
 • Herbinan kuivashampoo.

MITÄ TARVITSIN JA MITÄ EN?

Pesin hiukset viikon loman aikana yhteensä kolme kertaa. Budgien hoitotuotteet olivat käytössä, joka kerta, sillä aurinko ja uiminen meressä kuivatti kovasti hiuksia. Noughtyn shampoosta mulla oli mukana jämät ja shampoo riitti hyvin mulle sekä miehelleni ja otin vielä loput kotiinkin mukaan, koska tuo shampoo on vaan niin hyvää ja vielä luonnonkosmetiikkaa! Hiuslakkaa en tarvinnut lomalla ollenkaan, mutta mieheni käytti sen kyllä loppuun viimeistä suihkausta myöden. Kuivashampoota minulla oli mukana täysi purkki, mutta käytin sitä ehkä vain kahdesti. Olimme joka päivä uimassa ja tukka oli jatkuvasti märkänä, joten kuivashampoolle ei tullut oikein käyttöä. Kun kävimme ostoksilla, minulla oli yleensä letit ja aurinkohattu päässä. Kulutettiin siis loppuun suihkugeeli ja lakka. Kaikki muut tulivat takaisin Suomeen.

KYNNET

 • Lidlin kynsilakkapoistoaineen jämät.
 • *2 kpl essencen kynsilakkoja.
 • Kynsisakset + viila.

MITÄ TARVITSIN JA MITÄ EN?

Lakkaan kynsiäni jatkuvasti, myös varpaankynnet ja harvemmin on niin, ettei mulla olisi kynsilakkaa. Otin mukaan Lidlistä ostetun kynsilakkapoistoaineen jämät. Mulla oli jo lähtiessä aamulla lakatut tuoreet kynnet ja ne kestivät hyvinä loman puoleen väliin saakka. Pakko kehua vaan taas essencen kynsilakkoja, koska ne ovat oikeasti todella kestäviä – vaikka kävin joka päivä uimassa monta kertaa! Poistin kynsilakat siis vain yhden kerran lomalla ja lakkasin uudelleen, eli kynsilakanpoistoaine matkasi mukana vielä Suomeen. Yleensä Lidlin kosmetiikka on ollut hyvää, mutta tuosta heidän kynsilakanpoistoaineesta en kyllä perusta, parhaat aineet kynsilakan poistoon ovat ehdottomasti vanha kunnon Miramen ja essencen kynsiputsari. Kynsisaksia tarvittiin lomalla kaikkeen muuhun, kuin kynsien leikkaamiseen. Eli hyvä, että pakkasin sakset mukaan, niillä sai pätkittyä vaatteista langan pätkiä pois sekä leikattiin ostettujen tuotteiden hintalappuja niillä pois.

ihonhoito

 • The Body Shopin kasvosuihkeen jämät.
 • *MuruMurun c-vitamiini seerumin jämät.
 • Bearel verkkokaupan tilausten mukana tulleet näytepussit 5kpl.
 • *Madaran silmänympärysvoide jämät.
 • *Ziajan pieni pullo misellivettä.
 • Dr. Hauschka päivävoiteen jämät.
 • 2 sheet maskia.

MITÄ TARVITSIN JA MITÄ EN?

Ihonhoitotuotteiden pakkaaminen tuotti mulle oikeasti ongelmia, koska käytän niin monia eri tuotteita päivittäin. Päätin, että jätän yövoiteet ja yöseerumit pois ja pakkasin aika ympäripyöreästi mukaan kaikkia jämätuotteita. TBS:n kasvosuihke oli lomalla todellinen pelastus. Säilytin kasvosuihketta jääkaapissa ja suihkisin sitä aina hotellihuoneessa kasvoille. Kasvosuihke virkistää ja kosteuttaa ihoa, joten auringossa olon jälkeen se tuntui ihanalta! Käytän päivittäin seerumia ja pakkasin mukaan MuruMurun c-vitamiini seerumin, koska se kirkastaa ihoa välittömästi.

Olen myös tunnetusti sheet maskien suurkuluttaja, mutta matkalle pakkasin niitä vain kaksi. Ajattelin, että pahoille kasvopäiville mulla olisi sitten pika-apua. Otin mukaan Aloe Vera naamion, jonka käytin pieneen auringon punoitukseen ja lähtöpäivänä käytin Avokado naamion. Tilaan aina sheet maskit Bearelilta ja he aina laittavat tilaukseen mukaan pieniä näytepusseja, joita otin yhteensä 5 kpl mukaan reissulle. Käytin niistä 4, eli vain yksi lähti mukaan kotiin. Madaran silmänympärysvoide on niin mun lemppari ja vaikka käytin sen jämiä joka päivä, niin siitä jäi vielä silti mulle vähän mukaan kotiin. Ziajan pienellä pullolla misellivettä poistin iltasin ripsivärit ja sitä jäi myös kotimatkalle. Minulla oli vain yksi voide mukana ja se oli Dr. Hausckan päivävoide ja vaikka sitäkin läträsin kasvoille aamuin ja illoin, niin sitä jäi kotiinviemiseksi.

