Hae
Diiskuneiti

MEIDÄN VAPPU 2021

Olen pienestä asti rakastanut vappua ja vielä näin aikuisenakin mun pitää saada joka vuosi oma vappupallo. Tänä vuonna ostin pupupallon, joka ikävä kyllä karkasi parvekkeelta avaruuteen (rip). Jouduin ostamaan pupun tilalle uuden pallon ja koska mitään kivoja ei ollut enään jäljellä – niin mukaan valikoitui pinkki skumppapallo. Vappuna on myös parasta, kun saa pukeutua naamiaisasuihin ja tänä vuonna olin Minni Hiiri 😀

Rakastan vapussa karnevaalitunnelmaa, ilmapalloja, vappuhuiskuja ja tivolia. Nyt kaksi viime vappua on mennyt rauhallisesti kotona ja toivon todella, että ensi vuonna korona olisi poissa ja pääsisi taas vapputivoliin. Tivoli Sariolan vapputivoli Turussa on legendaarinen ja siellä on tullut käytyä pikkutytöstä asti.

Mun sisko oli meillä vappuviikolla yötä ja herättiin vappuaattona 6:30, koska siskon piti lähteä kouluun. Ei oltu sovittu mitään, että vietettäisiin vappua joten päätin yllättää siskoni sillä aikaa, kun hän oli koulussa. Koristeltiin Nappi-kissan kanssa koti serpentiinillä ja kävin hakemassa kaupasta simaa ja donitseja. Menin siskoani keskustaan vastaan ja haettiin hänellekin oma vappupallo ja hän valitsi Nalle Puhin. Vappuruoat haettiin Hansakorttelin Hesburgerista ja katettiin meille ihana vappulounas. Itsehän olen ketolla joten söin hampparistani vaan sisällön ja otin sämpylät pois 😀

Vappuaattona ulkona paistoi aurinko, joten päätettiin ottaa simaa ja skumppaa mukaan ja lähteä ulos piknikille Napin kanssa. Ulkona ei kovin kauaa pystynyt olemaan, koska tuuli oli järkyttävän kylmä. Nappikin oli ihan jäässä ja päätettiin jatkaa piknikkiä meidän parvekkeella. Laitoin parvekkeen lattialle tyynyjä, kaadoin simat hienoihin laseihin ja otettiin vappupallot mukaan parvekkeelle. Parvekkeella oli ihanan lämmintä ja puhallettiin saippukuplia. Nappi on ihan hulluna saippuakupliin, hän menee niistä ihan sekaisin 😀

Illalla vietiin siskoni ja Nappi-kissa kotiin ja jatkettiin vapun viettoa kahdestaan mieheni kanssa. Käytännössä ei tehty siis mitään – maattiin sohvalla, syötiin nauravia nakkeja ja juotiin skumppaa mansikoilla. Taidettiin olla jo ennen puolta yötä nukkumassa ja herättiin vappu-aamuun pirteinä. Meillä oli sunnuntaina lähtö mökille, joten koko vappupäivä meni pakatessa ja kaupassa käyden. Kateellisena selailin Instagramissa kaikkien vappupäivän viettoa ja herkullisia kattauksia, mutta samalla ajattelin, että noh me jatketaan vapun viettoa sitten mökillä ja niinhän me tehtiinkin 🙂

Meidän vappu oli suloinen ja rauhallinen – juuri täydellinen. Sain viettää aikaa rakkaan siskon ja Napin kanssa – mitä muuta sitä voisi toivoakkaan, paitsi tivoli olisi ollut kiva. Miten teidän vappu sujui? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

MÖKKILOMALLA NAUVON SAARISTOSSA

KESÄLOMA ON OHI – LOMAN VIISI PARASTA HETKEÄ

MEIDÄN PÄÄSIÄINEN 2021

4 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Ooo ihanan värinen toi skumppapallo! Meijän kaupassa oli vaan vihreitä niin en halunnu, tuon oisin ehdottomasti ostanut! Mulla meni vappu aika rennosti kotosalla!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 2. villananna kirjoitti:

  Vappu oli kyllä ihana, kun päästiin pitkästä aikaa vappubrunssille 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Vappu sujui hyvin rauhallisesti. Aatto oltiin kotosalla ja vappupäivänä suunnattiin mun siskoni luokse 🙂

 4. Henna kirjoitti:

  Meillä vappu on aina hieman erilainen, koska isällä on vappuaattona synttärit 😀 Tänä vuonna se oli vielä erityisen erilainen, koska isä täytti 50 vuotta. 🙂 Ihanalta näyttää teidän vappu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.