MEIKIT

Meikkejä olen pakannut aina reissuille mukaan aivan liikaa ja tämäkään kerta ei ollut poikkeus. Käytän rantalomilla meikkiä vain iltaisin ja silloinkin todella kevyesti, mutta jostain syystä aina tulee joku hulluus pakata sikana meikkejä mukaan. Värjäsin päivää ennen reissua kulmat ja ripset ruskealla kestovärillä, joka oli todella hyvä ratkaisu, sillä mulla on luonnostaan aivan valkoiset kulmat ja ripset, niin ei tarvinnut näyttää uima-altaalla ihan kalkkunalta.

 • *2kpl essencen siveltimiä.
 • *Essencen huulilakka ja huulivoide.
 • *Essencen ripsiväri ja ripsientaivutin.
 • Essencen ruskea kulmakynä + teroitin.
 • Ripsitupsut ja liima + pinsetit.
 • Isadoran peittävä puuteri.
 • Essencen meikkivoide + meikkisieni.
 • *Essencen luomiväripaletti.
 • *Essence highlighter paletti.
 • GlamGlow kiinnityssuihke.
 • The Body Shopin silmänrajauskynä.
 • Pumpulitikkuja ja vanulappuja.
 • Patterilla toimiva kulmatrimmeri.
 • Holika Holikan sun meikkivoide +50.
 • *Essencen ihohuokosia supistava primer.

MITÄ TARVITSIN JA MITÄ EN?

Okei, eli meikkejä oli ihan liikaa mukana Rodoksen kuumuuteen. Siellä siis hiki valui tyyliin jatkuvasti. Holika Holikan sun mekkivoide +50 oli kyllä tosi hyvä tuote, se tasoitti ihoa ja samassa siinä oli suojakerroin. Käytin ainoastaan iltaisin illalliselle mennessä ripsaria, kulmakynää, puuteria ja highliteriä. Pari kertaa laitoin vähän normaalia meikkivoidetta silmien alle, koska naama punoitti hulluna. Kahtena iltana laitoin muutaman ripsitupsun, kun käytiin Rodoksen vanhassa kaupungissa. Kaikki muut jäivät turhaksi, eli taas tuli pakattua aivan liikaa mukaan kosmetiikkaa, kun olisin pärjännyt muutamalla tuotteella – en vain ilmeisesti ikinä opi 😀 Ainiin ja tuoksuna mulla oli mukana Victoria’s Secretin puolikas pullo body mistiä, koska se painoi paljon vähemmän kuin hajuvedet. Aurinkovoiteista meillä oli mukana monta jämäpurkkia ja ne tuli kyllä kaikki käytettyä ja tyhjät purnukat jäivät hotellin roskikseen.

Eli lopputulos: muuten tuli pakattua kohtuulliseti ja hyvin, mutta meikkejä oli taas aivan liikaa. Lähtiessä matkalaukku painoi 15,50kg ja lähtiessä 19 kiloa. Eli kilo alle sallitun rajan. Shoppailin muutamia juttuja + tuliaisia reissusta, eli vaikka muutamia purkkeja meni roskiin, niin ostokset täyttivät melkein matkalaukun täyteen painoon. Pakkaatko sinä hulluna mukaan kosmetiikkaa vai osaatko pysyä järkevänä? 😀

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Lyhyille reissuille mä olen pakannut ihonhoitotuotteista mukaan yleensä pussinäytteitä, koska niitä mulla ei muuten tule käytettyä 😀

 2. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Kiva kirjoitus. Oli hauskaa päästä kurkkaamaan toisen laukun sisältöä ?

 3. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Mulla on aika semmoinen tietty setti, millä yleensä menen reissuissa ja oikeastaan arjessa muutenkin. Siihen settiin tosin mahtuu aika montaa eri tuotetta, joten kyllähän toi kosmetiikkalaukku on yleensä aika täynnä kun reissuun lähtee 😀 Mutta se on kiva, kun mukana on sellaiset jutut joilla tietää pärjäävänsä.

 4. Jane / Yhtä kuin kirjoitti:

  Kiva kurkata toisen laukkuun ja katsoa mitä ottaa mukaan!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.